2,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Använd inte företaget

Vi köpte två pumpar. En placerades i mycket dammig miljö, fungerar utmärkt. Den andra placerades i litet hus och började krångla efter ett halvår. Ett antal kontakter med supporten där vi följde instruktionerna helt men utan resultat. Efter mycket tjat kom i november en grinig man, konstaterar att filtret var i alla fall inte problemet, håller på ett tag, den boende gjorde (åter) rent filtret. Nånting har gjorts, nu fungerar den. MEN två månader senare kommer en ocker-faktura på 3.584 kr "pga handhavandefel" för att filtret skulle varit helt igensatt. Går vidare till ARN.

3. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Fick värmepumpen installerad och klar i…

Fick värmepumpen installerad och klar i höstas, riktigt proffsig montör och dialog med säljaren. Upplevde efter ett tag att det brummade lite från den i vissa vinklar. Fick kontakt med säljare som hänvisade mig till teknisk support och fick ett otroligt bra bemötande. Troligtvis väggen som vibrerar och de kommer och installerar vibrationsdämpare för en mindre kostnad! Kan varmt rekomendera

5. maaliskuuta 2025

Jättedålig reklamation

Jag felanmälde min 1 år gamla luftvärmepump hos Treza den 18 december. Swingen fungerade inte och den blåste bara kyla. Jag hade de den 18 december försökt att nå Treza i flera dagar utan att någon ringde eller mejlade. Den 18 december var den en tjej som tog emot mitt samtal. Hon bad mig att mejla och skicka en film på hur pumpen var fel. Jag gjorde det. Ingen återkoppling eller svar. I mellandagarna ringde jag igen och fick tag i en ansvarig. De hade inte fått in någon felanmälan från mig sa de. Jag fick bevisa med sms kontakt och video.
De lovade att höra av sig. Men ja tyvärr ingen återkoppling från dem. Så dåligt.
Nu har jag ingen värme utan får köra på element, direktverkande el. Det är vinter så elräkningen blev inte rolig.
I mitten på januari fick jag efter samtal till montören på Treza. Han kom och tittade på den och sa att han ska beställa delar. Idag är det den 27 februari 2024. Jag har fortfarande inte fått den lagad.
Jag har köpt 3 styck luftvärmepumpar av dom. Men jag är skitförbannad !!
Ingen har återkopplat nångång från Treza. Vad är det för fel ?????

27. helmikuuta 2024

Mycket tveksamt bemötande!

Mycket tveksamt bemötande!

Luftfärmepump installerad, men de brydde sig inte om att byta brytaren (som de ändå såg var dålig, detta påpekade de även i efterhand att de noterade vid installationen)

När sedan pumpen stannade pga kortslutning i denna brytare, så var det -15 utomhus.. temperaturen sjönk snabbt inomhus!

Vid kontakt så sa de att de inte kunde komma och lösa problemet utan föreslog istället att jag som kund själv skulle koppla om/utföra ny el-installation för att få den att fungera igen!

Detta känns som ett extremt tveksamt bemötande eftersom det finns föreskrifter för el-installationer, och att företaget ber kunden att själv utföra dessa är enligt oss ytterst bekymmersamt!

Vi har ännu inte fått någon form av kompensation, vi fick själv ombesörja jour-elektriker som kunde komma ut och lösa problemet Treza inte brydde sig om.

Det har nu gått ca 4mån sedan installationen

22. syyskuuta 2023

Ingen bryr sig

Skulle få min värmepump reparerad på garanti och reparatören konstaterade felet och beställde reservdel, enligt honom. Efter 10 dagars väntetid med 3 samtal till Treza (utan återkoppling) och 2 obesvarade mail, kontaktade jag Klima-Therm som hade sålt utrustningen. De bekräftade felanmälan men hade inte fått någon begäran om reservdel!! Fick löfte att de skulle kontakta Treza så det blev en lösning men tror det först när det är åtgärdat. Så vill ni ha snabb service så anlita inte Trazig.

9. helmikuuta 2024

Beställde luftvärmepump den 2 nov

Beställde luftvärmepump den 2 nov. Fick den monterad idag, 15 nov. Enormt snabbt. En väldigt noggrann och proffsig montör, som dessutom var på plats en timma före avtalad tid. Toppen.Kan verkligen rekommendera detta företag.🥰

15. marraskuuta 2023

Bättre blir det inte

Flera år har jag funderat och velat kring frågan om val av luft/luft värmepump. Både funktion, märke, placering etc (ovanvåning, snedtak). Flera lokala företag var här och tittade, funderade och såg vissa lösningar - och flera problem. Jag ringde vid skede Filip (Treza Solutions) och bemöttes personligt, klokt och vänligt. Ett företag som var längre ifrån rent geografiskt - men som kändes så nära. Alltid genomtänkta svar, alltid med mina behov i fokus och med husets förutsättningar i gott minne. Flera samtal, och varje gång riktig vilja att få allting rätt. Trygghet, klokhet, snällhet och ärlighet. Då montören Rickard kom - samma tema. Så tillmötesgående, så genomgående duktig, så vänlig - tack, tack, tack Rickard. Han var så noggrann, tog sig tid att fundera igenom alternativ, begrundade det estetiska och var så mån om att resultatet skulle bli det bästa. Så mycket vänlighet i en människa. Gjorde det besvärliga enkelt (det var otroligt besvärligt att komma åt, installera etc - men Rickard gav inte upp). Även vädret visade sin allra sämsta sida. Jag funderar än hur du lyckades komma in emellan väggarna och göra det jobbet du gjorde, men jag tänker mig att det kan betyda ngt att du installerat fler än 1000 värmepumpar :) Jag får ändå inte ihop hur du lyckades. Din attityd var helt enkelt fantastisk.

Det finns liksom riktigt god vilja hos detta företag, och dom vill att du ska få det som är bra för dig (och ditt hus). Ett företag som står för det dom säljer, och som håller fast vid det utlovade. Så enkelt och vackert. Det är på flera sätt kanske t o m konstigt att få så mycket flexiblare, bättre, mer personligt etc möte och installation från ett företag som initialt sett ter sig delvis fjärran - än från nära och lokala företag. Treza Solutions lyckas få ihop det som är betydelsefullt och värdefullt med distans - och det kräver nog mycket mer av dom som jobbar där.

Så var du än bor, så kan jag från hjärtat säga att du nog ska välja Treza Solutions oberoende av lösning du söker. Dom tänker med dig, och tänker hela vägen. Dom tar hand om allt som sker på vägen och stressar dig inte. Det finns företag med lite hjärta (ideal, värderingar), men dom kommer liksom inte emot varje dag - här har du ett.

Jag blir glad varje gång jag blickar emot ert jobb. Tacksam. Kanske t o m lite rörd. Mitt hjärtligaste varmaste tack går till er - bli aldrig annorlunda.

30. maaliskuuta 2023

Uruselt kundsyn, oärliga.

Den installerade luftvärmepumpen slutade fungera efter 2 veckor. Företaget valde att avvakta 12 dagar innan samma tekniker som installerade skickades ut. Teknikern fyllde på med gas och gav mig en arbetsorder att signera på en platta, det skulle inte kosta något då det ingick i installationsgaranti. Jag skulle bara bekräfta att han var där. Dagen efter kom faktura via mejl

22. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin