Floatplus accu besteld, dik tevreden mee. Helaas wat mis gegaan bij het vervoersbedrijf waardoor lang moeten wachten op aflevering. Lof voor Zunnebeld, die zaten er steeds achteraan en is het allemaal... Näytä lisää
Aantal producten die ik heb besteld zijn bij andere hengelsport winkels nauwelijks leverbaar. Bij Zunnebeld weet je gewoon dat er voldoende voorraad is en ook nog snel geleverd 👌
Deze allround hengelsportzaak is een reizende ster aan het firmament. De prijzen zijn heel prima, het assortiment is uitstekend, want ook de minder gangbare spullen zijn prima verkrijgbaar. Denk hierb... Näytä lisää
Januari 2021 een JRC Cocoon 2G shelter besteld. Nadat eindelijk de avondklok in mei van de baan was, kon ik dan eindelijk een nachtje aan de waterkant doorbrengen. Kwam er helaas achter dat ik twee sp... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Zunnebeld vind je meer dan 35.000 producten op het gebiedt van Hengelsport. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan kun je er zeker van zijn dat we je bestelling dezelfde dag nog op de post doen.
Hollanti
- zunnebeld.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Al langere tijd klant bij zunnebeld en…
Al langere tijd klant bij zunnebeld en bij elke bestelling wordt de goede service weer bevestigd.
Groot assortiment, snelle verzending en personeel met kennis over de producten.
Zoals altijd uitstekend
Zoals altijd, uitstekende sevice en topmateriaal. Supersnel verzonden. Toppers
Een geweldig roofvis assortiment en…
Een geweldig roofvis assortiment en altijd snelle levering.
Altijd goed!
Top service
Heb een hengel online gekocht deze voldeed niet aan de verwachtingen. Zonder problemen om kunnen ruilen, top service! Fijne zaak met deskundig personeel en groot assortiment.
Goede en snelle verzending vandaag…
Goede en snelle verzending vandaag besteld is indd volgende dag in huis.
Haken met onderlijn besteld voor een leuke prijs
Service waar andere wat van kunnen leren.
Je gaat het bijna gewoon vinden. Je hebt je spullen besteld, en voordat je het weet sta je aan het water, te vissen met nieuwe spulletjes. Altijd snel en correct geleverd. Maar bij Zunnebeld gaan ze nog een stap verder. Een stap die ik bij anderen nog niet heb meegemaakt. Als ze een bepaalde kleur niet hebben, word je opgebeld of ze een andere kleur kunnen sturen, en anders maken ze het geld van dat item terug over. Deze service heb ik bij andere nog niet meegemaakt. Heb bestellingen gehad bij andere, waar ze uit eigen beweging een vervangend iets, ongevraagd leverden. De service bij Zunnebeld is top.
2 weken geleden een feeder hengel…
2 weken geleden een feeder hengel besteld van Preston supera de dure versie heel goed verpakt zodat die goed aan zou komen ik raad de..ze webshop aan van zunnebeld een hele goeie winkel en top service
Goede service, snelle verzending en product was netjes verpakt
Het was goed verpakt en snel binnen de…
Het was goed verpakt en snel binnen de pakbon zat er netjes bij. En de kwaliteit was top
Gewoon kwaliteit spullen,en snel…
Gewoon kwaliteit spullen,en snel geleverd
Snelle betrouwbsre service
Snelle service, betrouwbaar. Een keer iets moeten laten vervangen. Was heel snel geregeld. Zeer tevreden over deze winkel.
Top zaak!
Top zaak!
Vriendelijke jongens!
Altijd alles op voorraadt in deze winkel grijp je bijna niet mis👌
Gewoon goed !
Jest to mój ulubiony sklep wędkarski…
Jest to mój ulubiony sklep wędkarski online dostępny na holenderskim rynku. Strona naszpikowana jest wyprzedażami promocjami i prze cenami i w moim odczuciu jest na prawdę przydatna dla wędkarzy których wydawanie pieniędzy na sprzęt wędkarski bawi.
Hengel en spulletjes prima verpakt
Hengel en spulletjes prima verpakt. In eerste instantie werd er door de fa gebeld dat de hengel niet op voorraad was, maar even later werd ik gebeld dat de hengel er toch was. Alles netjes ontvangen en snel verstuurd.
Goede, betrouwbare winkel en webshop!
Producten echt op voorraad en de volgende werkdag je bestelling thuis. Meerdere keren besteld en zeer tevreden.
Top producten en goeie snelle service
Fijne winkel
Fijne winkel, fijne mensen met verstand van zaken voor alle soorten visserij
Zo mooi die Momoi gevlochten vislijn..
Op aanraden van Harco de Momoi 8 gevlochten vislijn in de kleur oranje gekocht met dikte van 0.08 en 0.10 voor het vissen op baars, snoekbaars en roofblei.
Ik ben erg enthousiast over deze mooie gladde en supersterke vislijn. Heb hiermee mijn pb snoekbaars en roofblei gevangen met 10/00 lijn.
Dank voor jouw hulp en deskundige uitleg in de winkel!