Super god og hurtig bytteservice. Jeg ringede og vi snakkede om problemet, og de tog varen tilbage uden problemer. Jeg fik mine penge retur mod selv at betale for forsendelsen. Jeg fik pengene retu... Näytä lisää

Virkelig hurtig levering 😁 bestille i går og har allerede fået min pakke. Og billigere end andre butikker 👍🏼 tak for god service.

Skønt at personalet tænker af sig selv Har bestilt guldbestik online. Knive, gafler, salatbestik, kageske mm Alt i guld! Troede jeg… Fik en opringning fra butikken, med en undskyldning om opkal... Näytä lisää

Jeg bestilte sent søndag aften nogle Georg Jensen vinglas. Tirsdag var pakken allerede ankommet, men desværre var et enkelt glas gået itu under fragten. Under 24 timer efter afhentning af første pakk... Näytä lisää

1. Laitteistojen lisävarusteet
  2. Posliiniesinekauppa
  3. Rautakauppa
  4. Kodintarvikeliike
  5. Verkkokauppa
  6. Keittiötarvikkeet

CC Isenkram – din online isenkræmmer er en lokal virksomhed, som i dag drives af Morten Brix med hovedsæde i Brønderslev. CC Isenkram fik i marts 2023 nye ejere, hvor vi nu vil gøre alt for at styrke og udvikle webshoppen digitalt og med mange nye varer til særdeles gode priser. Opdatering og fornyelse af webshoppen vil gøre det nemmere og bedre for vores kunder, at få en god oplevelse og få nogle ekstra skarpe priser. Gennem årene har webshoppen udviklet sig til i dag at være toneangivende indenfor køkkenudstyr, gastronomi, el-apparater, glas, porcelæn, bestik og gaveartikler. Alt inden for de kendte mærkevarer. Vi har alt indenfor isenkram, men har også et stort udvalg af varer indenfor indretning, interiør, køkkenmaskiner og hvad du kan bruge i din bolig og dit hjem. Vi har altid kendte mærker som Aida, Anna Von Lipa, Bamix, Bitz, Blomsterberg, Bodum, Etly Klarborg, Fiskars, Gastronoma, Georg Jensen, Global, Holm, Holmegaard, Kay Bojesen, Kähler, Lyngby Glas, Lyngby Iconic Porcelain, Lyngby Porcelæn, Morsø, OBH Nordic, Philips. Pillivuyt, RAW, Remington, Rosendahl, Scanpan, Spring Copenhagen, Steba, Stelton, Södahl, Tefal, Wilfa, WMF, Zwilling og mange flere på lager. CC Isenkram har mange år på bagen som online isenkræmmer, hvor vi siden opstarten af vores webshop har tilbudt vores kunder på et bredt udvalg af produkter til skarpe priser.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super god og hurtig bytteservice

Jeg fik mine penge retur mod selv at betale for forsendelsen. Jeg fik pengene retur allerede 2 dage efter af have sendt varen tilbage - jeg går ud fra at de betalte tilbage ligeså snart de modtog varen.
Her tør jeg godt købe fra igen!

17. maaliskuuta 2026

Hurtige og billige

Købte fredag middag, pakke blev sendt om eftermiddagen og lørdag formiddag lå den i pakkeshoppen, så det var dejlig hurtigt. Og det til en god pris👍 ville klart købe her igen.

6. helmikuuta 2026

Hurtig og seriøs behandling

Hurtig og seriøs behandling
De tog sagen alvorligt og fandt hurtig en løsning på problemet med min lyskæde
Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft med handel på nettet

13. tammikuuta 2026

Skøn ting, når folk kan tænke af sig selv

Skønt at personalet tænker af sig selv
Har bestilt guldbestik online.
Knive, gafler, salatbestik, kageske mm
Alt i guld! Troede jeg…
Fik en opringning fra butikken, med en undskyldning om opkaldet, men da der var én af tingene bestilt i champagnefarvet, ville de bare af høflighed høre om det var bevidst, eller en fejl..
Selvfølgelig skulle ALT jo hænge sammen, så fejlen blev rettet, og blev til den rigtige julegave, Tusind tak for hjælpen 👌🏻

4. tammikuuta 2026

Isenkram i særklasse

Ingen Jul Uden Cc Isenkram, siden est. 2020.
Jeg har fundet mindst én gave her hvert år & oplevelsen har hver gang været den samme;
Konkurrencedygtige priser, hurtig & præcis levering. Kun én gang har jeg måtte benytte jeres kundeservice & bedømt herpå er det også 'prima'.

3. joulukuuta 2025

God kundeservice

Jeg lagde en ordre hos jer tirsdag, hvor alle varer stod som værende på lager. Onsdag ringede I og fortalte, at der desværre var sket en fejl, og at en del af ordren først kunne leveres senere. I spurgte, om det var i orden at vente med hele ordren, men jeg fortalte, at jeg faktisk stod og skulle bruge varerne med det samme.
Torsdag modtog jeg så pakken med de varer, der var på lager – og det var virkelig en positiv oplevelse! Trods den fejl i lagerstatus (på servietterne) - og at jeg ikke kunne få dem på dagen jeg skulle bruge dem, blev jeg meget positiv over jeres måde at håndtere fejlen på.
Super service hele vejen igennem og 5 store stjerner herfra! 🌟

4. marraskuuta 2025

Fantastisk service og lynhurtig…

Fantastisk service og lynhurtig levering! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er super tilfreds med mit køb hos CC Isenkram. Gode priser, hurtig levering og virkelig god kundeservice!

En af varerne jeg havde bestilt, var desværre slået en smule i stykker under transporten. Jeg sendte en mail, og allerede 10 minutter senere fik jeg svar – og ikke nok med det, de havde allerede sendt en erstatningsvare afsted. Den modtog jeg næste formiddag!

Det er sjældent, man oplever så hurtig og imødekommende kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen!

9. lokakuuta 2025

Super hurtig og fin service

Super hurtig og fin service.
Da vi modtog vores vare havde den, trods super god indpakning, desværre ikke kunnet holde til GLS’ håndtering, men efter skriftlig henvendelse til CC isenkram blev der straks sendt en track & trace på en afsendt erstatningsvare.
Vi er altid tilfredse med at handle her.

6. lokakuuta 2025

Den bedste service længe

Den bedste service længe. Jeg bestilte gave .den ene dag og næste dag var pakken på Lolland. Virkelig godt. Ikke sidste gang jeg handler der. Tove

8. heinäkuuta 2025