Wij hadden de Storm Walnut tafel besteld. Helaas werd die geleverd met een lichte beschadiging. Dit werd super snel en goed opgepakt. Paar dagen later hadden we een nieuwe tafel in huis, waar we enorm... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de facturatie en levering verliep alles perfect en zonder problemen. Alles werd duidelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties. Dit is niet zonder gevolg gegaan. Resultaat, de aankoop volgde. Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar Groetjes M... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.
Schoot 2, 1551NB, Westzaan, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Ik had er per ongeluk 2 besteld. Daarna gebeld en gemaild dat er 1 gecrediteerd moest worden maar nu zijn er toch 2 geleverd

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Whereas the design is beautiful the quality of the product(dinner table) lacks. Even with very careful use there are visible scratches all over the table within days.
We contacted customer service and were told that this is normal and they would not do anything about it.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Snelle levering en het product zag er goed uit.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
05 01 26 besteld gezien het slechte weer,dacht ik.Het zal even duren voor tafel Jacub komt.
Vergissing volgende dag 13.30 netjes afgeleverd
Mooie tafel walnoot hout vlug in elkaar gezet. Mooie uitstraling mooi materiaal
Dus bij Zuiver is alles Zuiver.Correcte behandeling en Mooie meubels.
Helemaal Top

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Ik heb 8 december een retour aangevraagd en het in inmiddels 6 januari en ik heb nog steeds geen afspraak staan voor het ophalen. Natuurlijk heb ik ook mijn geld nog niet terug, communicatie is vreselijk ben er al 10x achteraan moeten gaan zonder succes.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Fijne stoelen, snel bezorgd. Wij hadden 6 stoelen en voor 12 montagemateriaal, dat kan wel duurzamer. Wat moet een mens met 24 inbussleutels. Bij het ontwerp kun je ook kijken naar 1 maat schroef, dat scheelt ook de helft.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Snelle levering. Één armleuning was wss tijdens transport kapot gegaan, maar met één mailtje naar Zuiver, direct een nieuwe toegestuurd gekregen.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Bedrijf ziet er keurig uit, aardig personeel. Mooie goeie meubels

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Super blij met mijn nieuwe familie lounge bank. Kwam in 2 delen handig om naar boven te tillen.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Geweldige eetkamer stoelen geleverd, erg blij mee. Snel geleverd. Nu moet ik ze netjes houden, nog uitzoeken hoe ik ze het beste kan schoonmaken.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Vlotte bezorging!! Prima stoelen , passend bij de andere zes! Acht is een beter aantal.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Makkelijk besteld en snel ontvangen. Betrouwbaar en mooie spullen voor een nette prijs!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Vlot en gemakkelijk te bestellen. Product voldoet aan de beschrijving. Duidelijke handleiding. Goed verpakt en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Mooi design, goede kwaliteit.
De kleur klopt goed met de foto.
We hebben al jaren drie zwarte ridge rib stoelen. Nu 2 groene erbij.