AG - Agtronica Arvostelua 846

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Als moeder van 3 kinderen ben ik continue aan het stofzuigen. Na lang twijfelen een robotstofzuiger aangeschaft. Ideaal nu kan ik ‘s avonds vanuit de bank de robotstofzuiger aanzetten! Ben benieuwd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik een vraag had over een airfryer en deze prima beantwoord is. Geen gedraaid erom heen door een vriendelijke dame van klantenservice via whatsapp

Saanut 5/5 tähteä

Tweemaal besteld bij AG, eerst een stofzuiger wat fijn in de handen zit en voldoende zuigt. Het licht erbij is ideaal voor de niet zichtbaar vuil. Ook een dweil later besteld, maar het paste niet o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering een steelstofzuiger waar wij zeer tevreden over zijn. Heel gemakkelijk in gebruik,je hebt hem snel even gepakt. Zuigt uitstekend,heeft geen problemen met honden en kattenharen.

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Fantastische producten van AG

Fantastische producten van AG. Ik heb de steelstofzuiger al een tijd geleden gekocht het dweil opstuk en nu laatst de vlekken reiniger het werkt zo goed. Mn volgende aankoop word de robotstofzuiger 🙏. Super goeie producten ik raad t iedereen aan

6. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Al was ik op het begin een beetje boos…

Al was ik op het begin een beetje boos begonnen met mijn klacht, zijn ze wel professioneel en vriendelijk gebleven! Het gehele proces is perfect verlopen. Van begin tot einde ben ik goed geholpen zonder enige tegenwerking. Bedankt voor jullie service!

19. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Betrouwbare webshop met goede service

Agtronica heeft een mooi assortiment aan huishoudelijke apparaten. De website is overzichtelijk en bestellen gaat heel eenvoudig. Mijn bestelling kwam snel aan en het product werkt perfect. Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service. Aanrader!

24. helmikuuta 2026

steelstofzuiger

na mijn bestelling werd ik gelijk geïnformeerd over de mogelijkheden via de whatsapp...heel fijn want ook mijn vragen werden snel beantwoord.
Ik heb nu een week de steelstofzuiger en dweil getest en ben er eigenlijk wel heel blij mee...is goed hanteerbaar, niet te zwaar en heeft, voor mij, een sterke zuigkracht.
Kortom: ben blij met deze aankoop

8. huhtikuuta 2026

Strak design

Strak design, rustgevende kleurencombinatie.

Het voelt als of je iedere keer weer jarig bent als je de stofzuiger pakt,zo nice ziet het geheel eruit, dus het motiveert ook nog om te blijven stofzuigen.
Ligt lekker in de hand, ik heb alleen het idee dat de lange accessoire, voor bijvoorbeeld plinten niet helemaal recht op het moederstation staat.
Lange batterijduur en simpel opladen.
Schoonmaken van het reservoir : even opletten hoe je hem demonteert, anders even op het bijgeleverde label kijken met de simpele instructie en klaar is kees.
Verdere uitbreidingen en toepassingen ook nog mogelijk, maar daar moet ik me nog verder in verdiepen

7. huhtikuuta 2026

Goed robot

Goed robot, beveel het iedereen aan. Voor mijn zelf, moeder en schoonmoeder gekocht. Zelfs een vriend (collega) van mijn man aanbevolen en laten kopen. Doet zijn werk!

6. huhtikuuta 2026

Hele fijne apparatuur

Hele fijne apparatuur! Super makkelijk om te gebruiken. Daarnaast is de service ook top. Had zelf iets verkeerd ingevoerd en ben direct geholpen ❤️

1. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin