AG - Agtronica Arvostelua 847

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Als moeder van 3 kinderen ben ik continue aan het stofzuigen. Na lang twijfelen een robotstofzuiger aangeschaft. Ideaal nu kan ik ‘s avonds vanuit de bank de robotstofzuiger aanzetten! Ben benieuwd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik een vraag had over een airfryer en deze prima beantwoord is. Geen gedraaid erom heen door een vriendelijke dame van klantenservice via whatsapp

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering een steelstofzuiger waar wij zeer tevreden over zijn. Heel gemakkelijk in gebruik,je hebt hem snel even gepakt. Zuigt uitstekend,heeft geen problemen met honden en kattenharen.

Saanut 5/5 tähteä

Tweemaal besteld bij AG, eerst een stofzuiger wat fijn in de handen zit en voldoende zuigt. Het licht erbij is ideaal voor de niet zichtbaar vuil. Ook een dweil later besteld, maar het paste niet o... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede prijs.

Had de steelstofzuiger AG4200 gekocht via Bol.com inclusief wat accessoires en vond een opzetstuk met uitschuifbare borstel op de AG site als een goede aanvulling. Werkt goed, erop klikken en klaar. Snelle levering, had het binnen 2 dagen in huis.

1. huhtikuuta 2026

Zeer tevreden!

Deze stofzuiger is licht van gewicht en glijdt heerlijk soepel over de grond.
De zuigkracht is er goed en de twee verschillende standen zujn erg praktisch.

Voor deze zeer lage prijs krijg je echt waar voor je geld.
Daarnaast was de service uitstekend en de levering erg snel.

Een absolute aanrader voor wie een lichte, krachtige maar betaalbare stofzuiger zoekt.
Ik zeg gewoon doen!

6. maaliskuuta 2026

Snelle service

Snelle service, duidelijk over alles op de hoogte gehouden worden. Duidelijke website en topppppp producten. Kan niet wachten om te weten of ik iets heb gewonnen ik weet gelijk wat ik ermee ga bestellen. Ga zo dooooor!!!

2. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Slechte service!

Ik wilde geen slechte review schrijven, maar ik heb geen andere keuze. Ik kreeg een WhatsApp dat mijn huisnummer ontbrak, dus dat heb ik meteen correct doorgegeven. Daarna heb ik EXACT mijn juiste adres bevestigd.

Wat blijkt? AGtronica heeft zelf mijn postcode verkeerd doorgegeven aan DPD. Daardoor kan mijn pakket niet geleverd worden. Dit staat ook gewoon in de track & trace.

Ik ben hier al anderhalve week over aan het mailen en appen, maar er wordt niets opgelost. Alleen AGtronica kan dit corrigeren, maar blijkbaar is dat te veel moeite.

Resultaat: geen pakket, €100 kwijt en echt belachelijk slechte service.

Wees gewaarschuwd: KOOP HIER NIETS

Na 1 week zeggen ze dat ze terugbetalen. Ik ben benieuwd!

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte stofzuiger

Hele slechte stofzuiger, batterij is snel op als je op max stand staat. Hij zuigt niet alle kruimels op als je naar voren schuift met de draadloze stofzuiger. Ik haal net de helft van mijn huis, echt een misskoop helaas, had liever mijn oude stofzuiger met draad kunnen houden

27. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mijn airfryer was na 3 maanden kapot…

Mijn airfryer was na 3 maanden kapot gegaan. Aangegeven bij de klantenservice via whatsapp. En kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Hele fijne en snelle service een goede klantenservice waar je vriendelijk en snel te woord wordt gestaan.
Ik zal hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb

23. maaliskuuta 2026

Goede zuigkracht

Snelle bezorging. De stofzuiger heeft een prima zuigkracht en is niet zwaar. Ik heb hiervoor een Bosch steelstofzuiger gehad en die was erg zwaar. En de stofzuiger heeft een mooie uitstraling met meerdere opzetstukken die handig zijn.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

“Waarom moeilijk doen als het ook…

“Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan”
“Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan”. Geen snoer, geen gedoe. Ik ben niet meer afhankelijk van stopcontacten en hoeft nooit meer te worstelen met een te kort of in de knoop geraakt snoer. Ik raad deze steelstofzuiger echt aan want het is de ideale oplossing om snel en efficiënt je huis schoon te maken, vaak in "een mum van tijd".

25. maaliskuuta 2026

Top service

2 stofzuigers besteld, heel snel binnen gehad en mijn vragen werden snel en goed beantwoord.

25. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin