Autobedrijf Ab MulderArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Autoliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

In mei 2017 kocht ik bij Mulder in …

In mei 2017 kocht ik bij Mulder in Zutphen een Volvo V70. Er bleken toch wat zaken aan de orde die de monteurs waren ontgaan zoals versleten draagarmrubbers. Alles is zonder problemen onder garantie gerepareerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een tevreden man ben. Als ik weer een nieuwe/2e hands auto wil, zal ik zeker bij dit bedrijf gaan kijken.

14. tammikuuta 2018

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

We kunnen inderdaad niet altijd 100% voorkomen dat er iets kapot /verkeerd gaat, maar wel samen zorgen voor een goede oplossing. Bedankt!

Beloofd is beloofd.

Onze eerste kennismaking met dit bedrijf is prima bevallen. Geen verborgen kosten; geen afleverkosten; geen hoge hoed met verrassingen. De prijs in de advertentie is de prijs die je betaalt. Beloofd is beloofd is een goed kenmerk van dit bedrijf.

20. marraskuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Geweldig dat hun slogan "Gewoon Goed Geholpen' zo goed voelt en zo 'simpel' wordt waargemaakt!

Bij Ab Mulder luisteren ze goed naar je wensen (en klachten!); ze zijn helder en eerlijk tijdens het verkooptraject; ik heb het gevoel van een 'buurtgarage', waar ze me persoonlijk kennen (nu is dat ook het geval met één van de verkopers, maar ik heb dit gevoel ook met het overige personeel, ook de monteurs!); ze hebben goede prijzen en goede auto's; als onderhoudsgarage heb ik veel vertrouwen in ze.

31. lokakuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Prettige, persoonlijke benadering, flexibel, vriendelijk en kundig

Een paar weken geleden heb ik bij Autobedrijf Ab Mulder een auto gekocht. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van de auto, ben ik heel fijn geholpen; prettige, persoonlijke benadering, flexibel, vriendelijk en kundig. Ook het onderhoud zal ik zeker hier laten doen. Dank Autobedrijf Ab Mulder!

29. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Voor het onderhoud bent u zeker ook welkom, graag zelfs! bedankt voor de leuke en goede waardering met 5 sterren.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk ontvangen met een lekker …

Vriendelijk ontvangen met een lekker kopje koffie. We werden netjes geholpen en kregen kundig advies.

26. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de top beoordeling met 5 sterren, hier gaan we voor!

Ik ben weer terug gekeerd naar "onze "vertrouwde garage

Ik was op zoek naar een andere tweede auto en kwam bij Ab Mulder uit , die ik nog kende uit de tijd dat hij merkdealer was .
Nu geen merkdealer meer maar in het verleden een goede en prettige samenwerking gehad en dat miste ik bij de dealer die het over had genomen.

Goed advies over de aanschaf van de auto ,een goede inruil en zo was de aankoop snel rond.
We zijn zelfs zo tevreden dat wij besloten hebben om onze auto's in onderhoud te doen bij Ab.

Ik kan deze garage aanraden en ik weet zeker dat ik geen spijt ga krijgen van deze overstap.

26. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor het vertrouwen, u bent van harte welkom! Bedankt ook voor de aanbeveling en 5 sterren!

Saanut 5/5 tähteä

Goede prettige begeleiding bij de …

Goede prettige begeleiding bij de aankoop van onze Mini Cooper uit 2014
Afspraken rondom extra's, in dit geval een trekhaak werden goed nagekomen en ook een klein mankement na 3 weken werd uitstekend opgelost.

25. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Geachte heer Mintjens, het houdt inderdaad niet op bij de verkoop. Goed om te horen dat u tevreden bent en bedankt voor de waardering met 5 sterren!

Klantvriendelijk en professioneel

Bij Autobedrijf Ab Mulder, vestiging Uchelen, een Skoda Octavia 1.4 TSI Automaat gekocht tot volle tevredenheid. Prijs in overeenstemming met de markt. Afspraken zijn prima nagekomen. Bedrijf is klantvriendelijk en professioneel. Ik heb er een goed gevoel over. Kortom een aanrader: Gewoon Goed Geholpen.
Leen van den Berge

23. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Hoi Leen, bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier en veilige kilometers met de mooie Octavia!

Saanut 1/5 tähteä

Teleur gesteld

Prijzen veel te hoog.

17. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Hoi Octaslash, bedankt voor review. Op welke prijs doel je precies? een bepaalde auto of offerte, ik kan de opmerking niet helemaal plaatsen. Grt Kees Mulder

Saanut 5/5 tähteä

Graag willen wij het bedrijf erg …

Graag willen wij het bedrijf erg bedanken voor de goed service en nazorg na het kopen van onze auto ! Dit bedrijf verdiend zeker een aanrader...er zijn velen die van hun nog wat kunnen leren Top! Was zeker niet de laatste auto die we bij hun gekocht hebben.
Met vriendelijke groet fam. Wesselink.

18. syyskuuta 2017

Prima geholpen, goed Prijs/Kwaliteit

Prima geholpen door Michael Derks bij de keuze van een Skoda Octavia.
Ook prima prijs/kwaliteit verhouding voor de auto die we kochten.

Autobedrijf Ab Mulder ging dacht actief en goed mee over hoe onze " oude" auto zo goed mogelijk kon worden ingeruild, ondanks dat die met schade bij een andere garage stond.

Ik kan deze zaak echt aanraden, voor mensen die een andere auto zoeken en behoefte hebben aan oprechte persoonlijke aandacht!

14. heinäkuuta 2017

Kan niet beter

Kan niet beter! Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de aankoop van mijn Skoda Yeti. De verkopers waren aardig en vooral ook eerlijk. Geweldige service! Kan niet beter. Dank u wel!

9. kesäkuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Vanuit Maastricht een prachtige rode …

Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen van auto, van het station gehaald, auto stond mooi gepoetst klaar op ons te wachten. Prima en betrouwbaar bedrijf. Ga zo door!

24. toukokuuta 2017

Vastaus yritykseltä Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de goede beoordeling, wordt erg gewaardeerd!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin