Arvostelu koskien yritystä Banden Oponeo

Saanut 1/5 tähteä

Onjuiste website-informatie, lange levertijd

Ik wilde een bestelling plaatsen, maar de website bood geen mogelijkheid om een ​​EU-factuur aan te vragen.
De klantenservice heeft een factuur opgesteld voor een hoger bedrag dan het bedrag dat op de website vermeld stond.
De levertijd op de website was 3-4 dagen. De bestelling werd binnen 2 weken bevestigd.
De prijzen kunnen niet worden verhoogd ten opzichte van de informatie op de website.
Ik raad ze absoluut niet aan, het is een oneerlijk en frauduleus bedrijf.
En de klantenservice wilde het probleem niet oplossen.

27. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Banden Oponeo

Beste klant,

Bedankt voor uw aanvraag.

Omdat we geen eigen magazijn hebben, werken we met verschillende magazijnen in heel Europa. De banden en prijzen op onze website zijn een indicatie op basis van huidige voorraad. Wanneer de banden uitverkocht zijn, maken we gebruik van andere magazijnen waar de prijzen inderdaad kunnen variëren.

In uw geval waren de banden bij uw eerste bezoek aan onze website leverbaar met een levertijd van 3-4 werkdagen. Toen waren ze uitverkocht en nu bieden we banden van een andere leverancier aan met een andere prijs en levertijd. Houd onze website in de gaten, wellicht hebben we binnenkort nieuwe voorraad die voor u interessant kan zijn.

Met vriendelijke groeten,
Banden-oponeo.be