Prima webwinkel. Niet te duur en snelle verzending. Maar helaas wel 1 ster minder omdat verzonden wordt via DHL (Een verschrikkelijke ervaring mee, leveren neemt 3 dagen in beslag) Tijdens verzendi... Näytä lisää
Zeer goede prijskwaliteit verhouding. Ik had de slangen vergeten mee te bestellen. Opnieuw besteld en ik krijg zomaar de verzendkosten terug. Dat is pas service
Ik bestel een product, het word niet geleverd. (nu een maand) Dat is begrijpelijk in drukke tijden er zijn veel leveringsproblemen in de markt. Wat niet begrijpelijk is, is dat ik geen enkel bericht... Näytä lisää
Erg goed geholpen aan de balie! Vriendelijke man, adviseerde mij duidelijk over een leidingset. Ondanks de drukte stond de bestelling binnen enkele minuten bij de deur klaar. Personeel hielp mij zelfs... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Tweedehands Bigfoots
Ik bestel een set Bigfoots voor mijn airco.
Wat ik binnenkreeg bleek al een keer gemonteerd te zijn geweest en was een ander model dan getoond op hun website en op hun demonstratie video.
Doe ik navraag dan bied men hun excuses aan en gaat het onderzoeken. Krijg ik bij het volgende telefoontje de man weer aan de telefoon die zegt dat al hun Bigfoots er zo uitzien, ontwijkt verder mijn opmerking dat het een gebruikt artikel is en bied enigszins vermoeid aan de set terug te nemen. Het artikel is verder prima bruikbaar dus ik ga het maar gewoon monteren. Geen zin om die meuk weer retour te zenden. Ik wens meneer veel beterschap want echt veel energie zit er niet in heb ik het idee.
Prima. Een aanrader !
Heldere website, eenvoudig bestelproces, scherpe prijzen, snel geleverd. Als beginner heb ik het gevoel een paar dingen teveel besteld te hebben (waterafvoer slang en schakelkabel), omdat die ook bij de binnen-units meegeleverd worden). Iets meer (opvallende) aandacht voor wat er precies bij geleverd wordt, of een waarschuwing, zou handig zijn geweest.
Ik had een klein beschadiging waarop ik…
Ik had een klein beschadiging waarop ik contact heb gezocht met Airco Webwinkel. Hierop hebben ze me aangegeven te zullen zien wat ze konden betekenen. Als consument denk je dat je wordt afgewimpeld maar amper een week later hebben ze me gebeld en kosteloos het onderdeel vervangen. Service van de bovenste plank!
waardeloze service
In mei een airco bij dit 'bedrijf' gekocht. Door een bevriende STEK monteur laten installeren en bij inbedrijfsname vond hij de airco een brommend/ aanlopend geluid maken.
Contact opgenomen en ze wilden een inbedrijfname formulier hebben. Deze had ik niet dus samen met de installateur de gewenste gegevens doorgegeven, hier gingen ze niet mee accoord. Dus een officieel document laten aanmaken, maar ook hier gingen ze niet mee accoord omdat de eerste keer niet door een erkend STEK monteur zou zijn gedaan.
Gevolg garantie volledig kwijt.
KIJK DUS UIT bij deze cowboys!!! KOOP HIER NIET!!!!
Goed vriendelijk deskundig bedrijf
Vandaag 2 airco split unit gekocht een AUX 3.5 en 5.0 kw hadden al twee op het oog maar na advies toch veranderd van keuze dat scheelde ons 50 euro. Deskundig advies gehad en dacht ook met ons mee. Bedankt voor het advies en geduld. Zal jullie aanbevelen bij vrienden en familie.
Verkeerde product besteld, daarna gelijk gebeld. Ze konden het gelukkig gelijk aanpassen en daarna de juiste producten ontvangen.
Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Aardige mensen aan de klantenservice.
Tot nu toe goede ervaringen!
Verschrikkelijke verzending
Bedrijf stuurt pakketje op met het bedrijf mainfreight. Een woord verschrikkelijk. Krijg nu al een week lang een mail met dat het pakketje de volgende dag wordt geleverd. Airco webwinkel doet er niks mee. Hier betaal je €50 euro verzending voor!!!