Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Näytä lisää
Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Näytä lisää
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Näytä lisää
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Näytä lisää
Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph
Søvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , Tanska
On vastannut 59 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Skønt tøj og som altid hurtig og fejlfri levering samt gode priser.

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Dyr retur og onesize i kjoler dur ikke - selvom jeg ikke er tyk

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Jeg er virkelig skuffet over denne kjole, som så så flot ud på billederne. Kvaliteten er ekstremt billig og kunne lige så godt være købt for en tiendedel af prisen på en kineser-shop som Temu. Føles og ser billig ud, og sømmene og remme er dårligt lavet, og kjolen lever på ingen måde op til billederne på hjemmesiden!
Derudover var leveringstiden alt for lang (den blev leveret efter den fødselsdag fest, hvor jeg skulle have haft den på). Jeg ventede flere uger, før den endelig kom frem – og det gjorde kun skuffelsen endnu større, da jeg pakkede den ud.
Jeg kan desværre ikke anbefale hverken produktet eller oplevelsen!!!

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Nemt at returnere og få anden varer og det gik hurtigt

God og hurtig betjening.
Altid hjælpsomme hvis man er i tvivl
. Rart at man kan hente sin bestilling.

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Följde deras storleksanvisning och är alltid i normala fall S/M, så jag beställde M och storleken jag fick kändes med som XS. Detta var inte bara i ett plagg utan i flertalet plagg. Känns som att det står normal i storleken på alla plagg, men i själva verket stämmer inte detta, utan varierar mellan deras olika klädesplagg. Att sedan behöva betala en dyr retur för plagg som är så uppenbart fel angivna i storlek tycker jag är dåligt.

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
God og nem handle, eneste minus er der der stod med meget tydlig skrift butikkens navn ude på pakken, så konen gættet hvad hendes julegave er.😆😖 så min anbefaling til Aaberg send julegaverne i en neutral kasse/pose 😜

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Jeg sendte min bestilling retur for snart 14 dage siden og har fortsat hverken fået en bekræftelse på modtagelse eller pengene retur…

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Kunne jeg give dem 0 stjerne havde de fået det, jeg kan ikke returnere en kjole fordi den har overskredet de 14 dages retur med 2 dage, da jeg blev akut opereret og indlagt dagen efter jeg modtog pakken og derfor ikke var hjemme før der efter. Men butikken er totalt ligeglade og jeg har nu en kjole til 600 kr jeg kan smide ud da jeg ikke kan passe den.
Jeg bruger normalt str L, hvilket jeg har bestilt kjolen i, men jeg kan slet ikke få den over hovede.
Så tusind tak for virkelig dårlig service!!!
Nej pakken blev modtaget den 30/11 og jeg kontaktede jer den 16/11, hvilket var første dag hvor jeg var i stand til at prøve kjolen. Og til at kontakte jer efterfølgende, hvad jeg haft mulighed for det før havde jeg naturligvis gjort dette.
Man skal ikke blive akut syg når man bestiller fra jer. Mærkeligt der ikke er nogen forståelse for dette.
Jeg har kontaktet jer direkte og i svare først flere dage efter at I detsværre ikke kan gøre noget, så hvad skal jeg fremadrettet kontakte jer for ???

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Hurtig betjening vil altid komme tilbage igen
Desværre fik jeg 2 ting af samme køb men er sendt retur til jer så kommer mine penge vel tilbage igen 😊🎁

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Jeg har købt en jakke, og hele oplevelsen har været super. Leveringen var hurtig, kvaliteten er rigtig god, og størrelsen passede perfekt. Jeg er så glad for jakken😍 Det var min første, men helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra Åberg Cph. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Flotte produkter på hjemmesiden og hurtig levering, men kvaliteten af tøjet lever ikke op til mine forventninger

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Har ikke set produktet endnu, men hurtig ekspedition af varen.

Vastaus yritykseltä Aaberg Cph
Syntes det er komplet åndssvagt man ikke har mulighed for at få sin returnerede ordre tilbagebetalt på andet end gavekort. Ved ikke om jeg tager helt fejl men syntes jeg har læst et sted at det ikke skulle være lovligt at blive påtvunget at få en refusion på et gavekort ved fjernsalg .
Når det er sagt så er der ikke en finger at sætte ved leveringen - det er dag til dag.