AG - Agtronica Arvostelua 850

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Was allang opzoek naar een betaalbare draadloze stofzuiger.Vond ze te duur te duur en nu met korting de gold edition voor maar 99 euro. Erg blij mee vooral de lichtfunctie ideaal om alle kruimels v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als moeder van 3 kinderen ben ik continue aan het stofzuigen. Na lang twijfelen een robotstofzuiger aangeschaft. Ideaal nu kan ik ‘s avonds vanuit de bank de robotstofzuiger aanzetten! Ben benieuwd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik een vraag had over een airfryer en deze prima beantwoord is. Geen gedraaid erom heen door een vriendelijke dame van klantenservice via whatsapp

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering een steelstofzuiger waar wij zeer tevreden over zijn. Heel gemakkelijk in gebruik,je hebt hem snel even gepakt. Zuigt uitstekend,heeft geen problemen met honden en kattenharen.

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Erg blij met mijn aankoop bij AG

Erg blij met mijn aankoop bij AG! Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en werd snel geleverd. Wat mij vooral opviel is de goede en vriendelijke klantenservice — ik werd snel geholpen en kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag opnieuw!

25. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Echt een hele fijne service

Echt een hele fijne service!
Reageren super snel als je tegen problemen aanloopt en lossen het ook snel op voor je. Denken mee en hebben top producten. Ik heb de steelstofzuiger en kan niet meer zonder!
Echt een aanrader! Klantvriendelijk top!

17. maaliskuuta 2026

Zeker een aanrader!

Ik wou nog een item erbij maar ik had al besteld. Door de fijne en snelle communicatie was het gelukt. De producten kwamen zeer snel en goed verpakt aan. Het ziet er prachtig uit! Ik kan niet wachten om het uit te testen :)

16. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik had een stofzuiger besteld na lang…

Ik had een stofzuiger besteld na lang twijfelen toen ik hem heb binnen gekregen had ik hem meteen getest en hij werkt goed ook zat er in de doos een golden ticket ik heb contact opgenomen en ze zeide dat het bedrag volledig terug gestort zou worden, ik was er een beetje wantrouwig over, maar vandaag stond het volledige bedrag op mijn rekening. Top service dus :).

16. maaliskuuta 2026

Geweldige service

Geweldige service! Ik heb zelfs een golden ticket mogen ontvangen, waardoor ik over 5 werkdagen m’n geld terugkrijg!

14. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over de service

Ik ben erg tevreden over de klantenservice. Ze hebben mijn probleem netjes opgelost. De medewerker was vriendelijk en behulpzaam en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Fijn dat er zo goed werd meegedacht naar een oplossing. Bedankt voor de goede service!

13. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad via whatsapp en kreeg…

Contact gehad via whatsapp en kreeg heel snel een reactie over een wijziging die ik wilde voor mijn bestelling. De persoon die whatsapp beheerd is vriendelijk en is gelijk gaan kijken wat hij/zij voor mij kan betekenen. En dat is super fijn.

13. maaliskuuta 2026

Wat een topservice

Wat een topservice! ⭐⭐⭐⭐⭐
Echt ontzettend goed geholpen: vriendelijk, professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd. Je merkt dat er met aandacht en zorg wordt gewerkt.

12. maaliskuuta 2026
AG - Agtronica-logo

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je merkt dat we écht met aandacht en zorg te werk gaan Esma!

Saanut 4/5 tähteä

Handige en moderne huishoudapparaten

Ik heb onlangs een product van Agtronica besteld en ben erg tevreden met mijn aankoop. Het apparaat werkt uitstekend en is makkelijk in gebruik. De kwaliteit voelt stevig en betrouwbaar aan. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Zeker een webshop die ik opnieuw zal gebruiken.

1. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooi design en goede service

De airfryer heeft een mooi design en is van goede kwaliteit. Toppunt is de goede service!

11. maaliskuuta 2026
AG - Agtronica-logo

Vastaus yritykseltä AG - Agtronica

Fijn om te horen dat je blij bent met de airfryer & de service. Jij bedankt voor de review!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden met mijn…

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. De oplader werkt perfect met mijn steelstofzuiger en werd snel geleverd. Alles was netjes verpakt en het product voldoet aan de verwachtingen. Goede service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

11. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin