Precis som en DUMPEN gubbe vänder detta företag på ryggen
Det som hände var att jag upplevde detta oseriösa företag som inte har någon typ utav förståelse för sina kunder samt att dom har såna grova brister i sin personal som antingen måste vara helt tappade eller bara allmänt j*vla penga kåta och skiter totalt i kundens och kundens varor. Jag har samma telefonnummer, jag har samma adress, jag har ordernummer, men jag har tyvärr bara en annan mejladress på grund utav omständigheter! Ska ni då ha rätt att inte ta mig på allvar då? Jag har beställt en dusch för flera tussen, första orden som kom hem var det 2st kartonger utav 4st som var helt krossade alltså var allt glas helt kraschat.. fick vänta ÄNNU längre på att ni skickade ut nya paket och denna gången när jag skulle öppna upp och sätta ihop den efterlängtade duschen så ser jag ju att NI har slarvat och inte lagt i några skruvar för att sätta ihop duschen, Alla små detaljer fattas och där har jag en fråga till er, DET ÄR VÄLL INTE JAG SOM KUND SOM PAKETERAR MIN ORDER SJÄLV?! Då måste ju ansvaret ligga på er eller har jag fel? Rätta mig gärna :) ni får bara lösa detta eller så går jag vidare med detta ärende så möts vi i rätten🫡
Vastaus yritykseltä Outl1