Saanut 4/5 tähteä

Prima webwinkel. Niet te duur en snelle verzending. Maar helaas wel 1 ster minder omdat verzonden wordt via DHL (Een verschrikkelijke ervaring mee, leveren neemt 3 dagen in beslag) Tijdens verzendi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede prijskwaliteit verhouding. Ik had de slangen vergeten mee te bestellen. Opnieuw besteld en ik krijg zomaar de verzendkosten terug. Dat is pas service

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestel een product, het word niet geleverd. (nu een maand) Dat is begrijpelijk in drukke tijden er zijn veel leveringsproblemen in de markt. Wat niet begrijpelijk is, is dat ik geen enkel bericht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Erg goed geholpen aan de balie! Vriendelijke man, adviseerde mij duidelijk over een leidingset. Ondanks de drukte stond de bestelling binnen enkele minuten bij de deur klaar. Personeel hielp mij zelfs... Näytä lisää

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,2

Kaikki arvostelut

50 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Top spullen maar de service……

Hun krijgen van ons een 3 waarom een 3 producten zijn goed halen er al jaren af en bestellen ook vaker veel mensen laten we door ons bij hun bestellen.

Echter schrijf ik niet snel een beoordeling maar deze ronde vindt ik de service ronduit waardeloos

Ik heb hun mail gestuurd kon indd donderdags afhalen op website staat besteld snel geleverd met warmte snap ik dat het langer duurt ik had di avond besteld gevraagd of ze me netjes wilden bellen in het opmerkingen veld als levering voor de vrijdag niet zou lukken hun weten wanneer hun bezorgers komen dag erna mail met zending aangemaakt ik denk wauw ze hebben me opmerking gelezen. wat snel als binnen is ga ik een revieuw schrijven. Ik ben ook gewend dag er voor bestellen dag er na of 2 dagen erna binnen. Echter bleef het alleen bij de aangemaakte zending woe ging voorbij do ging voorbij had hun al sinds maandag proberen te bellen onbereikbaar woe geprobeerd te bellen niemand nam op do ook niet maar zending bleef op aangemaakt staan. Uiteindelijk boze mail gestuurd dat ik jammer vindt dat ze me opmerking niet gelezen hadden want als ze me dag erna zouden bellen als niet waargemaakt kon worden zou ik het gewoon do ophalen. Ik moest maar begrip hebben met deze hitte nou dat heb ik zeker vandaar ook dat ik vroeg of ze me wilde bellen maar er word niet gereageerd verder heb een mail gekregen verder geen reactie ik vroeg of ik het anders mocht ophalen gisteren want dhl heeft niks geen reactie nemen niet op totaal geen service mijn man moest klanten opschuiven omdat ze de moeite niet nemen om een opmerking veld te lezen ook vindt ik ze alles behalve vriendelijk nogmaals ik snap best de hitte en de druk maar de fout ligt bij hun had gezegd dat als niet kon we het do af zouden halen maar ze ons moesten bellen het zit me dwars de service die hun verlenen. En de slechte onbereikbaarheid en ma toen ik al belde en de di was het geen code rood. Vindt het raar ook op mp ze blijven adverteren met dagtoppers spullen die niet leverbaar zijn ik vindt dit lokken onder valse voorwendselen en snap het maar als je airco uitverkocht is en je zet er een nieuwe dag topper op terwijl de normale druk al niet aankan vindt ik ontzettend raar ook de actie op mp goedkope actie website duurder ik vindt dit raar.

Ook stuur ik gisteren mails van vandaag ophalen tot heden niks meer gehoord nemen niet op en snap de warmte echt maar ben een beetje service gericht als een klant 7 x in mail typt bel me even gewoon ff doe dat dan. Kleine moeite wat kost dat telefoontje nou van ff inlichten ik kan niet zien hoe druk ze het hebben.

Benieuwd hoe we de bestelling gaan ontvangen en wanneer ik denk wel dat ik na deze ervaring nooit meer bij hun bestel betaal ik liever meer elders waar wel fatsoenlijk te woord gestaan word.

23. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

logistieke Prima, support niet.

Het logistieke deel van afhandeling van de order loopt prima. Echter bij het verzoek om support geeft men geen reactie. Ook zelf bellen help niet. Zijn niet ingericht op het geven van support op onderdelen, alleen leveren. (Helaas)

26. toukokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Prima levering montage video ook handig…

Prima levering montage video ook handig maar wat ik echt vreemd vind is dat er geen kabel bij geleverd word om de airco aan te sluiten op het stroom net. Hier een mail over gestuurd en kreeg als antwoord dat dat nooit gedaan word. Dus met andere woorden je gaat een tv halen bij mediamarkt maar je kunt er niks mee omdat er geen stroomkabel meegeleverd is heel raar

2. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Airco-webflop liegt over levertijden en behandelt klagers bot

Maandag om 10:25 voor een kleine €1000 aan spullen besteld om mijn dochter snel aan een koele slaapkamer te helpen.
Op haar website adverteert deze shop dat ze alles op voorraad hebben en dat bestellingen vóór 15:00 uur nog dezelfde dag verzonden worden.
Tot zover de marketingmensen want de realiteit is anders:
Dinsdag krijg ik geen update van DHL, behalve dateer dan een reservering is gedaan maar nog niet opgehaald.
Vandaag nog steeds geen update dus maar gebeld.
Ik wordt erg onvriendelijk te woord gestaan doorheen dame die als ze achter een viskraam zou staan het spreekwoordelijke viswijf naar de kroon zou steken.
Ze corrigeert me als ik per abuis vóór 13:00 uur verzonden uitspreek waar op hun site 15:00 uur staat
Dan roept ze dat ze maandag dicht zijn?!
Vervolgens geeft ze aan dat er wel 300 bestellingen zijn binnengekomen maar communiceren daarover is niet relevant, ze hebben toch mijn centjes al op hun rekening staan.
Op mijn vraag of ik de spullen dan vrijdag binnen heb reageert ze met: dat kunnen we niet garanderen!!!
Hoe dan??
Ze laat me niet uitpraten en legt de schuld van dit alles bij de rest van wereld neer waar ik als €1000 betalende klant aan het kortste strootje trek.
Niet wetende of ik de spullen überhaupt deze week heb zeg ik mijn overboekte fgas monteur maar af en geef ik haar aan dat ze de order maar moet annuleren omdat ze mijn spullen zelfs nog niet hebben Ingepakt.
“Stuur maar een mailtje” is het devies….
Ik beëindig het gesprek met de opmerking dat communiceren een hoog goed is en lik mijn wonden maar.
Hopelijk dumpt airco-webshop de spullen niet alsnog voor mijn deur want er is niemand aanwezig om alles veilig te stellen.
Wanneer ik mijn geld terugkrijg van deze onaangename ervaring is nog maar afwachten met deze club waar alles klaarblijkelijk in het honderd loopt.

Een tekst op hun website met “maandag zijn we dicht en vertrouw niet op onze verkooppraatjes” zou hier wel terecht zijn.
Foei!! Airco-webflop

27. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin