Arvostelu koskien yritystä NOVASOL Holland

Saanut 4/5 tähteä

41% huurverhoging - renovatie - doktersverklaring

Onze ervaring met Novasol gaat over periode 2019 - 2021. Begrijp me goed: ik zal Novasol zeker niet overslaan bij het zoeken van een vakantiewoning, wel wil ik een aantal zaken delen.
Opvallend is de (digitale) bereikbaarheid, beantwoorden van e-mail is alleen op zondag. Wat mij aangaat mag Novasol meer aansturen op goede foto’s, eigentijdser interieur en/of hoger niveau meubilair en, mbt de door ons gehuurde woning, op het plegen van onderhoud en vervangen van spullen/meubilair.

Opvallend is dat de huur van betreffende woning in Bretagne tussen 2021 en 2022 voor de maand september met 41% (!) is gestegen. Op de website staat dat de woning in 2021 is gerenoveerd. Onder renovatie versta ik niet het verschuiven van kasten, het sausen van de keuken, het maaien van het gras. Zo staat een gescheurde Ikea lamp uit 2019 nog steeds in de woonkamer (nu verscholen achter de schouw). Dus 41% stijgen in huur, gerenoveerd zijn, maar op 3 sterren blijven hangen….ik snap ‘m niet.

Tot slot: als je om gezondheid-redenen niets anders kan dan annuleren, dan dien je een doktersverklaring te overleggen. Hoe kom je aan een verklaring? Sinds enige jaren zijn over het afgeven van doktersverklaring door KNMG nieuwe richtlijnen opgesteld, wat maakt dat huisartsen geen verklaring mogen afgeven. Eea heeft ook te maken met de nieuwe privacywetgeving. Ik heb niets op de website van Novasol daarover kunnen terugvinden, afdeling sales & services heeft ook niet gereageerd op mijn vragen daaromtrent. Ik vond het nogal gênant mijn gezondheidstoestand te delen met de afdeling sales & services en administratie.

13. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu