Saanut 1/5 tähteä

Schoenen gekocht in nov, ivm het dragen van werkschoenen hooguit 3x gedragen. Vertonen een hinderlijk geluid bij lopen, klantenservice contact gehad: nee hoor binnen 2 jaar kunnen ze terug ivm evt... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst bij Adidas met meerdere artikelen. Retour grotendeels probleemloos, maar één broek werd geweigerd vanwege een vermeende vlek. Deze broek heb ik alleen gepast en niet gedrag... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat een asociaal bedrijf is adidas. Schoenen besteld, gepast in huis even heen en weer gelopen ( wat je normaal gesproken in de winkel ook doet) krijg ik ze terug omdat ze versleten en vuil zijn! Kla... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bagger service Adidas. Twee weken geleden schoenen gekocht, 2 keer gedragen, en de zool voelt alsof je op een wafel loopt. Een duidelijk productprobleem, maar mijn klacht wordt niet eens bekeken omdat... Näytä lisää

1,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling werd niet geleverd

Mijn bestelling werd niet geleverd, en kan vervolgens geen mens aan de telefoon of op whatsapp krijgen om dit op te lossen, alleen AI die me stuurt naar niet bestaande opties op de website. Ik heb geen idee wat ik nu nog kan doen. Ik raad je aan om hier nooit te bestellen

1. toukokuuta 2025

1 ster omdat ik geen 0 kan geven

1 ster omdat ik geen 0 kan geven. Een maand geleden heb ik mijn retour op de post gedaan. Zij zeggen is niet aangekomen, post nl zegt alleen Adidas kan onderzoek starten omdat zij degene zijn die betaald hebben (antwoordnummer). Adidas blijft zich van domme houden en weigert mijn geld te retourneren of het onderzoek te starten. Ik zou iedereen afraden om iets te kopen bij Adidas, zegt een voormalig trouwe klant,

1. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben sinds 18 maart bezig om twee…

Ik ben sinds 18 maart bezig om twee betalinge terug te krijgen. Adidas verschuilt zich achter een ideal storing, ik word al weken aan een lijntje gehouden. Ik ga nu helaas een advocaat inschakelen. Volkomen belachelijke situatie

18. maaliskuuta 2025

Waardeloos

Ik ben al een week bezig een paar schoenen met klacht te versturen naar Adidas Nederland.
Ik heb al 3 keer hetzelfde verhaal verteld en 3 keer is mijn case gesloten.
Ook weer 3 keer geopend en ik krijg ook 3 andere oplossingen toegestuurd die geen van alle werken. Begrip tonen helpt niet boos worden helpt niet het is vreselijk.
Ik wil alleen maar een retour adres waar ik mijn schoenen heen kan sturen zodat ze bekeken kunnen worden op de klacht.
Wat een waardeloze service van zo’n groot bedrijf

9. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Adidas informeert je zeer slecht

Adidas informeert je zeer slecht. Op hun site schoenen besteld waarvan er bij stond "Valt normaal.We raden je aan om je gebruikelijke maat te bestellen.". Doe je dat en geven ze je de optie om je naam op het product te zetten. Vervolgens informeren ze je nergens dat je het product dan niet meer retour kunt sturen. Komen ze binnen, vallen ze te klein uit. Neem je contact op en zeggen ze dat ze niets voor je kunnen doen omdat er duidelijk stond dat je het niet retour kunt sturen. Als klant wordt je misleidt met informatie over eenvoudig retour sturen. Dit is dus niet waar als je kiest voor gratis je naam op je schoenen zetten.

8. toukokuuta 2025

Retour niet duidelijk

Update: aankoopbedrag wel vlot weer op mijn rekening.
Retour niet duidelijk
Mailadres van de site niet meer in gebruik.
Medewerkers in de winkels 3 verschillende versies waarom ze mijn retour niet in ontvangst konden nemen..
Hoop snel betaling retour te ontvangen.

23. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Als trouw Ajax fan was ik gecharmeerd…

Als trouw Ajax fan was ik gecharmeerd van het jubileum shirt, was wel aan de prijs maar ok.
17 maart 100 Euro overgemaakt en bestellings bevestiging binnen maar bleef in behandeling ondanks meerdere poging tot contact, het bleef bij pogingen. Vandaag via Whatsapp te horen gekregen we zijn uw opdracht kwijt. Hoe dan ?
En alles wat men wil aanbieden geld terug, daarmee heb ik geen shirt mee, en nu door treuzelen niet meer leverbaar .Wel klanten service Adidas een dikke onvoldoende voor de slechte service

7. huhtikuuta 2025

Waardeloze klantenservice

De schoenen die ik besteld had waren te klein waardoor we ze geretourneerd hebben. Een paar dagen later kreeg ik de schoenen retour met de mededeling dat schoenen niet aan de retour eisen zouden voldoen. Na enkele keren geprobeerd hebben in contact te komen, kreeg ik eindelijk te horen dat er dieren haren op de schoenen zouden zijn aangetroffen, wat erg bijzonder is.. want 1 ik heb geen huisdieren en 2 de schoenen die ik in mijn hand had was geen 1 haartje op te bekennen.

Er zijn foto’s naar mijn mail adres gestuurd waar inderdaad het zelfde model schoenen op staan met dierenharen, dit waren echter niet mijn schoenen.

Nu zijn we natuurlijk allemaal mensen, fouten maken is daarin menselijk. Echter denkt Adidas dat zij geen fouten maken en blijven ze bij hun besluit.

Ik heb 10 tallen malen gebeld, contact via de mail, contact via de app, maar overal loop ik tegen belscripts aan. Niemand die me wil helpen en echt naar mijn verhaal luisterd. Enige wat ik te horen krijg is dat het retour afgewezen is en ze bij hun besluit blijven. Ik wil graag contact met een manager, maar daar wordt niet op gereageerd.

Ik zit nu dus met hageltje nieuwe schoenen, ZONDER DIERENHAREN thuis die niet passen en een smak met geld kwijt. Dankjewel Adidas!

31. maaliskuuta 2025

>3 weken levertijd ipv beloofde 1 werkdag

Let op! Geven op site aan dat volgende werkdag geleverd wordt. Na een week contact opgenomen, krijg dan met veel moeite te horen dat helemaal niet op voorraad is en dat minstens 3 weken gaat duren. Geen alternatief of iets. Kortom koop beter elders!

4. huhtikuuta 2025

Slechte service!

Ik heb een e-voucher gift card besteld en tot op heden niet ontvangen. De klantenservice geeft aan dat ze zien dat het niet gemaild of per post verzonden is naar mij. Normaal gesproken zouden ze een “button” hebben waar ze opnieuw het verzoek kunnen indienen maar die is plotseling verdwenen. Nu ben ik al ruim 2 weken bezig met mijn geld terug te krijgen of mijn e-voucher gift card code te krijgen.

4. huhtikuuta 2025

Het is niet eens 1 ster waard

Het is niet eens 1 ster waard. Na schoenen (bold) ontvangen te hebben bleken ze een productie fout in de zool te hebben, volgens de medewerker. Ze piepen zo enorm, dat ze niet draagbaar zijn, en daar waren diverse klachten over binnen gekomen.

Na het retourneren op advies van deze medewerker, kreeg ik de schoenen een week later weer terug.
Zonder getest te zijn uiteraard.

Intussen van 4 verschillende medewerkers een standaard mail gekregen, en diverse mensen aan de telefoon gehad die liever hebben dat ik niet meer bel.

Geen respons meer, geen geld terug, en een paar schoenen waar ik alleen mee stil kan zitten.

Ik ben nog nooit zo klantonvriendelijk behandeld.
Een schandalige gang van zaken.

1. huhtikuuta 2025

Zeer zeer slechte service

Zeer zeer slechte service! Schoenen beginnen te piepen naar een poosje er op hebben gelopen. Meerdere mensen hoor je erover. Vanalles geprobeerd en adidas doet er niks aan. Omdat ik er op heb gelopen

31. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Adidas levert niet op tijd

Adidas levert niet op tijd. Pas op met bestellen.

Adidas communiceert tijdens de checkout dat het product vandaag geleverd zou worden.

Het product is sinds eergisteren ingepakt, echter niet aangeboden bij postNL waardoor het pakket niet op tijd is.

Ik had beter naar de winkel kunnen gaan in plaats van een order te plaatsen. Checks over stripes!

29. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik had Sambas besteld maar was er niet…

Ik had Sambas besteld maar was er niet helemaal zeker van en ven toen naar de winkel gegaan van addidas. De meneer gaf aan beschadigingen te zien en adviseerde het terug te sturen. Alles netjes teruggestuurd. Krijg ik 7 dagen later een mail je retour is ontvangen maar er zijn helaas wat problemen en we sturen de schoen terug. Heb al 4x contact opgenomen met de klantenservice via de telefoon en whatsapp maar ze weten het daar ook niet krijg ik te horen. Ik moet maar mailen maar op de mail krijg ik ook geen reactie. Nu ben ik en mijn geld kwijt en heb ik geen “ongebruikte” schoenen van Addidas. Ik krijg een advies van hun eigen medewerker om het terug te sturen en dan krijg ik dit. Volgende week stap ik naar de rechter. In hun eigen voorwaarden staat zelf dat alles in orginele staat moet zijn. Ik heb de medewerker gevraagd of dit juist is en hij gaf aan dat ik het op deze wijze retour kan sturen

29. maaliskuuta 2025

Loze belofte

Mijn pakket is afgeleverd in de PostNL-pakketautomaat, maar bij het ophalen opende mijn kluisje niet, ondanks het gebruik van de juiste code. Ik nam direct contact op met PostNL, waarna een case werd aangemaakt. Na een week wachten en meerdere keren contact opnemen, gaf PostNL aan dat ik bij de verzender moest zijn. Zij zouden een klacht indienen en een onderzoek starten. Inmiddels, drie weken later, heb ik dagelijks contact via WhatsApp met Adidas, maar zij doen niets anders dan loze beloften. Er wordt gezegd dat er opnieuw contact met mij opgenomen zal worden, maar vervolgens hoor ik helemaal niets meer. Het team geeft aan onderzoek te hebben gedaan en de case te hebben afgesloten, omdat ik mijn pakket zou hebben opgehaald. Dit is absurd: waarom zou ik dan een case aanmaken en PostNL pakketpunten nalopen om te controleren of mijn pakket daar ergens ligt? Ik ben verbaasd dat zo'n grote organisatie zulke slechte en teleurstellende service biedt. Ze weigeren een onderzoek te starten en houden je gewoon aan het lijntje. Dit is een duidelijk geval voor de geschillencommissie, want ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben die dit overkomt.

3. maaliskuuta 2025

Zomaar annulering bestelling

Ik krijg een mail van adidas dat mijn bestelling geannuleerd is. Zonder ook maar een uitleg(technische problemen. ).
Mail van niks, totaal niet klantvriendelijk... Heel bijzonder, echt een leermoment. Geen klant meer bij adidas dus ...

24. maaliskuuta 2025

Onnodig trage retourbetaling

Verkeerde bestelling (schoenen) geplaatst op 2 maart, binnen 10min gecanceld, bevestiging hiervan ontvangen. Wel geld van mijn rekening afgeschreven. Enkele dagen geleden contact met customer service: “normaal duurt dit tot 14 werkdagen, maar u heeft het morgen op uw rekening”. Nu 20 maart en bedrag nog steeds niet retour. Ondermaatse service.

Update 27 maart: opnieuw contact met customer service. Ditmaal bericht dat geld al 2 maart zou zijn teruggestort naar Ideal. Of ik zelf contact met Ideal wil opnemen om te vragen waar het blijft.... Na herhaald verzoek niet bereid het verder op te volgen?? Ideal website: het is de verantwoordelijkheid van de aangesloten leverancier (= Adidas) om contact op te nemen bij vragen over terugbetaling. Heb inmiddels Ideal verzoek gestuurd om bemiddeling met Adidas...

Mijn advies: laat deze onbetrouwbare leverancier Adidas NL links liggen!

20. maaliskuuta 2025

Lege doos ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan en een lege doos ontvangen. Na contact met Adidas krijg ik te horen dat dit onmogelijk is. Ik wordt gezien als een oplichter. Zij zijn dan ook niet van plan alsnog het bestelde item op te sturen. Voor mij geen bestellingen meer bij Adidas!!

7. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin