Fletcher via Wonderbox
Via Wonderbox hebben wij een overnachting geboekt. Helaas hebben wij zelf de fout gemaakt om via de website van Fletcher te reserveren in plaats van via de Wonderbox-website, terwijl we onze cadeaubon al hadden ingewisseld voor een Fletcher-voucher.
Bij het inchecken bleek dat we niet met de Wonderbox-vouchercode konden betalen. We hadden inderdaad via Wonderbox moeten reserveren, dus dat was onze fout. Toch werd er op geen enkele manier meegedacht om tot een oplossing te komen.
Omdat we een voucher hadden voor dit specifieke hotel die we op dat moment niet konden gebruiken, wilden we niet nog eens extra betalen voor dezelfde overnachting. Via Wonderbox was er diezelfde nacht geen kamer meer beschikbaar, maar de volgende dag wel. Ook hierin werd geen enkele flexibiliteit of oplossing geboden.
Uiteindelijk besloten we elders te overnachten en ons verblijf hier niet door te laten gaan. Helaas ontvingen we later wél een factuur voor de overnachting die we niet hebben gehad, met als reden dat er voorwaarden aan de reservering verbonden waren. Zowel het hotel als de klantenservice waren niet bereid om hierin mee te denken.
Hoewel wij erkennen dat we zelf een fout hebben gemaakt bij het boeken, is de manier waarop hiermee is omgegaan bijzonder onvriendelijk en totaal niet klantgericht.