AIKI Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super mooie ketting, heel blij mee, hele mooie kwaliteit. Er ging iets mis bij Postnl want de ketting was niet bezorgd. Na contact met AIKI werd er direct een nieuwe ketting opgestuurd en vandaag ontv... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

het idee om mensen aan te sporen rustiger te ademen is zeker nodig. Doch denk ik dat de gebruiksaanwijzing veeeeel te hoog gegrepen is voor de meeste mensen. ik doe regelmatig hart-coherentie 6 ade... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen. Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen

Hyvä

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de ademhalingstool net binnen

Ik heb de ademhalingstool net binnen. Ik hoop dat ik nu sneller mijn paniekaanvallen onder controle heb. Ik gebruik de tool nu voor het slapen gaan, moet er nog erg aan wennen, alsof ik nu een bepaalde druk in mijn hoofdvoel na 4-7-8 ademhalingsoefening. Misschien dat ik iets te gespannen ben. Voor de rest is het een mooi sieraad.

16. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Zie op internet enorme prijsverschillen…

Zie op internet enorme prijsverschillen voor een rietje met een kettinkje. Had meer verwacht voor die prijs.
Niet voor de gevorderde ademwerker.

5. marraskuuta 2023
AIKI-logo

Vastaus yritykseltä AIKI

Beste Hindry,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Ik snap dat de prijsverschillen verwarrend kunnen zijn.

Bij ons kan de prijs wat hoger liggen dan bij andere partijen omdat wij gebruik maken van kwalitatief goede materialen. Daarnaast hebben wij onze eigen Ademhalingstool ontworpen en krijg je onze ketting geleverd in een luxe verpakking met instructiefolder en microvezeldoekje voor het schoonmaken. Daarnaast hebben wij voldoende voorraad liggen in Nederland zodat wij de volgende dag kunnen leveren. Hopelijk is het zo wat duidelijker wat betreft de prijs.

Nick - Team AIKI

Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds niks ontvangen

30. lokakuuta 2023
AIKI-logo

Vastaus yritykseltä AIKI

Beste Indra,

Wat jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven. Ik zie dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst op 30 oktober. Wij hebben dezelfde dag nog de bestelling naar je opgestuurd met Colis prive. Ik zie helaas dat ze daar vertraging hebben opgelopen. Wij zullen aantaande maandag contact opnemen met deze vervoerder. We zorgen ervoor dat je de bestelling alsnog snel gaat ontvangen.

Nog een prettig weekend gewenst.

Nick - Team AIKI

Saanut 5/5 tähteä

Beter slapen met AIKI en controle…

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen.
Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en dieper. Natuurlijk kun je ook gewoon een rietje gebruiken voor deze ademhalingsoefening maar zo'n AIKI geeft je net dat fijne gevoel van luxe en goed zorgen voor jezelf. Ik heb hem iemand aangeraden voor paniek- en angstaanvallen en ook zij heeft direct baat bij gebruik van haar AIKI.

23. syyskuuta 2023

Alzheimer

Eerstens is het bedrijf zeer correct met alles! Tweedens is het ademtool prachtig om te gebruiken voor bijv. Alzheimer patiënten. Zij zijn vaak angstig. Als je allebei eentje hebt, kun je de patiënt begeleiden met het rustig worden of in slaap komen... ik praat uit ervaring. Het is niet meer te missen. Ook voor mezelf gebruik ik het en het mag voor mij een prijs krijgen. Een dikke merci voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. ❤️

6. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin