AcneSpecialisten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sandra är otroligt duktig och noggrann och jag är så nöjd med resultatet. Känner jag mig fin och fräsch. Jag går vanligtvis till en annan salong men nu byter jag -vill ju fortsätta gå till Sandra!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med mina PRX- och Dermapenbehandlingar. Hudterapeuten Georgina är kunnig, professionell och får en att känna sig trygg under hela behandlingen. Jag har redan sett fina resultat och... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka
  2. Kauneushoitola
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Poliklinikka
  5. Erikoisklinikka
  6. Hyvinvointikeskus

Yrityksen kirjoittama

Det självklara valet mot problemhy.

AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!

Yrityksen kirjoittama

Kaikki arvostelut

123 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Laserbehandling i Sundbyberg

Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling, som jag trodde var rätt för mitt ärende, istället rekommenderade mig att göra laser hos Cazzandra. Det var helt rätt beslut. I slutändan både billigare och effektivare 🌟

23. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Får alltid den bästa skräddarsydda…

Får alltid den bästa skräddarsydda behandlingen för min hud. Veronika Benedik är grym, inlyssnande och kunnig. Efter bara några dagar när jag följer hennes rekommendationer blir min hud mer balanserad och lugn.
Tack 🙏🏼

4. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Trevlig personal och bra bemötande

Trevlig personal och bra bemötande. Började med en kostnadsfri konsultation vilken ledde till att jag valde att ta bort min utåtstickande leverfläck. Helt ok priser om man jämför med många andra kliniker. Jag är nöjd med resultatet och skulle absolut rekommendera vidare!

4. maaliskuuta 2025

Supernöjd med resultatet

Efter att ha haft gropar på näsan vände jag mig till Acnespecialisten för råd. Nu har det snart gått 2 år sedan mitt första besök, och där jag i omgångar fram till idag har genomfört behandlingar med microneedling och laser (totalt 12st).
Jag är nu klar med behandlingarna och groparna som jag hade på näsan är i stort sett borta. Jag är supernöjd med resultatet, och jag kan verkligen rekommendera Acnespecialisten.
Sedan ett jättestort tack till Julia på Acnespecialisten (Södermalm) som har varit fantastisk under den här tiden.

6. toukokuuta 2025

Fantastisk service

Jag blev väldigt bra omhändertagen under min behandling, utförd av Amira. Hon gjorde en porrengöring och min hud känns så fräsch nu efteråt. Då vi hade några minuter extra kvar av behandlingen så plockade hon även mina bryn, och de är väldigt snygga!

2. toukokuuta 2025

Kan stark rekommendera

Det finns ingen bättre, servicen är otrolig. Veronica är så otrolig duktig och bra 🌟 jag har gått hos just Veronica i många år och kommer aldrig gå till någon annan.

Jag har haft acne hela mitt liv som Veronica hjälpt mig med att få bort

30. huhtikuuta 2025

Trevlig personal

Trevlig personal, bra vård eller behandling, fina lokaler och ett + för mysig musik. Jag får ut allt jag betalar för tycker jag.

15. huhtikuuta 2025

Väldigt bra bemötande

Julia berättade steg för steg vad som skulle göras, vilket gjorde mig väldigt trygg. Väldigt trevligt bemötande överlag, jag är toppen nöjd!

10. huhtikuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin