Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... Näytä lisää
Sandra är otroligt duktig och noggrann och jag är så nöjd med resultatet. Känner jag mig fin och fräsch. Jag går vanligtvis till en annan salong men nu byter jag -vill ju fortsätta gå till Sandra!
Jag är väldigt nöjd med mina PRX- och Dermapenbehandlingar. Hudterapeuten Georgina är kunnig, professionell och får en att känna sig trygg under hela behandlingen. Jag har redan sett fina resultat och... Näytä lisää
Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling... Näytä lisää
- Ihonhoitoklinikka
- Kauneushoitola
- Kauneus- ja terveysmyymälä
- Poliklinikka
- Erikoisklinikka
- Hyvinvointikeskus
Yrityksen kirjoittama
Det självklara valet mot problemhy.
AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Duktig, trevlig bemötande!
Som alltid känns det som att personalen faktiskt bryr sig om huden och anpassar behandlingen efter varje individ. Tack!
Väldigt nöjd med besöket
Väldigt nöjd med besöket. Gjorde micro needling hos Julia. Trygg, gullig och otroligt noggrann. Trevlig fräsch lokal på söder
proffsigt bemötande!
Önskar inget mer!
Går regelbundet till Cazzandra och är alltid jättenöjd, både med resultaten och Cazzandra som behandlare.
Professionalitet
Professionalitet, trygghet och utförande i bästa tänkbara form. Varit där 5 gånger och är väldigt nöjd efter samtliga behandlingar.
Alltid nöjd!
Superfint bemötande och fint resultat
Superfint bemötande och fint resultat. Kan verkligen rekommendera Cazzandra.
Super duktig och trevlig!
Urgullig personal som tog hand om mig
Urgullig personal som tog hand om mig. Duktig och rar.
Customer Friendly
Immediately attended, Staff is very Customer friendly, Specialist who attended me was explaining everything whatever she was doing / applying.
Georgina är en stjärna
Georgina är en stjärna! Får mig alltid att känna mig trygg, speciellt när jag testar en ny behandling.
Toppen!! Noggrann ! Super trevlig! 10/10