Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... Näytä lisää
Sandra är otroligt duktig och noggrann och jag är så nöjd med resultatet. Känner jag mig fin och fräsch. Jag går vanligtvis till en annan salong men nu byter jag -vill ju fortsätta gå till Sandra!
Jag är väldigt nöjd med mina PRX- och Dermapenbehandlingar. Hudterapeuten Georgina är kunnig, professionell och får en att känna sig trygg under hela behandlingen. Jag har redan sett fina resultat och... Näytä lisää
Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling... Näytä lisää
- Ihonhoitoklinikka
- Kauneushoitola
- Kauneus- ja terveysmyymälä
- Poliklinikka
- Erikoisklinikka
- Hyvinvointikeskus
Yrityksen kirjoittama
Det självklara valet mot problemhy.
AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!
Yrityksen kirjoittama
- acnespecialisten.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Jag är nöjd med personalen alltid…vänlig bemötande när man ringer eller besöker på plats❤️
Jag är nöjd med mina behandling hos Veronica hon är duktig och berättar om behandling från A till O.
Fick bölder, min hud blev värre
Jag blev rekommenderad Dahls produkter och skulle börja med aktivatorn, hade den i 3,5 månader och fick bara värre och värre hud, till slut bölder, varje gång jag använt aktivatorn. Aldrig haft det innan och tagit 6 månader nu att lugna ned huden något efter detta tyvärr. Fick totalt förstörd hy och blev bara rekommenderad att fortsätta.

Vastaus yritykseltä AcneSpecialisten
Vill du känna dig som en ”kunglighet” för en stund? Välj AcneSpecialisten!
Närvaro, professionalism och respekt genomsyrar hela salongen.
Från hög till låg tar ni hand om kunden, så man känner sig som en ”kunglighet” fast man är helt vanlig.
Katarina i söderort
mild disatisfaction
Persistent problem with the online booking system. Staff on-site can be more helpful.

Vastaus yritykseltä AcneSpecialisten
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt och professionellt bemötande! Cazzandra var super duktig och gick genom steg för steg innan och under behandlingen. Supernöjd
Proffesionellt mottagande
Proffesionellt mottagande. Så nöjd med min laserbehandling för permanent hårborttagning! Rekommenderar starkt. Bästa!
Sjukt trevlig personal
Sjukt trevlig personal . Fräsch lokal .
Blir omhändertagen och lugn iaf av hon som hjälpe mig
Riktigt najs med gratis konsultation!
Fanny gör det hanterbart!
Tycker att Fanny är väldigt lugn, berättar hela tiden vad hon ska göra så man är förberedd på vad som sker. Hon ser till att en behandling som inte skön, är hanterbar. Hon är super!
Sally är extraordinär
Sally är extraordinär! Så socialt kompetent och grymt duktig på att ta bort köttpluppen i ansiktet!
Älskar att gå till Cazzandra.
Älskar att gå till Cazzandra.
Hon tar alltid så väl hand om mig och man känner sig sedd och omhändertagen. Väldigt professionell och empatisk.
Riktiga proffs
Jättefin konsultation, proffsig och förtroendeingivande. Fantastiska produkter från Dahl. Allt förtjänar bästa betyg. Tack snälla för riktigt bra hjälp!
Är alltid nöjd med mina besök här!
Är alltid nöjd med mina besök här! Professionellt bemötande och bra behandlingar.