Jeg har haft et virkelig godt og professionelt forløb hos Anders. Da jeg startede, døjede jeg med konstante smerter, store søvnproblemer og var afhængig af både smertestillende og nervemedici... Näytä lisää

Har grundet en Diskusprotrusion i led nederst i ryggen januar 2025 været meget smertepåvirket og begrænset i min daglige gøremål samt job. Kontaktede smertefri bevægelse for at få hjælp til at komme... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kæmpede med invaliderende ondt i min lænd og ned i mit ben i 5 måneder.. Var ved jeg ved ikke hvor mange kiropraktorer, fysser, læger og osteopater.. Og så kom... Näytä lisää

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fri for medicin og på vej tilbage mod en normal søvn!

Jeg har haft et virkelig godt og professionelt forløb hos Anders.

Da jeg startede, døjede jeg med konstante smerter, store søvnproblemer og var afhængig af både smertestillende og nervemedicin for at komme igennem dagen. (9 år gammel nakke- og rygskade)

Gennem forløbet har jeg fået en dybere forståelse for mine smerter og, vigtigst af alt, konkrete værktøjer til at håndtere dem og styrke min krop.

Resultatet er, at jeg i dag er helt fri for medicin og er på vej tilbage mod en normal søvn og en velfungerende hverdag.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders til andre, der kæmper med langvarige smerter.

1. helmikuuta 2026

Giver mine varmeste anbefalinger

Jeg har været i et forløb hos Smertefribevægelse, og det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har haft smerter det meste af mit liv, men gennem forløbet har Patrick med sit engagement og faglige tilgang hjulpet mig til en større forståelse for mine smerter.

Noget af det mest værdifulde har været at lære, hvad der kan udløse mine smerter, og hvordan jeg kan justere min hverdag, træning og tankegang uden at gå på kompromis med mine mål og værdier. Det har givet mig mere tryghed og et større mentalt overskud i hverdagen.

Patrick har altid lyttet til mine udfordringer og håndteret dem på en pragmatisk og konstruktiv måde. Jeg oplevede et trygt og professionelt forløb med fokus på både træning og mentale værktøjer, som har gjort en stor forskel for mig. Jeg kan varmt anbefale Patrick og Smertefribevægelse til andre, der kæmper med vedvarende smerter.

16. maaliskuuta 2026

Har grundet en Diskusprotrusion

Har grundet en Diskusprotrusion
i led nederst i ryggen januar 2025 været meget smertepåvirket og begrænset i min daglige gøremål samt job. Kontaktede smertefri bevægelse for at få hjælp til at komme videre i livet og jeg kan varmt anbefale dem. De hjalp mig til at give mig en forståelse af mine smerter og uden dem havde jeg nok for længst opgivet og var aldrig kommet i mål. Jeg tog de fleste sessions via video da jeg bor i Svendborg og det fungerede super fint. Er blevet støttet hele vejen og alt er tilrettelagt ud fra hvad jeg havde af ønsker at komme tilbage til. I dag kan jeg gøre det hele. Tusind tak

26. helmikuuta 2026

Efter mange år med smerte

Efter mange år med smerte, forløb med fysioterapi og læger prøvede jeg smertefri bevægelse. Her var jeg i et længere forløb, og jeg var været igennem en proces, hvor jeg har lært meget mere om mine smerter, min krops reaktioner og hvilke skridt jeg skal tage for at få det bedre. Jeg er blevet udfordret og støttet på bedste vis af Mikkel. Han brænder så meget for at hjælpe og hans gejst og tro på, at jeg kan (også mere end jeg selv har troet på) har været helt fantastisk.

Det har været utrolig lærerigt. Jeg er ikke smertefri, men jeg har fået mere kontrol over mine smerter, så de er blevet mindre. Jeg har også fået et nyt syn på sundhed og min egen styrke. Jeg har fået redskaber og en tro på, at jeg selv kan navigere igennem smerte og en viden om, hvordan jeg får det bedre, hvis jeg får ondt.

Før havde jeg store udsving med smerter, perioder med ingen træning og generelt stor frustration. Nu har jeg lært at lytte til min krop, prøve ting af og generelt fået en forståelse for hvordan jeg skaber stabil træning - også hvis smerterne driller.

Jeg vil anbefale alle at gå til smertefri bevægelse. Jeg har fået en ny gejst og tro på min træning og krops formåen. Tak til Mikkel og hele holdet bag konceptet!

10. helmikuuta 2026

Livsændrende forløb - Fra begrænsninger til bevægelsesfrihed

Jeg havde haft kroniske rygsmerter i mere end 5 år og prøvet utallige behandlingsformer uden varig effekt. Smerterne kom altid tilbage og gav mig mange negative tanker om mig selv og min krop, og til sidst fyldte de så meget, at det gik ud over min hverdag og livskvalitet.

Forløbet hos Smertefri Bevægelse har været en kæmpe positiv overraskelse. På kort tid er jeg gået fra frygt, usikkerhed og kedelige gulvøvelser til sjov og meningsfuld styrketræning og bevægelsesfrihed. Der har ikke været fokus på at “behandle” mig, men på læring om smerter, mine tanker omkring dem og hvordan jeg kan forstå og håndtere dem anderledes. I dag har jeg et langt mere positivt syn på min krop, håb for fremtiden uden begrænsninger – og smerterne er nærmest ikke eksisterende. Jeg har stadig svært ved at forstå at det har været muligt på bare 3 måneder.

Alle med længerevarende smerter bør gøre sig selv den tjeneste at kontakte Smertefri Bevægelse. Man bliver mødt af søde, rare og meget kompetente mennesker, som virkelig ved, hvad de laver, og som ikke mindst hjælper én med at få troen på sig selv igen.

16. tammikuuta 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kæmpede med invaliderende ondt i min lænd og ned i mit ben i 5 måneder.. Var ved jeg ved ikke hvor mange kiropraktorer, fysser, læger og osteopater.. Og så kom jeg til smertefri bevægelse! Her fik jeg et helt andet mindset og forståelse af mine smerter og nye måder at deale med dem! Det fungerer så godt med deres to spor af, smerteakademiet hvor man bliver taget i hånden ift smerteforståelse, og så med fantastiske fysser der skræddersyr øvelser og hele tiden er klar med sparring! Jeg er idag næsten smertefri, er vendt tilbage til at det jeg elsker og ved præcist hvordan jeg skal takle setbacks! Kæmpe mega tak!!

28. joulukuuta 2025

online forløb

Gennem min online forløb har jeg fået god coaching og solid viden omkring smerter og hvordan tilpasset øvelser og god "smerteforståelse" kan påvirke træningsforløbet. Kan helt klart anbefales!

15. joulukuuta 2025

Godt forløb

Godt forløb, særligt hvis du gerne vil uddanne dig selv om skadesbehandling og forståelse for smerter. Jeg blev ikke skadefri efter mit forløb, men jeg har lært hvad jeg skal gøre

8. joulukuuta 2025

Lige før jul sidste år henvendte jeg…

Lige før jul sidste år henvendte jeg mig hos Morten i smertefri bevægelse Aalborg med en nakke og en skulder der var plaget af smerter og jeg var meget begrænset i min hverdag
I løbet af året som der nu snart er gået har vi snakket meget ind i smerten og det at turde bruge min krop ordentligt igen
Det har været fantastisk og i dag er jeg tilbage til at bruge kroppen uden at tænke værst scenarie først
mine smerter er ikke væk men det forhindre mig ikke i at gøre de ting jeg gerne vil mere
Tak for hjælpen Morten du er fagligt dygtig og yderst kompetent og velforberedt hver gang .. jeg er meget taknemlig .. med venlig hilsen Helle Johnsen

12. marraskuuta 2025

Den psykologiske tilgang hjalp mig ud af smerterne.

Jeg blev mødt af en behagelig og venlig behandler (Patrick), som gav en god og grundig introduktion til hvoordan de arbejdede med behandling af smerter. Resten af behandlingerne foregik i træningslokalet, hvor en blanding af fysiske øvelser og samtaler hjalp mig med at udfordre mig og mine smerter. Hele tilgangen til at smerter ikke er en dårlig ting hjalp mig med at øge vægten i motionscenteret med det dobbelte på 2 måneder. Smerterne er ikke 100% væk, men når de engang imellem kommer ser jeg på dem på en helt anden måde og ikke som et tegn på at jeg ikke må bruge kroppen. Kan kun anbefale dem til andre med smerter.

27. lokakuuta 2025

Tydelig forbedring på 3 måneder

Jeg startede hos smertefri bevægelse efter at have døjet med min skulder i over 2,5 år. Jeg var ikke synderligt generet af den i mit hverdagsliv, men den begrænsede mig en del i min træning. Jeg har gået hos andre behanldere, men sad ofte fast i udviklingen.
Jeg gik hos Nikolaj i 3 måneder, og er næsten smertefri og kan lave alle øvelser i min træning igen.

15. lokakuuta 2025

Smertefri bevægelse har vitterligt forandret mit liv

Jeg opsøgte Smertefri bevægelse da jeg efter 3 år stadig døjede enormt med smerter fra en dobbelt diskusprolaps i nakken. I 3 år har jeg prøvet al mulig kropsterapi; Kiropraktor, Fysioterapi, Akupunktur, Kinesiologi, Kranio Sakral Terapi, Massage, Voodoo mm.

Jeg ved det lyder åndsvagt, men da jeg fandt Smertefri Bevægelser skrev jeg mig op til 20 sessioner fordi nu skal det her [bandeord] løses, koste hvad det vil - jeg var der 4 gange og jeg har ingen smerter haft siden. Det er 6 måneder siden nu. Jeg siger ikke at det er sådan for alle, men jeg er ikke i tvivl om at de kan hjælpe de fleste, hvis ikke andet så med effektiv smertehåndtering af de smerter du ikke kan løbe dig fra.

21. toukokuuta 2025

De lever virkelig op til deres navn.

De lever virkelig op til deres navn.
Jeg havde haft knæ og skulder smerte i en længere årrække, men efter at have været igennem et forløb ved smertefribevægelse, er smerte oplevelsen væsentligt mindre, på trods af at jeg bevæger mig meget mere.
Det er utroligt hvad viden om smerter, sammen med et fokuseret forløb kan gøre.
Forhåbentlig ser de aldrig mig igen, men hvis jeg engang skulle stå i en situation hvor smerter begrænser mig igen, vil jeg helt sikkert starte ved smertefribevægelse igen.

31. heinäkuuta 2025

Tak for hjælpen

Tak for hjælpen. Jeg har fået mit aktive liv tilbage. En diskusprolaps for ca 6 år siden gjorde gradvist min aktive hverdag mere og mere smertefuld. Jeg oplevede op og nedture, men det gik støt nedad. For godt 1 år siden brast min nederste lænde diskus med kraftige smerter døgnet rundt til følge. Gennem de 6 år er jeg scannet flere gange og er tilset af diverse ryglæger. Jeg har ingen gavn eller hjælp haft af dem. I februar startede jeg hos Nikolaj i Risskov og den helt korte historie er at jeg nu 6 måneder senere både løber, træner og er helt uden smerter. Nikolaj var fra første gang velforberedt, grundig og troværdig. Jeg dedikerede mig til det lagte program og har fulgt forløbet til punkt og prikke. Forløbet var ikke en foræring (det krævede undervisning og træning), men en mulighed for mig til at blive genopbygget. Det har virkelig været det hele værd og jeg giver min største anbefaling til dem.

25. elokuuta 2025

Klar igen efter permanent knæskade

Efter knæskade med permanente følger og immobilitet som konsekvens, har jeg været i forløb hos Smertefribevægelse. Jeg var indledningsvis skeptisk, da jeg ved almindelig fysioterapi har været igennem et utal af forskellige behandlinger - akupunktur, varmebehandling, shockwave og almindelige knæøvelser.

Min skepsis blev dog blevet gjort til skamme, da jeg igennem en kombination af personligt tilpassede øvelser; samtale og målsætning; samt læringsforløb om smerte, nu er et sted, hvor jeg kan bruge knæet bedre end tidligere.

Smertefribevægelses kombination af dyb, faglig viden om kroppen; om smerte; samt personlig træning giver en unik tilgang til genoptræning, der tager udgangspunkt i den specifikke skade og personlige, realistiske mål.

Jeg har ikke andet end positivt at sige og anbefaler Smertefribevægelse på kraftigste.

17. huhtikuuta 2025

Virkelig professionel og god…

Virkelig professionel og god behandling. Jeg oplevede netop den forståelse og professionalisme fra Nicolaj som jeg havde brug for efter en lændeskade for at få mod på bevægelse igen.
Virkelig anbefalingsvædigt!

25. heinäkuuta 2025