Zizzi Arvostelua

7 685
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een jas gekocht met kortingcode maar was te groot heb die retour gedaan en wilde een maatje kleiner bestellen. Maar de kortingcode was voorbij ik gemaild en werd echt super geholpen kreeg de ko... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik vind het sowieso enorm fijn dat er tegenwoordig meer grote maten winkels zijn. Zodat wij ook leuke kleding kunnen kopen. Wel zou ik willen adviseren om wat meer ballontops/blouses te verkopen. En d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestel veel kleding bij ze. Altijd goede kwaliteit en juiste maatvoering. Helemaal top is hun sale en andere toffe acties!

1. Elektroniikka & Teknologia

Tietoja yrityksestä Zizzi

Yrityksen kirjoittama

Zizzi is een internationaal modemerk dat zich richt op vrouwen die plus size dragen. We ontwerpen kleding in maat 42–64 en werken doelgericht aan stijlen die een goede pasvorm, comfort en de nieuwste trends combineren.

Voor ons betekent plus size niet simpelweg dat bestaande maten groter worden gemaakt. Onze kleding wordt vanaf het begin ontwikkeld voor vrouwen met rondingen. Daarom besteden we veel aandacht aan verhoudingen, pasvorm en details die zijn afgestemd op een plus-size lichaam.

Bij Zizzi vinden we dat mode er voor iedereen moet zijn. Daarom willen we vrouwen meer mogelijkheden geven om hun persoonlijke stijl uit te drukken – ongeacht maat of lichaamsvorm.

Ons assortiment is zeer uitgebreid en omvat onder andere:

• Dagelijkse mode en garderobefavorieten
  • Lingerie en badmode
  • Sportkleding
  • Schoenen met extra breedte
  • Accessoires

We blijven onze collecties voortdurend ontwikkelen, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit en de wensen die we van onze klanten horen.

Ons doel is eenvoudig:
Mode creëren voor vrouwen met rondingen, waarbij vanaf het begin rekening wordt gehouden met de pasvorm en je geen concessies hoeft te doen aan je eigen stijl.

Erinomainen

(7 685)

312 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Ik kan nooit met mijn creditcard…

Ik kan nooit met mijn creditcard betalen altijd wordt hij geweigerd zizzi en als ik daarover reclameer krijg ik hele rare verhalen te horen dat ik constant dingen terugstuur Ik heb nog nooit wat teruggestuurd Ik vind dit heel raar en Eigenlijk ben ik geneigd om niet meer te bestellen omdat ik niets kan afrekenen op een normale manier

Hoi Simone,

Het is heel vervelend om te horen dat je creditcard steeds wordt geweigerd bij het afrekenen, zeker als je daarna niet het gevoel hebt dat je een duidelijk antwoord krijgt over waarom dit gebeurt. We begrijpen goed hoe frustrerend dat is.

Een geweigerde creditcardbetaling heeft meestal te maken met de verificatie van de kaart via "Verified by Visa" of "Mastercard Secure Code" - dit kun je via je bank of je online bankomgeving activeren. Bij het afrekenen bieden we ook andere betaalmethodes aan, zoals iDEAL, Klarna, Apple Pay en Google Pay, die mogelijk soepeler voor je werken.

Wat betreft de opmerking over retourzendingen: dit soort persoonlijke situaties kunnen we niet via een openbare review beoordelen, maar we vinden het belangrijk dat je hierover een duidelijk en correct antwoord krijgt. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam via klantenservice@zizzi.nl, zodat we je situatie rustig kunnen bekijken en je verder kunnen helpen.

Saanut 3/5 tähteä

Retourneren is een vermoeiend proces

Er lijkt iedere keer gedoe te zijn met het retouren en de terugbetaling. De zoveelste keer dat ik moet mailen omdat mijn retouren na 14 dagen nog niet verwerkt zijn en vervolgens blijken niet alle artikelen (zat in 1 zak) gecrediteerd zijn. Niet de eerste keer dat dit zo gaat

24. syyskuuta 2026

Hoi Claire,

We begrijpen je frustratie over het retourproces en de terugbetaling. Het is niet fijn als je steeds opnieuw moet mailen, zeker wanneer een retour na 14 dagen nog niet verwerkt is en vervolgens blijkt dat niet alle artikelen uit één retourzending zijn gecrediteerd.

