Zizzi Arvostelua

7 970
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Zizzi har ett godt utvalg av klær i butikk og på nettsiden. Varer man handler på nettsiden, kommer pakken raskt til valgt hentested. Er det noe man ønsker å returnere, er det mulig å ta varene med i b... Näytä lisää

Bor i Kristiansand. Ikke så ofte jeg fant klær på sørlandssentet. Etter jeg oppdaget Zizzi på nett, har jeg funnet mye fint. Passer alltid. Mye er dyrt. Nyheter kjøper jeg når det blir rabatter på 3... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Tietoja yrityksestä Zizzi

Zizzi er et internasjonalt motemerke med fokus på kvinner som bruker plus size. Vi designer klær i størrelse 42–64 og jobber målrettet med å skape styles som kombinerer god passform, komfort og aktuelle trender.

For oss handler plus size ikke bare om å gjøre eksisterende størrelser større. Klærne våre utvikles med utgangspunkt i kvinner med former, og derfor har vi fokus på proporsjoner, passform og detaljer som er tilpasset en plus size-kropp.

Hos Zizzi mener vi at mote skal være for alle. Derfor ønsker vi å gi kvinner flere muligheter til å uttrykke sin personlige stil – uansett størrelse og kroppsform.

Sortimentet vårt er bredt og omfatter blant annet:

• Hverdagsmote og garderobefavoritter
  • Undertøy og badetøy
  • Treningstøy
  • Sko med ekstra vidde
  • Tilbehør

Vi utvikler kontinuerlig kolleksjonene våre med fokus på passform, kvalitet og ønskene vi hører fra kundene våre.

Målet vårt er enkelt:
Å skape mote for kvinner med former, der passformen er tenkt inn helt fra starten, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med stilen din.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

8 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

(7 970)

362 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det gikk veldig fort å bestille og det…

Det gikk veldig fort å bestille og det er veldig greit når man vet størrelsen.

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at bestillingen gikk fort, og at det er greit å handle når man kjenner sin størrelse.

Team Zizzi

God service, ymse kvalitet på produktene

Zizzi scorer alltid høyt på service. De er lette å komme i kontakt med og alltid hjelpsomme. Det er ett trygt sted å handle. Veldig kjekt at man kan returnere plagg, fra flere bestillinger, i samme pakke. Dessverre er jeg mindre fornøyd med produktene. Standardprisene samsvarer ikke med kvaliteten. Oppgitte mål stemmer sjelden overens med virkeligheten. Og passformen er sjelden kledelig til plus size. Klærne er tilpasset høye damer, som har kiloene på "riktig" sted. Størrelsene varierer, for mye. Bikinioverdelene gir veldig dårlig støtte, til bysten. Det blir mange returer.

30. heinäkuuta 2026

Hei Gerd,

Vi er glade for å høre at du opplever servicen vår som god, og at det er lett å komme i kontakt med oss. Det er også fint å høre at du setter pris på muligheten til å returnere varer fra flere bestillinger i samme pakke - det er en løsning vi vet gjør det enklere for mange.

Vi forstår godt din pointe når det gjelder produktene. Passform og størrelse er alltid en balansegang, og siden kroppsformer varierer mye, kan det være vanskelig å lage plagg som fungerer perfekt for absolutt alle. Tilbakemeldingen din om at oppgitte mål ikke alltid stemmer med virkeligheten, at størrelsene varierer for mye, og at bikinioverdelene gir for lite støtte til bysten, tar vi til oss - det er nyttig innsikt vi bringer med oss i det videre arbeidet med kolleksjonene.

Ønsker du å dele mer detaljert tilbakemelding eller diskutere konkrete plagg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice på kundeservice@zizzi.no.

Team Zizzi

Var i butikken og så etter jakke

Var i butikken og så etter jakke. De hadde ikke men jeg bestilte via nett i butikken. Jakken passet helt perfekt

21. syyskuuta 2026

Hei

Hvor gøy å høre at du fant den perfekte jakken via nettbutikken, selv om den ikke var på lager i butikken! Vi er glade for at det gikk smidig å bestille mens du var i butikken, og at den passet helt perfekt.

Team Zizzi

Er så glad for at det finnes en seriøs…

Er så glad for at det finnes en seriøs butikk med store størrelser. Veldig fornøyd med varene😊

24. syyskuuta 2026

Hei Laila

Så hyggelig å høre! Vi er stolte av å kunne tilby et seriøst utvalg av klær i store størrelser, og det varmer å høre at du er så fornøyd med varene dine 😊

Kjempefornøyd med varen

Veldig enkelt å kjøpe og returnere det som ikke passet
Kjempefornøyd med kåpen jeg kjøpte, fin farge og passform. Bildet ved kjøp ga et riktig bilde av kåpen

Hei Line

Tusen takk for de fine ordene om kåpen din! Vi er så glade for å høre at fargen og passformen var akkurat som forventet, og at bildet på nettsiden gav et riktig inntrykk av varen.

Det gleder oss også at du fant kjøps- og returprosessen enkel - det er nøyaktig den opplevelsen vi ønsker å gi deg.

Team Zizzi

Godt utvalg og god kvalitet

Nettsiden er lett å bruke, og de har et godt utvalg i store størrelser. Varierte plagg med mønster, men også for de som foretrekker ensfargede plagg. God kvalitet på klærne, og jeg har hatt mine plagg i flere år. Lett og trygg betaling med Vipps. Anbefales!

Hei Ann

Tusen takk for de fine ordene! Vi er glade for å høre at du finner nettsiden vår lett å bruke, og at du er fornøyd med det gode utvalget i store størrelser - med både mønstrede og ensfargede plagg. Det gjør oss også veldig glade at kvaliteten holder i flere år, og at betalingen med Vipps opplevs som enkel og trygg.

Alltid fornøyd!

Jeg er alltid fornøyd når jeg handler hos Zizzi!
Slik var det denne gangen også.
Det eneste som trekker litt ned er leveringstid.
Jeg fikk opp melding om at forsendelsen var meldt inn, likevel tok det dager før den var underveis.

Hei Ma Rita

Tusen takk for de hyggelige ordene, og så fint å høre at du som vanlig er fornøyd når du handler hos oss.

Vi beklager at det tok noen dager før forsendelsen kom i gang, selv om du hadde fått beskjed om at den var meldt inn - det er forsinkelser vi gjerne ser nærmere på. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@zizzi.no, så kan kundeservice ta en titt på akkurat denne leveringen.

Bra og billige klær

Bra og billige klær. Synd med få butikker

17. syyskuuta 2026

Hei Line

Tusen takk for de fine ordene om klærne våre - det gleder oss virkelig å høre at du finner dem både bra og billige! Vi forstår godt din pointe om at det er få butikker, og det er noe vi jobber kontinuerlig med å forbedre.

Team Zizzi

Godt utvalg og relativt rask levering…

Godt utvalg og relativt rask levering mtp at lageret ligger utenfor Norge. Eneste som skuffet var en bluse som opprinnelig var utrolig fin, men som jeg dessverre vasket på 40 og ikke 30 grader. Denne krympet en hel størrelse og ble altfor liten. Har aldri opplevd at det er så ødeleggende for et plagg å bli vasket i 40 istedenfor 30 grader.

19. syyskuuta 2026

Hei Pia,

Tusen takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med utvalget vårt, og at leveringen gikk relativt raskt til deg, selv med lager utenfor Norge.

Vi er kede av å høre at blusen din krympet etter vask på 40 grader istedenfor 30 grader. Vaskeanvisningene på tøyet er utarbeidet med omhu for å ta best mulig vare på materialet, og enkelte stoffer kan dessverre reagere kraftig på for høy temperatur. Skulle du ønske å høre mer om produktet eller ha en generell dialog om dette, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@zizzi.no.

Team Zizzi

Rask levering og flotte varer

20. syyskuuta 2026

Hei Randi

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi er så glade for å høre at leveringen var rask, og at du er fornøyd med varene.

Team Zizzi

Enkelt å bestille på nett og hente i…

Enkelt å bestille på nett og hente i butikken

Hei Solveig

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at det var enkelt å bestille på nett og hente varene i butikken.

Stor størrelse

Stor størrelse. Tykt stoff. Lite tilfredssillende stil. Skuffet i forhold til beskrivelse.

9. syyskuuta 2026

Hei Bjørg

Vi forstår godt at det kan være skuffende når stoffet oppleves tykkere enn forventet, og passformen og stilen ikke helt stemmer med det du hadde sett for deg ut fra beskrivelsen.

Stil og størrelse kan oppleves forskjellig fra person til person, og vi tar gjerne med oss tilbakemeldingen din videre i arbeidet med fremtidige kolleksjoner.

Ønsker du å dele mer om opplevelsen din eller bestillingen, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@zizzi.no, så ser vi gjerne nærmere på saken din.

Min nye favoritt

Utrolig myk, varm og behagelig kjole. Den føles som å ha på seg en god og varm klem. Jeg elsker fargen, den gode lengden og den avslappede fasongen. Den ser fin ut, men er samtidig så komfortabel at jeg har lyst til å bruke den hver dag. En ny favoritt til høst og vinter!

11. syyskuuta 2026

Hei Jeanette

Tusen takk for de fine ordene om kjolen din! Vi blir så glade for å høre at den føles som en god og varm klem, og at du elsker både fargen, lengden og den avslappede fasongen.

Det høres virkelig ut som den perfekte favoritt å ha på gjennom høsten og vinteren.

Team Zizzi

Zizzi har ofte mange gode tilbud

Zizzi har ofte gode tilbud som har gitt meg flere favorittplagg. Jeg er ekstra fornøyd med den nye buksen, selv om jeg måtte legge den opp et hakk. Perfekt som høstbukse! Jeg leser at Zizzi har oppgradert returordningen sin til gratis retur begge veier, noe som gjør det enklere å handle. Helt topp!

Hei Anne

Tusen takk for de fine ordene! Vi er kjempeglade for å høre at du finner flere favorittplagg hos oss, og at den nye buksen ble perfekt som høstbukse etter en liten opplegging.

Det er også veldig gledelig å høre at du setter pris på returordningen vår, som gjør det enklere å handle hos oss.

Zizzi har mye fint

Zizzi har mye fint. Men opplever at mye av strikkeplaggene ikke holder seg etter vask. De blir nuppete og endrer nye form.
Jeg handler generelt mindre etter at Zizzi la ned sine butikker i Trondheim. Jeg liker å se og prøve klær og det kan en ikke på nett

17. syyskuuta 2026

Hei Hege

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du liker det store utvalget vårt, og vi forstår godt poenget ditt om at noen strikkeplagg nupper og mister fasongen etter vask - det er ærgerlig når det skjer.

Kvalitet og materialer varierer noe mellom kolleksjonene, og hvordan et plagg holder seg kan også avhenge av hvordan det vaskes og stelles. Vi tar tilbakemeldingen din med oss videre i arbeidet med fremtidige kolleksjoner.

Vi forstår også at det er kjedelig at butikkene i Trondheim er lagt ned, og at det gjør det vanskeligere å prøve klærne før kjøp. Mange av våre kunder setter pris på nettopp den muligheten, og vi er glade for at du fortsatt handler hos oss selv om det er blitt sjeldnere.

Team Zizzi

Lett å handle på nett og helt riktig…

Lett å handle på nett og helt riktig størrelse

10. syyskuuta 2026

Hei Helle

Så hyggelig å høre at det var lett å handle hos oss på nett, og at du fant helt riktig størrelse! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Veldig fornøyd

15. syyskuuta 2026

Hei, Tone

Tusen takk for 5-stjerners anmeldelsene og at du tar deg tid til å skrive dem.

Beste ønsker

Fornøyd kunde

Både kjøp, bytte og retur går raskt og greit. Alltid fornøyd med servicen

14. syyskuuta 2026

Hei Mette

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det betyr mye for oss å høre at du opplever kjøp, bytte og retur som enkelt og raskt, og at du alltid er fornøyd med servicen vår.

zizzi strømpebukser

Har brukt zizzi strømpebukser før, og bestilte meg to stk, veldig fornøyd!

10. syyskuuta 2026

Hei Tove

Takk for den fine anmeldelsen! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med strømpebuksene våre, og at du har valgt å bestille dem igjen.