Betreurenswaardig
Altheastruik (Hibiscus syriacus 'Ardens')-Plant uit volle grond-200/225 cm besteld op 27 oktober en direct verzoek neergelegd per mail om te leveren op een zaterdag (15 nov, dus bijna 3 weken vooruit), omdat het een cadeau voor een collega betreft en timing cruciaal.
Op maandag 10 nov bezorgdatum doorgekregen, voor donderdag 13 nov., dus niet op zaterdag.
Vervolgens contact gehad met planning zelf omdat ze 'm op donderdag gaan leveren ipv zaterdag. Niet mogelijk om naar zaterdag te krijgen helaas. Ik pas me aan en regel dat er donderdag iemand is.
Op de (donder)dag van levering krijg ik een mail:
Goedendag,De door u bestelde Altheastruik (Hibiscus syriacus 'Ardens') zijn helaas uitverkocht, er was enige vertraging tussen het voorraadbeheer bij de kwekerij en onze site waardoor u de planten heeft kunnen bestellen. Ons welgemeende excuus daarvoor. Helaas is het ook niet mogelijk een alternatieve soort te leveren, wij zullen de bestelling aan u crediteren. Onze boekhouding verwerkt de creditering binnen 1 a 2 weken
"Enige vertraging"?? Ik heb 3 weken vooruit besteld, 3 dagen voor de bezorging, dus in de week van de levering zelf, nog contact gehad en dit communiceert men pas op op de dag van de bezorging zelf. Dit is notabene een plant van €144, excl btw.
Simpelweg afgedaan met een mail, niet eens even bellen. Nu moet ik in een paar dagen iets anders regelen wat heel lastig blijkt. Bovendien had ik een digitale kaart met een tekst besteld die verband hield met de Latijnse naam hibiscus, ook weggegooid geld (á €7,41).
Ik bestel hier nooit meer.