Punktlighet, kompetens effektivitet, serviceanda för installatören som dessutom var social, informativ och städa upp efter sig både inne och ute. Anläggningen är tystgående, effektiv med bra och fyll... Näytä lisää
Jag köpte min första pump av 20grader för några år sedan. Då gick allt toppen. Nu efter mitt andra köp är jag fortfarande lika nöjd med både rådgivningen som med slutresultatet. Kan starkt rekommend... Näytä lisää
Mycket nöjd med bemötandet och att de var så lösningsorienterade när vi hade lite speciella önskemål för leverens och installation.
Hej, när man köper funkar allt väl och bra priser. Men när det blir Garantiärende, då blir det jobbigt, dålig hjälp, mycket tidsspillan och frustration
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi erbjuder nordiska värmepumpar med komplett installation i hela Sverige! Med vår långa erfarenhet, våra generösa öppettider och våra expert-installatörer vågar vi garantera att ni blir nöjda om ni handlar av oss. Vi erbjuder bl.a. värmepumpar från Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Bosch. Total-installation för dig som ska installera för första gången. Standard-installation för dig som vill byta ut en gammal värmepump. Vi erbjuder dessutom gratis expertrådgivning på mail, telefon och live-chat 7 dagar i veckan!
Yhdysvallat
- 0734-434517
- kundtjanst@20grader.se
- 20grader.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Punktlighet
Anläggningen är tystgående, effektiv med bra och fyllig manual och kontrollen är tydlig och enkel även för en 80+.
Rekommenderas starkt!
Gav mig in i luftvärmepumpsdjungeln utan att veta vad som var rätt för mig, säljaren Magnus tog snabb kontakt och vägledde mig hela vägen till installationen. Rekommenderas starkt!
Jag fick en Daikin AC installerad innan…
Jag fick en Daikin AC installerad innan sommaren, gud vad svalt och skönt det blev.
Jag köpte min första pump av 20grader…
Jag köpte min första pump av 20grader för några år sedan. Då gick allt toppen.
Kan starkt rekommendera detta företag!
Tydlig och professionell vägledning
Tydlig och professionell vägledning i en komplex utmaning vad gäller installations förutsättningar och lösningsalternativ. Nu vet jag vilka alternativ som är möjliga. Rekommenderas!
Jag tog in offerter och jämförde flera…
Jag tog in offerter och jämförde flera olika alternativ, men valet föll på 20grader tack vare deras snabba svar och genuina vilja att hjälpa. Säljaren Magnus var både kunnig och lätt att prata med, vilket gjorde beslutet enkelt i slutändan. Väldigt nöjd med både service och produkt!
Tack.
Bra hjälp från vilken modell jag skulle…
Bra hjälp från vilken modell jag skulle ha till sommarstugan samt förmånligt pris. Riktigt nöjd med Magnus som höll i handen till en osäker numera luftvärmepumpsägare 😀
Köpte en Amparell luft/luft med…
Köpte en Amparell luft/luft med installation och allt via 20 grader
Haft problem sedan första dagen.
Alla skyller på varandra. Firman som gjorde installationen hänvisar till säljaren, säljaren hänvisar till tillverkaren, tillverkaren hänvisar till säljaren och ingen av dom är intresserad av att själva kolla på utrustningen vad som är fel.
Kommer aldrig ha med någon av dessa lallare att göra igen.
Betalar hellre och stödjer nån lokalt
20 grader rekommenderas EJ!,
Instämmer i andra inlägg. När det kommer till garantiärenden så händer inget.
För er som läser detta. Detta nätföretag säljer pumpar, men installationen görs av ett annat företag”Kylslaget”. Sök på Kylslaget på webbsidan.
Gör inte inte vårt misstag att handla här.
Detta företag kan vi inte rekommendera.
Ok värmepumpsköp
Hej, när man köper funkar allt väl och bra priser.
Köpte en värmepump för 2.5årsen nu
Köpte en värmepump för 2.5årsen nu. gick tyvärr sönder och där slutade den goda upplevelse.
Bara löfte att service var på väg men ingen kom, när det väl kom en kunde han väldigt lite om pumpar, testade det inbyggda felsöknings programet (vilket jag så klart redan gjort) och konstaterade då den var sönder.
Sen tog det 2månader innan nr2 kom och inte gick det bättre tyvärr.
Sen var det åter tyst i ytterligare 3månader trots jag ringde några gånger i veckan.
Försök nr3 kom att sluta som dom övriga försöken.
Där upphörde som helt att försöka laga den.
Nu över ett år senare ligger ärendet hos Allmänna reklamations nämnden då firman vägra byta ut pumpen.
KÖP AVRÅDES BESTÄMT!!
En Fuji värmepump som slutade fungera
En Fuji värmepump som slutade fungera, 5 års garanti. Men vad hjälper det Nu väntat en månad på reparation och 20 grader skyller på alla andra och tycker dom har ansvaret i stället. Finns andra som säljer pumpar.......fått vända mig till ARN.
Vi bestilte en high end toshiba varmepumpe som blev leveret 1,5 måneder forsent. Indstallation var så dårlig at vi fik en ny installatør ud for at gøre det rigtigt. yderligere måtte jeg rydte op i 2 timer efter den første installatør. væggende skulle vaske grundet sorte finger. Når det kommer til fakturaen blev jeg også sendt til Visma service incasso uden jeg har modtaget en opdateret faktura.
jeg kan bestem ikke anbefale 20 grader, som har ekstrem rod i deres forretning og ingen kunde service.
Ronni
Mycket nöjd med bemötandet och att de…
Sju veckor från beställning till…
Sju veckor från beställning till installation.
Pumpen skulle ha Wi-Fi, klickade även i Wi-Fi-alternativet. Står ändå här med en pump som behöver en adapter för 1800kr…
Kundtjänst tappar intresset rätt snabbt när de fått betalt och av någon anledning går det inte att lämna ett negativt omdöme i den kundundersökning de skickar ut.
Orderstrul och garantiärende
Fick orimligt lång väntetid på installation trots att de kommunicerat annat vid kontakt. Sen fick jag fick jag fixa elinstallationen själv trots att detta skulle ingå. Utöver det var det rätt mycket annat strul med order och faktura.
När jag väl haft pumpen i 6 månader började den missljuda. Det har nu gått 9 veckor och ingen återkoppling runt förväntad tid till åtgärd trots flera påtryckningar.
Är riktigt besviken och kan inte rekommendera någon att handla från dessa.
Under all kritik.vårt kretskort gick …
Under all kritik.vårt kretskort gick sönder efter en månad .fortfarande har vi inte fått detta åtgärdat efter 3 månader .kundsupport är riktigt dåliga
Två inkassokrav trots betalda…
Två inkassokrav trots betalda räkningar. När man ringer verkar dom ha noll koll..
Varning för denna nätbutik
Varning för denna nätbutik. Finns ingen kundservice när varan väl krånglar. Har väntat i 2 månader för att få min pump reparerad/utbytt på ett garantiärende men inget händer.
20grader är väldigt passiva och förhalar garantiärenden istället för att göra det bästa för dig som kund.
Så handla absolut inte från denna nätbutik.
fuskvirksomhed!!!
Denne er en fuskvirksomhed. De overbeviser at man skal have en installatør til a kigge på muligheden for hvor varmepumpen skal være. Udover at der er en mega lang ventetid. Man får besked at ca pris for en installation er mellem 5-7 tusind hvilken er indenfor rimelighedsgrænser og en varmepumpe til ca 17000 som skulle väre den absolute bedste en Toshiba. Installatören kommer endelig efter en Lang väntetid og bedömer at pumpen skal placeras på en så dårlig sted at det ikke gav mening. Men han rekommenderet det som var det mest simpel Arbejde for ham. Jag fortalte hvor jag vil have den pumpen placeret hen men,det var for komplicerat sagde han og dyrt. Det ku jag ik förstår . 20grader sagde en pris mellem 5-7 tusind . Herefter kommer 20grader med en offert på 46.300 kr inkl pumpen som lå på 17.000 det er jo helt galt!!!!!!!!!! Jag takker nej og var sur over at jag skulle vente så Lang tid for en offert som absolut ikke var rimelig. Fik en anden virkomhed med en anden pump til en värdi på15.000 total pris med installation blev 23.400 med samme placering . Sindsyg at de forsøger at lure folk på denne måde. Virksomhed til virksomhed kan have en lille prisforskel på10-20 procent men 50 procent er ren fusk. Nu får jeg en påmindelsesfaktura på 1500 fordi installatøren kom forbi plus 60 kr. jeg har ikke engang fået den oprindelig fakturen på 1500 kun påmindelsen. Det er sådan de fuske folk. Jeg har betalt det men ville skrive denne kommentar så alle ved hvad for en virksomhed 20 grader og deres såkaldte dyre installatør er for nogen fusker