Fem stjerner
God service og hurtig forsendelse.
Jeg bestilte krus mandag aften og tirsdag eftermiddag var min pakke allerede kommet. Det var virkeligt dejlig.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
God service og hurtig forsendelse.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Lynhurtigt og effektivt. Kan kun anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Supergod service i Aalborg Isenkram. Min elektriker havde tilrådet, at jeg brugte en mindre kraftig elkedel, hvis jeg ville sætte den i den ønskede stikkontakt. Jeg fandt en meget billig elkedel med passende lav effekt og købte den. Ved ibrugtagning fandt jeg ud af, at den manglede nogle ønskede funktioner og desuden så ud til at være utæt. Selvom fejlen ikke viste sig ved første kig ved Aalborg Isenkram, tog de straks kanden retur og modregnede prisen i den lidt dyrere kande, jeg havde fundet frem til. Det var fin service, så det bliver min foretrukne isenkrambutik fremover

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det.
Jeg bor 200km fra Aalborg Isenkram og har kun handlet online med butikken, men de har nogle super skarpe priser.
Jeg havde efter modtagelsen af en vare opdaget en fejl på produktet. Jeg tog et foto af fejlen og sendte en mail til butikken. Malene svarede på mailen samme dag, og to dage senere havde jeg modtaget et nyt produkt.
Gid alle butikker havde samme gode kundeservice.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Jeg bestilte 2 stk fine Lyngby glasvaser og allerede dagen efter blev de leveret til min adresse med GLS. Godt emballeret, så alt var i skønneste orden. Jeg er meget tilfreds med både køb og levering.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Jeg bliver simpelthen nød til at dele min rigtig gode oplevelse med en online handel hos Aalborg Isenkram. Bestilte sidste weekend et mindre Scanpan fad til en rigtig god pris med levering et par dage efter. Mandag fik jeg en meget høflig opringning. Fadet var desværre udsolgt og de ville i stedet tilbyde mig et større fad til samme pris eller jeg kunne vente et par dage og modtage det mindre fad. Det er nu modtaget og lever helt op til mine forventninger.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Super dårlig service! ubehøvlet over telefon og dårligt retur service. Aldrig om jeg. Handler i den butik mere.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Sød og hjælpsom personale, som vidste en del om produktet.

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Hvis man køber gaver kan de ikke byttes. Efter 14 dage,det burde de oplyse.
Nu står jeg med store dyre nisser som er købt i gave,som jeg ikke kan få pengene tilbage for.
Handler aldrig hos Aalborg Isenkram mere.
Lousy service

En rigtig positivt oplevelse

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Bestilte en varer på webshop onsdag eftermiddag, og fik den i pakkeshop torsdag eftermiddag, det må siges at være hurtig levering.
Fuld tilfreds og ikke sidste gang, jeg har handlet her.

Skøn service og produkt.
Ringer for at høre, hvor hurtig deres levering er. Dette på om onsdagen.
Den søde dame siger at de pakker det hurtigt og så burde leveringen kunne ske dagen efter, altså torsdag eller fredag alt efter GLS.
Jeg modtager min bestilling næste dag(torsdag), med en sød besked på følgesedlen.
“Håber de nåede frem 🔆 Hilsen Lene”

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Købte firmagaver til kolleger i deres butik - her blev jeg mødt af en sød og kyndig pige, der hjalp mig med at finde de helt rigtige gaver til dem.
Kæmpe anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Aalborgisenkram
Jeg har flere gange handlet hos Aalborg Isenkram og jeg er så glad for den nye webshop, hvor jeg har fået mulighed for at tilmelde mig kundeklubben og få de ekstra gode tilbud.
Når man kommer i butikken er stemning god og man bliver mødt med et smil.