Was allang opzoek naar een betaalbare draadloze stofzuiger.Vond ze te duur te duur en nu met korting de gold edition voor maar 99 euro. Erg blij mee vooral de lichtfunctie ideaal om alle kruimels v... Näytä lisää
Als moeder van 3 kinderen ben ik continue aan het stofzuigen. Na lang twijfelen een robotstofzuiger aangeschaft. Ideaal nu kan ik ‘s avonds vanuit de bank de robotstofzuiger aanzetten! Ben benieuwd... Näytä lisää
Omdat ik een vraag had over een airfryer en deze prima beantwoord is. Geen gedraaid erom heen door een vriendelijke dame van klantenservice via whatsapp
Snelle levering een steelstofzuiger waar wij zeer tevreden over zijn. Heel gemakkelijk in gebruik,je hebt hem snel even gepakt. Zuigt uitstekend,heeft geen problemen met honden en kattenharen.
Yrityksen kirjoittama
Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden
bovendijk 203, 3045PD, Rotterdam, Hollanti
- 0659352554
- support@agtronica.com
- agtronica.com
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
“Waarom moeilijk doen als het ook…
“Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan”
“Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan”. Geen snoer, geen gedoe. Ik ben niet meer afhankelijk van stopcontacten en hoeft nooit meer te worstelen met een te kort of in de knoop geraakt snoer. Ik raad deze steelstofzuiger echt aan want het is de ideale oplossing om snel en efficiënt je huis schoon te maken, vaak in "een mum van tijd".
Top service
2 stofzuigers besteld, heel snel binnen gehad en mijn vragen werden snel en goed beantwoord.
Goede levering
Goede levering, apparaat werkt erg goed. Fijne airfryer. Zeker tevreden mee
Aangename stofzuiger
Aangename stofzuiger. Zeker met het lichtje zie je het stof heel duidelijk.
Hij is licht en aangenaam om mee te stofzuigen.
Eerlijk gezegd had ik niet zo’n hoge…
Eerlijk gezegd had ik niet zo’n hoge verwachtingen toen ik dit product kocht, omdat het vrij goedkoop was. Maar na gebruik was ik echt positief verrast. Het is licht van gewicht, waardoor je makkelijk met één hand kunt schoonmaken. Vooral voor snelle dagelijkse schoonmaak is het super handig.
De zuigkracht is voor deze prijs echt goed. Het zuigt zonder problemen stof, kruimels en zelfs vuil uit tapijten.

Top merk en service …
Bestel al vaak en elke x tevreden fijn dat je alles los kan bestellen

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Zuigt heel goed levering was optijd…
Zuigt heel goed levering was optijd aangekomen ik kan aan iedereen raden

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Slechte kwaliteit en nog slechtere service
Stofzuiger gekocht. Binnen drie weken defect. Retour voor reparatie onder garantie. Retour terug ontvangen en nogsteeds defect. Weer ingestuurd (inmiddels 20 euro retourkosten voor eigen rekening) en vervolgens allerlei pogingen om reparatie kosten in rekening te brengen. Uiteindelijk 2/3 deel via Paypal retour ontvangen. Dit dus nooit weer.

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Na 6 maand,... Alex topper!
Na 6 maanden is de borstel stuk, geen garantie maar wel zelf opnieuw de stukken aankopen en betalen... slechte ervaring wat mij betreft!
Na een miscommunicatie heb ik iemand anders benaderd van AG-Tronica en die heeft mij met alle geduld en begrip succesvol verder geholpen! Waarvoor dank! Niets was te veel gevraagd en meteen ook reactie, ALEX hartelijk bedankt om te bewijzen dat ik verkeerd zat met mijn gedacht, ik hoop dat iedereen jou hulp krijgt🙏 veel succes nog👌

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Snel binnengekomen en werkt perfect is…
Snel binnengekomen en werkt perfect is niet zwaar top

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Heel goed geholpen door Romy pakketje…
Heel goed geholpen door Romy pakketje was beetje beschadigd (cadeau) werd gelijk goed gemaakt
Nogmaals Bedankt

Stavaza
Hi, prima levering, alleen zit de filter er nog niet goed in en de melding 800 gaat nog af

Prima steelstofzuiger
De levering ging volgens afspraak. Alles was goed verpakt.
De steelstofzuiger (paars) doet het prima. Leuk lampje in zuigmond.
Of hij het goed blijft doen is even afwachten. Heb m pas een paar weken.

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Ik heb vaker bestellingen geplaatst bij…
Ik heb vaker bestellingen geplaatst bij AG. Zeer tevreden over ze. Meerdere mensen ook aangeraden om een bestelling te plaatsen wat ze hebben gedaan. Ook zij zijn tevreden!

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Uitstekende stofzuiger met sterke zuigkracht
Ik ben erg tevreden met deze stofzuiger. De zuigkracht is sterk en hij maakt het huis snel en grondig schoon. Ook op tapijt en in hoeken werkt hij heel goed. Daarnaast is hij vrij licht en makkelijk te manoeuvreren, waardoor stofzuigen een stuk minder moeite kost.
Wat ik ook fijn vind, is dat hij niet te veel lawaai maakt en eenvoudig te legen is. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. Tot nu toe werkt alles perfect en ik ben erg blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Snelle levering en zeer goede…
Snelle levering en zeer goede kwaliteit!! Zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Ik ben superblij dat ik het na lang…
Ik ben superblij dat ik het na lang twijfelen toch heb aangekocht.
Voor mij als mama met een chronische spierziekte is dit echt een verademing in huis!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe robot-vriendin Josephine.
Stofzuiger gekocht
Stofzuiger gekocht, 1x per week wordt die gebruikt maar na aantal weken zuigkracht enorm afgekomen terwijl die niet vaak gebruikt wordt. Daarnaast gaat de accu snel leeg. Op de website staat dat opgeladen stofzuiger 2u meegaat dat klopt dus niet. Klantenservice benaderd zij geven aan dat die op lage stand gebruikt moet worden om zolang mee te gaan dus misleidende tekst op de website. Ik raad de stofzuiger niet aan
Waardeloos
Een steelstofzuiger hier besteld. Eenmaal aangekomen gelijk getest en ik vond het waardeloos, gelijk netjes weer verpakt en retour gestuurd. Tot mijn verbazing werd er gezegd dat ik in die 10 minuten stofzuigen de motor beschadigd had en daarom 30 euro minder terug zou krijgen . Enorm onbeleefd en waardeloos . Mijn familie wou hier bestellen maar heb ze er gelukkig van kunnen weerhouden .

Snelle service top oplossing
Ik heb de klantenservice een bericht via whatsapp gestuurd over een bestelling en ik ben heel snel en erg goed geholpen met mijn vraag. Er werd met me meegedacht en een goede oplossing geboden! Top.

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.