Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Fem stjerner

God service og hurtig forsendelse.
Jeg bestilte krus mandag aften og tirsdag eftermiddag var min pakke allerede kommet. Det var virkeligt dejlig.

24. marraskuuta 2025

Hej Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering. Vi gør os umage for at sende ordrer hurtigt afsted, så det er skønt at høre, at det kunne mærkes.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye krus – og du er altid velkommen igen 😊

Lynhurtigt og effektivt

Lynhurtigt og effektivt. Kan kun anbefale dem.

3. heinäkuuta 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – og tak fordi du vil anbefale os.

Supergod service i Aalborg Isenkram

Supergod service i Aalborg Isenkram. Min elektriker havde tilrådet, at jeg brugte en mindre kraftig elkedel, hvis jeg ville sætte den i den ønskede stikkontakt. Jeg fandt en meget billig elkedel med passende lav effekt og købte den. Ved ibrugtagning fandt jeg ud af, at den manglede nogle ønskede funktioner og desuden så ud til at være utæt. Selvom fejlen ikke viste sig ved første kig ved Aalborg Isenkram, tog de straks kanden retur og modregnede prisen i den lidt dyrere kande, jeg havde fundet frem til. Det var fin service, så det bliver min foretrukne isenkrambutik fremover

12. toukokuuta 2025

Kære Kirsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos Aalborg Isenkram, og at vi kunne hjælpe dig godt videre med den rette elkedel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen – og tak fordi du valgte os!

Saanut 5/5 tähteä

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det.
Jeg bor 200km fra Aalborg Isenkram og har kun handlet online med butikken, men de har nogle super skarpe priser.
Jeg havde efter modtagelsen af en vare opdaget en fejl på produktet. Jeg tog et foto af fejlen og sendte en mail til butikken. Malene svarede på mailen samme dag, og to dage senere havde jeg modtaget et nyt produkt.
Gid alle butikker havde samme gode kundeservice.

24. maaliskuuta 2025

Kære kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du ville give os 6 stjerner, hvis du kunne!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores online handel og ikke mindst med vores kundeservice. Vi prøver altid at reagere hurtigt og finde en god løsning, når noget ikke er helt som det skal være – så det glæder os meget, at du følte dig godt hjulpet.

Din ros er hermed givet videre til Malene – det betyder rigtig meget!

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen i webshoppen 😊

De bedste hilsner

Perfekt oplevelse!

Jeg bestilte 2 stk fine Lyngby glasvaser og allerede dagen efter blev de leveret til min adresse med GLS. Godt emballeret, så alt var i skønneste orden. Jeg er meget tilfreds med både køb og levering.

19. helmikuuta 2025

Kære Nanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at dine Lyngby glasvaser nåede frem hurtigt og i god behold – og at du er tilfreds med både produktet og leveringen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Aalborg Isenkram 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kundeservice og meget gode priser

Jeg bliver simpelthen nød til at dele min rigtig gode oplevelse med en online handel hos Aalborg Isenkram. Bestilte sidste weekend et mindre Scanpan fad til en rigtig god pris med levering et par dage efter. Mandag fik jeg en meget høflig opringning. Fadet var desværre udsolgt og de ville i stedet tilbyde mig et større fad til samme pris eller jeg kunne vente et par dage og modtage det mindre fad. Det er nu modtaget og lever helt op til mine forventninger.

20. tammikuuta 2025

Hej Maj-Britt,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med din online handel hos os. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god service, og det betyder meget for os, at vi kunne finde en løsning, der levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.😊

Saanut 1/5 tähteä

Super dårlig service

Super dårlig service! ubehøvlet over telefon og dårligt retur service. Aldrig om jeg. Handler i den butik mere.

17. tammikuuta 2025

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på al feedback, men vi ønsker at præcisere og tilbagevise de anklager, du fremsætter.

I forbindelse med din henvendelse på telefon, kunne vi konstatere at den e-mailadresse, du havde skrevet til, var fejlagtig. Du modtog et autosvar, som oplyste, at adressen ikke eksisterede, og derfor blev din henvendelse ikke modtaget. Vi forstår, at dette kan være frustrerende, men vi kan ikke påtage os ansvaret for en fejl i e-mailadressen, der ikke var vores.

Under telefonopkaldet oplevede vi, at du var meget ophidset og nedladende, og vi gjorde vores bedste for at forblive professionelle og hjælpe dig videre. Vi bestræber os altid på at opretholde en høj standard for kundeservice, og vi føler ikke, at vi har optrådt ubehøvlet i denne situation. Vi har altid haft til hensigt at hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Når det kommer til returservice, er vi fuldt ud bevidste om vores procedurer, og vi følger de samme regler og retningslinjer som andre virksomheder i branchen. Vi kan derfor ikke tilslutte os din vurdering af, at vores returservice skulle være utilfredsstillende.

Vi er selvfølgelig kede af, at du føler, at din oplevelse har været negativ, men vi mener, at vi har handlet korrekt i denne situation. Hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Hjælpsom personale

Sød og hjælpsom personale, som vidste en del om produktet.

5. tammikuuta 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale, og at de kunne hjælpe dig med at finde det rette produkt. Vi sætter stor pris på din ros, og det motiverer os til at fortsætte med at yde den bedste service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!😊

Saanut 1/5 tähteä

Hvis man køber gaver kan de ikke…

Hvis man køber gaver kan de ikke byttes. Efter 14 dage,det burde de oplyse.
Nu står jeg med store dyre nisser som er købt i gave,som jeg ikke kan få pengene tilbage for.
Handler aldrig hos Aalborg Isenkram mere.
Lousy service

11. joulukuuta 2024

Hej Claire,

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en positiv oplevelse hos os. Vi ønsker at præcisere, at vi tilbyder 365 dages bytteservice på varer, som er i ubrugt stand, og som returneres i original emballage samt med gyldigt byttemærke eller bon. På vores bonner står det tydeligt, at penge kan udbetales indenfor 14 dage fra købsdatoen, så længe varen er købt med et gyldigt betalingsmiddel, og ikke betalt med tilgodebevis eller gavekort.

Vi gør vores bedste for at sikre, at vores returpolitik er klar og let tilgængelig for alle kunder, både i butikken og online. Vi beklager, hvis dette ikke har været tilstrækkeligt tydeligt for dig i forbindelse med dit køb.

En rigtig positivt oplevelse

En rigtig positivt oplevelse

15. marraskuuta 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os at kunne levere en god service, og din feedback gør helt sikkert vores dag bedre.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang!😊

Super hurtig levering

Bestilte en varer på webshop onsdag eftermiddag, og fik den i pakkeshop torsdag eftermiddag, det må siges at være hurtig levering.
Fuld tilfreds og ikke sidste gang, jeg har handlet her.

18. heinäkuuta 2024

Hej Susan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores leveringstid og service. Vi stræber altid efter at levere hurtigt og effektivt, og det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde igen – det vil være en fornøjelse at hjælpe dig i fremtiden!😊

Skøn service og produkt.

Skøn service og produkt.
Ringer for at høre, hvor hurtig deres levering er. Dette på om onsdagen.
Den søde dame siger at de pakker det hurtigt og så burde leveringen kunne ske dagen efter, altså torsdag eller fredag alt efter GLS.
Jeg modtager min bestilling næste dag(torsdag), med en sød besked på følgesedlen.
“Håber de nåede frem 🔆 Hilsen Lene”

15. toukokuuta 2024

Hej Kristine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet. Det betyder virkelig meget for os, at du havde en god oplevelse – og vi er især glade for, at leveringen kom hurtigt og præcist som lovet.

Det er småting som en personlig besked på følgesedlen, der kan gøre en stor forskel, og vi er glade for, at det satte et smil på din læbe. Vi vil helt sikkert viderebringe din ros til Lene og resten af teamet.

Tak for at du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!😊

Saanut 5/5 tähteä

Købte firmagaver til kolleger i deres…

Købte firmagaver til kolleger i deres butik - her blev jeg mødt af en sød og kyndig pige, der hjalp mig med at finde de helt rigtige gaver til dem.

Kæmpe anbefaling herfra

28. helmikuuta 2024

Hej Tina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde de perfekte firmagaver. Det betyder meget for os, at vi kunne bidrage til en positiv oplevelse for dig og dine kolleger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen!😊

Saanut 5/5 tähteä

Gode tilbud og fantastisk kundeservice

Jeg har flere gange handlet hos Aalborg Isenkram og jeg er så glad for den nye webshop, hvor jeg har fået mulighed for at tilmelde mig kundeklubben og få de ekstra gode tilbud.

Når man kommer i butikken er stemning god og man bliver mødt med et smil.

9. huhtikuuta 2024

Hej Jacob,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft gode oplevelser både med vores webshop og i butikken. Det betyder meget for os at høre, at du nyder de ekstra tilbud gennem kundeklubben, og at du føler dig godt mødt af vores personale.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin