Academy Wholesoulyoga Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Min hustru begyndte i back to life…

Min hustru begyndte i back to life online kurset hos zabrina efter flere måneder med smerter i lænd og ryggen men har ingen gavn fået af det, jeg siger ikke at hendes øvelser ikke virker men for få uger siden fik min hustru desværre konstateret kræft i ryggen og andre steder i kroppen, og det viser sig så at det er en kræft knude der trykker på nerver i hendes ryg, derfor kan øvelserne fra kurset ikke bruges til noget.

Vi har så selvfølgelig kontaktet zabrina for at få annulleret betalingerne (10 x 750,-)
Men zabrina nægter at annullere og refundere, til trods for at hun selv nævner på hendes hjemmeside, at hun stiller en money back garanti.

Dette er total uacceptabelt og fuldstændig umenneskeligt... Kan på ingen måde anbefale zabrina Sofia

8. kesäkuuta 2026

Dårlig oplevelse i hendes pengemaskine

Jeg begyndte “Back To Life” kurset hos Zabrina til 6500 kroner. Jeg har dog desværre dårlige erfaringer derfra, da jeg ikke fik det bedre fysisk. Desuden var jeg ikke den eneste på holdet, som havde denne oplevelse. Det der falder mig for brystet er hendes garanti om pengene retur. Hendes slogan er “slow down”, og når man til liveudsendelser med hende snakker om manglende fremskridt og tiltagende smerter, får man at vide, at man skal tage det med ro, sætte tempoet ned, og lytte til kroppen. Da jeg så gjorde dette, gjalt garantien ikke længere, da jeg ikke havde aktiveret ønsket om pengene retur inden for 7 uger, som garantien kræver. Det efterlader mig meget frustreret, da budskabet om “slow down” er i direkte modsætning til garantien på 7 uger, og, som Zabrina siger, så vare kursuset 6 måneder.
Efter 4 uger var jeg i dialog med Zabrina, hvor jeg udtrykte klart og tydeligt, at jeg ikke havde oplevet en bedring siden begyndelsen. Jeg nævnte det samme for hende efter 5 og 6 uger, men hun bragte aldrig garantien op, tiltrods for vores samtaler om manglende fremskidt. Det efterlader mig med følelsen af, at projektet for hende er en pengemaskine, og ikke et oprigtigt ønske om at forbedre livet for deltagerne.

5. kesäkuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili