Wij hadden de Storm Walnut tafel besteld. Helaas werd die geleverd met een lichte beschadiging. Dit werd super snel en goed opgepakt. Paar dagen later hadden we een nieuwe tafel in huis, waar we enorm... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de facturatie en levering verliep alles perfect en zonder problemen. Alles werd duidelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties. Dit is niet zonder gevolg gegaan. Resultaat, de aankoop volgde. Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar Groetjes M... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.
Schoot 2, 1551NB, Westzaan, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ik had aangegeven op de hoogte gehouden te worden m.b.t. beschikbaarheid. Maar tot de dag van vandaag niets ontvangen, terwijl onderstel 2 dagen na verzoek beschikbaar was.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Verzending ging snel. Maar er waren verschillende dopjes onder de stoelen afgebroken en later zag ik ook dat bij enkele stoelen de schroefjes los erin zitten. Ik ga dan toch een beetje twijfelen over de kwaliteit.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Bureau Kaat aangeschaft voor ons nieuwe appartement. Lekker met korting vanwege de Linda actie. Keurig netjes en zorgvuldig verpakt. Ondanks enkele beschadigingen aan de doos, gelukkig niet mee aan de hand.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Snelle en vlotte service. Kwaliteit hoogstaand en mooi product. Zeer tevreden.
De website geeft een goed beeld van artikelen
In mijn geval een vloerkleed.
De bestelling kwam heel snel en zorgvuldig verpakt.
Het artikel voldoet boven verwachting .
Samengevat het geeft weer eens vertrouwen in online winkelen .
We hebben er een mooi meubelstuk bij dankzij Zuiver.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Prachtige houten eetkamerstoelen, tijdloos design, perfect zitcomfort, goede hoogte. Goed ondersteunende niet volledig doorlopende armleuning, daardoor goed aan te schuiven, ook op juiste hoogte.
Met flinke korting (20%) kunnen aanschaffen. Zondag besteld, dinsdag met PostNL compleet gemonteerd in huis.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
De driezitsbank was goed ingepakt en ook de bezorging was prima. Daarnaast werd ik ook zeer goed geholpen door de klantenservice over mijn vraag over het aan elkaar koppelen van de twee delen van deze bank. Het bleek dat de een van de aangebrachte koppelstukken gedraaid moest worden om de bankdelen echt aan elkaar vast te maken. Top service.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Mooie kasten van de Rise serie ontvangen en een grote barbier kast. Makkelijk te monteren door duidelijke instructies. Keurig afgeleverd. Houdt wel rekening met een enorme berg verpakkingsmateriaal 😉

Vastaus yritykseltä ZUIVER
I ordered a Storm table directly from Zuiver. It was delivered already on the next day, very well packaged. Unfortunatelly, there were some issues with 2 of the legs. After contacting Zuiver via email (it was Friday evening), I initially received prompt reply on Saturday but then the response ceased. I called after 5 days without a reply and was very well answered by their customer service. My new table arrived again the next day - this time without any issues. The old table was collected in a couple of days.
Despite the issue with the first table, I'm giving 5 stars because the customer service was exceptional - and because the table is great!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
De vloerdoppen van mijn Zuiver Ridge Rib stoelen waren versleten. De nieuwe vloerglijders hadden een ander formaat en uiterlijk. De klantenservice hielp mij aardig en vlot, de bestelling werd snel geleverd.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Storm tafel is prachtig en van hoge kwaliteit. De levering was snel. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
De storm tafel is werkelijk prachtig! Het was stevig verpakt, vriendelijke PostNL bezorgers en het monteren was ook easy. We zijn er heel blij mee!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
De kwaliteit van de bijzettafel is fantastisch!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Op 26 september jl. de pas geopende showroom van Zuiver in Westzaan bezocht. Wij hadden online een bank gezien en wilde deze even “voelen”. Dat is gelukt. Hij was precies zo mooi als online. In de showroom lag er een kleed onder wat perfect matchte met de bank. Zelf hadden we dit nooit kunnen bedenken maar het was perfect. Heleen nam alle tijd voor ons en verhuisde met plezier een fauteuil van de tweede naar de eerste verdieping om even te kijken of hij bij het geheel paste.
Al dwalend door de showroom (3 verdiepingen woongenot) keken we onze ogen uit. Hier en daar een knipoog naar de 60’s en 70’s maar toch met een geheel eigentijdse look. Na ruim 2 uur te hebben genoten van zoveel fantastisch design verlieten we enthousiast de showroom, blij met onze nieuwe bank, vloerkleed en fauteuil. Allen uit voorraad leverbaar. Zonder meer een aanrader!!!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Easy ordering, good options, well packaged, and fast delivery