Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Erg behulpzaam en een fijn gesprek gehad. Had mijn keuzes alvorens aangegeven welke ik wil bekijken. Na mijn keuze te hebben gemaakt, nog een handige tip gekregen. Al met al, een hele fijne ervaring... Näytä lisää

1. Kultasepänliike
  2. Timanttikauppias
  3. Koruostaja
  4. Korujen korjaus
  5. Koruliike
  6. Kellonkorjauspalvelu
  7. Kelloliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Brunott’s enthousiaste vaklui hanteert een eerlijke, grensverleggende aanpak en staat direct voor je klaar als je hulp nodig hebt. We zijn goed in het luisteren naar je wensen, maar schromen ons niet onze muil- eh, mond open te trekken als dit een eerlijk advies in de weg staat. Ons team kannie wachten om je te assisteren bij het maken van je keuze uit onze zorgvuldig uitgezochte collectie, je sieraad te repareren of je boterklokkie een onderhoudsbeurt te geven.

2,5

1 tähti

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Bad customer service and long repair

Sad to say but we finished our shopping at Brunott. My engagement and our wedding rings were bought here but after last ‘repair’ that took 2 months, we say goodbye. Customer service was non-existing, no proper explanation given, just wait. and at the end, no discount offered for not meeting the given 2-weeks term.

21. kesäkuuta 2025

Amateurs

3 weken geleden een horloge gekocht van 2800 euro. Naar het nu blijkt is de batterij aan vervanging toe. Nadat ik via een bericht de medewerkster ermee confronteerde kreeg ik het onprofessionele antwoord dat zij daar ook niets aan kunnen doen. Een optie om de batterij te vervangen werd niet voorgesteld. Verkoopgesprek erg aardig, aftersale amateuristisch.

18. huhtikuuta 2025

Bedrogen

Ik heb in januari 2025 diamanten sieraden gekocht voor behoorlijke bedragen. Waarbij de winkel suggereerde dat het 50% korting betrof. Na het taxeren van de sieraden, blijken ze nog geen derde van de aankoopprijs waard te zijn en een zevende van de originele prijs.
Na onderstaande bericht van Brunott heb ik één bericht gehad en daarna word ik genegeerd. Ik zal een bedrijf nooit zomaar betichten van bedrog. Dit lijkt window dressing.

4. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brunott Juwelier

Wat een vreemde review. Al onze sieraden en horloges hebben een door de merken vastgestelde adviesprijs (MSRP), en die hanteren we ook in onze winkel. De korting van 50% is hier netjes van afgehaald. Ook onze huismerken worden geleverd met een MSRP, en ook die volgen we.

Een taxatie hoort altijd de vervangingswaarde aan te geven, en die ligt meestal in de buurt van de originele verkoopprijs. We zijn dan ook benieuwd naar het taxatierapport. Neem gerust contact met ons op via contact@brunott.nl – dan kijken we er samen naar.

Saanut 5/5 tähteä

Un bijoutier tres professionnel que je vous recommande.

Vous pouvez commander les yeux fermés.
Ce bijoutier est extrêmement sérieux et le service clients est digne de ce nom.
J’ai commandé une montre le 6/7/2024 et elle a été livrée le 7/7/2024. On m’a même donné l’heure de livraison!
La montre correspond exactement à celle que j’avais commandée, le bracelet a été mis à la taille et le coffret était emballé dans un joli papier cadeau 🎁
Une société très professionnelle.

7. elokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Toen mijn man 10 jaar geleden overleed…

Toen mijn man 10 jaar geleden overleed heb ik een mooie ring uitgezocht en wat as van mijn man daar in laten doen. Was geweldig goede service en niet duur. Ik wilde de gaatjes in mn oren door laten prikken. Dan was er geen olie om te ontsmetten, dan geen handschoenen en toen was het druk. Toen bij geluk, na 3 weken, toch de gaatjes laten doorprikken. Vorige week de batterij van mijn horloge laten vervangen was 25 euro en over een 1./2 uur klaar. Na ruim 1/2 uur terug was het nog niet gedaan. En toen kon het in 5 minuten. Onvoorstelbaar hoe zo'n keten achter uit kan hollen.

18. tammikuuta 2024

Fijne winkel onbetaalbare service

Fijne winkel waar men er alles aan doet om je blij te maken. Geen moeite is teveel. Heel plezierige verkoopervaring met bedrijfsleidster Amber van der Zwan. Ik denk niet dat het een dure winkel is in vergelijking met anderen maar de service is onbetaalbaar.

22. marraskuuta 2023

Seiko Prospex

Omdat mijn aankoop 30 seconden per dag achter liep ben ik naar vestiging Capelle gegaan om het Seiko horloge af te laten regelen. De verkoopster was vriendelijk en ging met het horloge naar het atelier achter in de winkel en kwam 1 minuut later terug met de mededeling dat een automatisch horloge altijd afwijkt.
Ik beantwoorde dat ik dat weet maar dat de afwijking buiten de specificatie van Seiko valt.
Daarop ging ze weer naar het atelier en kwam terug met de mededeling dat het horloge naar Seiko teruggestuurd moest worden om het af te regelen en dat het 2 tot 3 maanden in beslag zal nemen.
Niet leuk als je net een nieuw horloge van euro 800,- hebt aangeschaft, maar wat het meest tegenviel is dat de medewerker(ster) in het atelier niet even de moeite nam om uit het atelier te komen.

8. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Keurige oplossing voor klacht.

Na in eerste instantie een slechte review te hebben geplaatst over de mankementen aan mijn Tissot horloge en de oplossing hiervoor, wil ik nu bij deze Brunott en Jonas een enorm compliment geven voor de uiteindelijke, keurig nette oplossing.

20. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Herken mij direct in de negatieve…

Herken mij direct in de negatieve reacties.Medewerker heeft het erg druk om haar bakje fruit leeg te eten en klanten zijn bijzaak.Ben daar 2 keer geweest om horloge batterij te laten vervangen,de eerste keer was er niets gedaan en de tweede keer kreeg ik te horen dat de kosten waren verhoogd van 15 naar 25 euro.Geen aanbeveling om daar ooit nog een horloge te kopen wat wel de bedoeling was.

28. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Brunott Juwelier

Hoi W. Solter, dank voor je review en vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad in onze winkel. Ik begrijp dat u verwacht dat iedereen alles laat vallen wanneer u een winkel binnen stapt. Als dit kan dan doen we dit uiteraard ook. Maar ook wij moeten af en toe iets eten. En dat maakt dat er soms even gewacht moet worden. Misschien was mijn collega al de hele dag in de weer of stond een net voor je binnen kwam de winkel vol. Ik ben benieuwd hoe lang je hebt moeten wachten. Maar het gaat zeker niet langer dan 5 minuutjes geweest zijn. Wat de prijs betreft, het klopt dat deze per 1 april verhoogd is. Onze prijzen voor batterijen kun je ook terugvinden op onze website. En blijven zeer marktconform. Ik heb zelf de vergelijking gemaakt voor we onze nieuwe prijzen bepaald hebben. Ik hoop dat je desondanks je negatieve ervaring toch elders geslaagd bent en dat je horloge weer netjes op tijd loopt.

Saanut 1/5 tähteä

Helaas enorm slechte en chaotische service

Helaas enorm slechte en chaotische service in de winkel in Rotterdam.
-Ik had op de website van Brunott een ring gezien, en gebeld of deze op voorraad is. Er werd mij verteld dat van deze specifieke ring en kleur een dummy versie op voorraad is, waarop ik naar de winkel ben gekomen en dit toch niet het geval was.
-Vervolgens meteen afgesproken dat de dummy ring besteld zou worden naar de winkel. Na 1 maand later nog steeds niks gehoord te hebben toch maar zelf even gebeld, was men uiteraard vergeten de ring te bestellen.
-Ring werd nog een keer besteld. Uiteindelijk gebeld dat de ring binnen was, waarna ik opnieuw naar de winkel ben gegaan. Er bleek een compleet andere ring geleverd te zijn (vorm en kleur, heel ander model). Opnieuw werd mij verteld dat ze de goede ring zouden bestellen.
-Uiteindelijk werd er weer contact opgenomen, het bleek nu helemaal niet mogelijk van deze ring in deze kleuren een dummy ring te bestellen. Hij leek op een andere ring met dezelfde vorm, men moest zich maar voorstellen hoe het er uit zou zien zonder gouden rand en met andere kleuren goud etc.
-De dummy ring kan niet besteld worden, en de enigste optie zou nu zijn om het blind te bestellen, maar als het niet bevalt kan men uiteraard de ring niet retourneren en geld terug krijgen, je zit er dus hoe dan ook aan vast.

Het is een ongelofelijk chaotisch proces geweest met mensen die niet weten waar ze over praten.

4. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brunott Juwelier

Hi Lucas, bedankt voor de review. Ook al komen we er niet al te best uit. Ik ben het hele proces even nagelopen en dit hadden we inderdaad heel anders aan moeten pakken. Dat de collega die je eerst ontvangen heeft daarna ziek is geworden is geen excuus. We gaan gelijk stappen ondernemen om er voor te zorgen dat een voorval als dit, hopelijk, in de toekomst niet meer gebeurt. Mijn excuses dat we zoveel van je tijd verdaan hebben. Er had vanaf het begin duidelijkheid moeten zijn.

Saanut 1/5 tähteä

Kinderarmbandje te klein aangekocht…

Kinderarmbandje te klein aangekocht door verkeerd advies voor 37 euro. Gegraveerde naam voor 15 euro extra niet in het midden gezet, maar dat zag ik later na de reparatie van 15 euro om het groter te maken. Er zou aan beide kanten 1cm bijkomen. Niet gebeurd, maar 1cm dus nog te klein. Klacht ingediend met foto’s, week geen reactie, daarna klantonvriendelijk telefoontje. Zou allemaal aangepast kunnen worden voor 45 euro. Gevraagd of zij de klacht aan de leidinggevende door wilde geven. Niets meer van gehoord. Mijn man is vandaag langs de juwelier geweest en wederom klantonvriendelijk behandeld. Hij is uiteindelijk gewoon maar weggegaan. We hebben het hier over een zilveren plaatarmbandje. Deze wordt via internet verkocht met naam voor 35 euro. Je zou toch van een gerenommeerde juwelier mogen verwachten dat zij: a de juiste maat voor een armbandje weten, ze een naam in het midden van het plaatje kunnen graveren, en een klant als klant willen behouden? Deze klant voelt zich bekocht door deze juwelier.

31. lokakuuta 2022

Online een pakket besteld

Online een pakket besteld, verzonden met DHL. Er waren leveringsproblemen. Contact opgenomen met Brunott en zij gingen er direct achteraan. Erg vriendelijk en behulpzaam, top!

19. elokuuta 2022

Woekerprijzen

Ik heb 20 november 2020 een batterij laten vervangen in de vestiging Koperwiek voor 15 euro. Vandaag weer geweest met hetzelfde horloge en nu zou het 35 euro gaan kosten. Een stijging van maarliefs 133%!!!!!
35 euro voor het vervangen van een batterij!!!!!
Bij een ander gegaan en 5 minuten later was het klaar voor 10 euro. Ga dus nooit hiernaartoe voor een batterij te laten vervangen!!

13. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brunott Juwelier

Beste Marco, dank voor je bericht en jammer dat je ons 1 ster geeft. Ik begrijp niet helemaal waarom. Het klopt dat onze prijzen verhoogd zijn. En het klopt ook dat we zeker niet de goedkoopste zijn. Maar ook absoluut niet de duurste. Het staat je als klant vrij om te kiezen waar je de batterij van je horloge laat wisselen. Voel je je niet goed bij onze prijsstelling dan hoef je ook geen gebruik te maken van onze service. Stel dat we je batterij wel gewisseld hadden zonder eerst te vertellen wat het je gaat kosten. En dan €35,- zouden rekenen. Dan heb ik alle begrip voor je review. Maar dat was niet het geval. Onze prijzen staan gewoon op onze website: https://help.brunott.nl/nl-NL/batterij-wissel-35610.
Ik hoop dat je nog jaren plezier mag beleven van je horloge. Ook al is het dan niet met een door ons gewisselde batterij.
Vriendelijke groeten, Jonas

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin