Saanut 5/5 tähteä

Op 26 juni '24 en 2 augustus '24 plaatste ik hier twee ervaringen met Alcoline.be. Ik kocht toen 2x een toestel bij hen, de review was zeer positief, dus werd een prima ervaring geschreven. Vorige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

- Altijd snelle levering. - Goed contact met binnendienst (en buitendienst). - Weten waarover ze praten. - Komen met oplossingen bij eventuele vragen. - Echte vakmensen die ook nog vriendelijk... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä
  2. Laitevuokrauspalvelu
  3. Kodinkonekorjaaja
  4. Huumetestauspalvelu
  5. Sukupuolitautitestit

Yrityksen kirjoittama

De groothandel in Alcoholtesten, drugstesten en medische zelftesten. Met behulp van kalibraties services en klantvriendelijkheid zorgen wij voor een veiligere wereld en verantwoordelijkheid voor uzelf en uw omgeving. Wij verkopen Gezondheid zelftesten om SOA, MENOPAUZE, IJZER TEKORT, HELICOBACTER PYLORI, NIEREN ALBUMNIE, STREPTOKOKKEN A, PROSTAAT PROBLEMEN EN C-REACTIVE PROTEINE Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van alcohol en drugtesten voor verschillende gelegenheden als: persoonlijk gebruik, wettelijk gebruik en testen op de werkvloer. Ook stimuleren wij diëten als het KETO dieet met onze KETOSCAN. Wij bieden services aan om alcoholtesten jaarlijks te kalibreren zodat de apparaten constant veilige metingen weergeeft. Ook bieden wij alcoholtesten te huur aan voor grote bedrijven zodat bezoeker bewust over hun alcoholgebruik worden en veilig de auto in stappen. Alcoline is de plek om uw gezondheid, alcohol en drugs op te meten.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Sneller dan verwacht geholpen

Na telefonisch te hebben geïnformeerd bij Alcoline heb ik mijn AF-33 alcoholtester opgestuurd om het te laten kalibreren. Ik heb het apparaat opgestuurd naar het adres in Nederland. Binnen een week had ik het apparaat weer terug. Ik ben erg tevreden over de website, de snelheid en ook de klantenservice.

17. huhtikuuta 2026

Dräger Alcotest 4000

De alcohol tester die ik bij Alcoline gekocht heb is een heel goede test, voor ik vertrek met de wagen na een etentje met klanten. Ik weet ongeveer hoeveel ik mag drinken maar ongeveer is soms te ver weg van de realiteit. Met het gebruik van dit apparaat ben ik zeker !
Een helle geruststelling voor mijzelf .

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alcoline

Beste Hugo, bedankt voor uw review en het delen van uw ervaringen. Heel fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop!

Snel besteld en bezorgd

Snel besteld en bezorgd. Goed verpakt, en de zelftest goed kunnen uitvoeren. Duidelijke handleiding en ook nog eens voor een leuke prijs. Ben meer dan tevreden!

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alcoline

bedankt voor uw positieve beoordeling, dit wordt zeer gewaardeeerd! We hopen u snel weer te mogen bedienen met onze producten en services!

Tevreden

Tevreden, niets op te merken

7. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alcoline

Beste, fijn dat u tevreden bent met onze diensten en producten!

Een top firma

Een top firma, ik had een verkeerde bestelling gedaan maar bij alcoline hebben ze dit prima opgelost. Zeer vlotte levering.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alcoline

Beste, bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze diensten!

Alcoline Super service

De firma die de levering moest voorzien maakte er een zooitje van.
Na een kort contact met de mensen van Alcoline was het dadelijk in goed banen geleid!
Waarvoor enorme dank!

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alcoline

Beste, bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze support!

Snelle en correcte levering

Snelle levertijd.
Pakket in prima staat ontvangen.
Product voldoet aan verwachtingen.

17. lokakuuta 2025

Beste

Hartelijk dank voor uw mooie review.
We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te zijn,

Mvg Team Alcoline

Cher client,
Nous vous remercions sincèrement pour votre avis positif.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau prochainement.

Cordialement,
L'équipe Alcoline

Klantgericht

Goede, snelle en gepersonaliseerde aanpak.

3. lokakuuta 2025

Beste,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat u tevreden bent.
En hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Met vriendelijke groeten.
team Alcoline

Saanut 5/5 tähteä

accueil téléphonique professionnelle et…

accueil téléphonique professionnelle et a l écoute de mes besoins un 10/10

2. lokakuuta 2025

Cher William,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir.

Bonne journée,
team Alcoline

Verwachtingen overtroffen

Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het betrof een bestelling, die ik per ongeluk zonder verzending had gedaan. Door een vervolgbestelling kon alsnog de verzending samen met de vervolgbestelling geregeld worden, zonder kosten.

14. syyskuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin