Bestelling van ruim €70,- gedaan, maanden geleden al voldaan en tot op heden NIETS geleverd. Krijg ik een vage mail met "order geannuleerd maar niet terugbetaald." Wat nou, niet terugbetalen? Op h... Näytä lisää
Vijf sterren zijn dik verdiend. Er was een probleem met mijn bestelling doordat PostNL niet had gemeld dat deze bij ophaalpunt was bezorgd. Vervolgens kreeg ik bericht na een week dat deze retour afze... Näytä lisää
Ben echt tevreden. Ze hebben netjes gebeld dat het een dagje later werd. Nette behandeling zoals we mogen verwachten.Kwam netjes verpakt en snel aan. Mijn dank aan dit bedrijf. Aanrader.
Yrityksen kirjoittama
Zorya Cosmetics – jouw ultieme bestemming voor luxe home & body producten. Onze collectie, geïnspireerd door de mystieke charme van de dageraad, nodigt je uit om te ontwaken en je innerlijke gloed te omarmen.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik hou nog steeds het vertouwen er in…
Ik hou nog steeds het vertouwen er in dat ze leveren
Oplichting?
Op het mailadrins info@.. wordt niet gereageerd, klantenservice onbereikbaar dus op naar een aangifte wegens oplichting.
Edit 13-11: ik heb mijn geld teruggekregen en de webshop is offline. Aangifte overwegen in dit soort zaken is de moeite waard! Ik bestel de artikelen nu rechtstreeks bij Treatments die voor belazerde klanten van Zorya ook nog een mooie korting aanbiedt. Super van Treatments, **** van Zorya dat het zo lang moet duren.
Super slecht
Dit bedrijf levert je spullen niet en is ook niet te bereiken. Bestel hier NIET om teleurstellingen te voorkomen.
Eind september een bestelling gedaan
Eind september een bestelling gedaan, nog steeds niks ontvangen. Een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, totaal geen reactie terug. Ik zou er niks bestellen, volgens mij bestaan ze gewoon niet!
Wat een ontdekking Ik voel mij elke dag verzorgd en zelfverzekerd.
Wat een ontdekking! De Changing Foundation voelt licht, bedekt alles wat ik wil en laat mijn huid ademen.
Het past zich perfect aan mijn huidskleur aan en blijft de hele dag mooi zitten.
De finish is zo
natuurlijk en verfijnd - precies wat ik zocht.
Bericht van Treatments official
Wij hebben de recente reviews over Zorya Cosmetics zorgvuldig gelezen en nemen de signalen zeer serieus. Daarom hebben wij per direct besloten de samenwerking met deze verkoper te beëindigen. Consumenten die producten van Treatments wensen te kopen, kunnen rechtstreeks terecht via onze officiële website. Heeft u recent al een bestelling gedaan via Zorya Cosmetica welke niet is binnengekomen, laat het ons dan ook weten!
Team Treatments
Oplichters !!!
Oplichters !!!! Ook besteld en niks ontvangen al 3 weken geleden!! Diverse mails gestuurd en nul reactie!!
NIET BESTELLEN !!!
Ook niet bereikbaar.
niets bestellen daar
Ook ik heb besteld maar niets ontvangen,een mail verzonden maar niets vernomen.Bestel ik eens een keer op internet gaat het zo.volgens mij is deze firma over zijn kop. dus niets bestellen daar.
Zeer slecht
Zeer slecht. Oplichters! Betaald maar niets gekregen. Contact niet mogelijk
Volgens mij oplichters
Volgens mij oplichters. Ik heb op 2 augustus een bestelling geplaatst, wel bestelbevestiging gekregen, daarna niks meer gehoord. Site zegt 3-5 werkdagen verzendtijd en binnen 24 uur reactie op je mail. Ik heb 8 augustus gemaild dat ik nog niks heb gehoord, geen reactie. 13 augustus contactformulier ingevuld op de site, weer geen reactie. Ondertussen stroomt mijn mailbox sinds die aankoop ineens vol met spam. Ik ga aangifte doen bij de politie, bij 3 aangiften krijg je je geld terug van de politie zegt mijn bank. Dus als de andere twee dames die deze week eenzelfde soort review geplaatst hebben dit ook doen, helpt dat enorm!
Slechte zaak
Ik ben al twee weeken an te wachten,en de paket staan zelfs niet als klaar voor verzending.
Twee keer email gestuurd met een vraag over - helemaal geen reactie.
Ik heb 2 weken geleden bestelling…
Ik heb 2 weken geleden bestelling gedaan en tot nu toe niks ontvangen al paar mails weggedaan maar ze reageren tot nu toe nergens op vind dit echt belachelijk volge s my zyn het gewoon oplichters ik laat het hier niet by zitten als ze niet snel opsturen of myn geld terug storten
Er zou beter gecommuniceerd kunnen…
Er zou beter gecommuniceerd kunnen worden over de levertijd
Was erg lang ruim 3 weken
Ik heb nog steeds niets ontvangen en ik…
Ik heb nog steeds niets ontvangen en ik krijg ook geen antwoord waarom ik het nog niet heb ontvangen!
De geur is erg lekker
Verzending duurde verschrikkelijk lang
Verzending duurde verschrikkelijk lang, zelfs e-mail gestuurd. Met de vraag waarom de bestelling niet geleverd werd. 1,5 week later kwam het pas binnen. Nooit meer bestellen bij dit bedrijf.
snelle levering!
Geen reactie na ontbreken artikel kapot artikel
Helaas bij een bestelling van ruim 165,- euro meerdere mails Verzonden dat er een artikel ontbrak en 1 artikel niet werkt. Geen reactie terug!
Prima bedrijf snel ontvangen echt…
Prima bedrijf snel ontvangen echt vertrouwelijk top
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.