Arvostelu koskien yritystä Transavia

Saanut 1/5 tähteä

Onmenselijk

Vandaag zouden mijn ouders (80+), beide volledig gevaccineerd, terugvliegen uit Kreta. Aangekomen bij de incheckbalie bleek echter dat ze niet mee mochten omdat hun Corona-test niet valide was. In plaats van een PCR-test had de lokale Griekse dokter een antigeentest afgenomen, maar dat terzijde. Ze werden door het Transavia-incheckbaliepersoneel aan hun lot overgelaten, wat ik echt schandalig vind. Hun ticket kon ook niet omgeboekt worden. Waar is de service en medemenselijkheid? Je kan toch niet zomaar oudere mensen aan hun lot overlaten?

Het is onbegrijpelijk dat er geen hulp of alternatieve oplossingen werden geboden. Oudere reizigers hebben vaak meer ondersteuning nodig, vooral in stressvolle situaties zoals deze. Het gebrek aan empathie en flexibiliteit van het incheckbaliepersoneel is onacceptabel. Mijn ouders stonden daar zonder enige vorm van hulp of begeleiding, terwijl ze in een kwetsbare positie verkeerden.

Ik begrijp dat er regels zijn die gevolgd moeten worden, maar er had op zijn minst een poging gedaan kunnen worden om hen te helpen met het regelen van een geldige test of om andere reisarrangementen te treffen. Dit incident toont een ernstig gebrek aan klantvriendelijkheid en zorgzaamheid, wat niet zou mogen voorkomen, vooral niet in de huidige tijd waarin we allemaal met deze pandemie te maken hebben.

17. kesäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu