Arvostelu koskien yritystä Edgard & Cooper

Saanut 5/5 tähteä

Van pup naar volwassen, mijn Jack is er dol op!

Toen ik Luna, mijn Jack Russell als pup kreeg wilde ik het beste voeding. Van alles geprobeerd, maar Edgard Cooper vond ze het lekkerst. Al het andere, hoe puur en zuiver ook kreeg ze last van haar buik.

Nu zijn we precies een jaar verder, Beef en Lam zijn haar favorieten. De Zalm en Forel tussendoor, en soms voor de afwisseling een blik kip en kalkoen.

Als je de ingrediënten bekijkt met de wortels, broccoli en bessen zou je haast zelf een hap willen nemen.

Naast het goede en lekkere eten voor mijn hond vind ik de marketing van Edgard Cooper ook super tof, van verpakking tot de goede doelen. Vooral het online loyalty programma op de website. Zo kunnen wij sparen voor korting of (onze keus) gratis eten voor een opvang hond in Sri Lanka!

27. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Edgard & Cooper

Hoi 👋

Wat een mooie woorden, we gaan haast blozen bij die complimentjes 🤩 Een blij huisdier is een blij baasje, nietwaar? 😉

We blijven ons beste beentje voor zetten voor jou, je viervoeter en onze planeet 🌏 En we hopen je snel opnieuw te zien in onze webshop. Fijne dag voor jullie samen 🌷

Warme groetjes,
Chou Yee van Edgard & Cooper🐾