We willen dit graag voor je bekijken. Neem contact op met ons klantenserviceteam via klantenservice@zizzi.nl, zodat we je situatie kunnen onderzoeken en je verder kunnen helpen.

We nemen je feedback serieus en werken voortdurend aan het verbeteren van ons retourproces.

Altijd mooie kleding

Altijd mooie kleding, passend en een prima pasvorm. Snelle levertijd.

Hoi Sabine,

Wat leuk om te lezen dat je onze kleding altijd mooi en goed passend vindt, en dat de levering ook nog eens snel verliep!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Leuke prijzen. Goede service. Kleding blijft heel lang mooi na vele malen wassen.

12. syyskuuta 2026

Hoi Conny,

Wat fijn om dit te lezen, bedankt voor je lieve woorden! Het doet ons goed dat je de kwaliteit en de prijzen goed vindt, en dat je kleding er ook na veel keer wassen nog steeds mooi bij blijft. Fijn ook dat je onze service als goed hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het een van de beste online…

Ik vind het een van de beste online bedrijven om kleding te kopen. Kwaliteit is goed, leuke moderne kleding en vaak veel nieuwe dingen. Snelle levering, echt top.

Beste Marloes,

Wat fijn om te lezen dat je Zizzi tot één van de beste online bedrijven rekent om kleding bij te koppen! We zijn blij dat je onze kwaliteit, de leuke moderne kleding en de snelle levering zo waardeert.

De site is top

De site is top, alles is makkelijk te vinden. Het enige wat ik jammer vind ik dat ik niet meer persoonlijk bij jullie kan winkelen

Hoi Amber,

Heel erg bedankt voor je vijfsterrenreview en je leuke woorden over onze website! Fijn om te horen dat je alles makkelijk kunt vinden op de site.

We begrijpen goed dat je het jammer vindt dat je niet meer persoonlijk bij ons kunt winkelen. Momenteel hebben we geen fysieke Zizzi winkels in Nederland, maar we doen ons uiterste best om je via de webshop toch een fijne en persoonlijke winkelervaring te bieden.

Prima!

Snelle levering, lekkere jas voor een leuke prijs

11. syyskuuta 2026

Hi,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe jas en dat deze ook nog snel bij je is bezorgd, voor een fijne prijs!

superblij

gezien mijn product vanuit het buitenland kwam was het er heel snel. ik heb extra brde schoenen besteld die heel leuk zijn ( luipaardprint) en ik ben superblij

Hoi Silvia,

Wat leuk om te lezen dat je bestelling, ondanks dat die uit het buitenland kwam, toch supersnel bij je was! En die extra brede schoenen met luipaardprint klinken echt leuk, fijn om te horen dat je er zo blij mee bent.

Saanut 4/5 tähteä

What you see is what you get

Duidelijke site, kleding wordt netjes verpakt. Ook retourneren verliep keurig.

Hi Chantal,

Wat fijn om te lezen dat je onze site duidelijk vindt, dat je bestelling netjes verpakt was en dat ook het retourneren soepel is verlopen. Bedankt voor deze fijne review!

Goede mooie kleding

Goede mooie kleding
Perfecte maten.
Prettige afwikkeling van bestelling.

26. elokuuta 2026

Hi Bea,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding en dat de maten perfect pasten! Het is ook heerlijk om te lezen dat de afwikkeling van je bestelling zo prettig verliep.

Zorgvuldig en snel

Mijn eventuele bestellingen zijn snel binnen. Er wordt te weinig rekening gehouden in de lengte maatvoering.
En heel erg jammer, de artikelen die ik houd gaan wel heel snel pillen.

31. elokuuta 2026

Hi Elizabeth,

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons deelt! Het is fijn om te horen dat je bestellingen snel worden geleverd. We waarderen je feedback over de lengtematen en het pilling – dit helpt ons om beter te worden. We begrijpen goed dat het frustrerend kan zijn als de kleding op deze punten niet aan de verwachtingen voldoet.

Saanut 5/5 tähteä

Het is makelijk te bestellen en als er…

Het is makelijk te bestellen en als er iets is zijn ze heel vriendelijk en ze reageren snel en de kwaliteit van an wat ze hebben is goed en leuke dingen en de maaten kloppen

14. syyskuuta 2026

Hi Lmc,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is geweldig dat je de bestelprocedure makkelijk vindt, dat onze klantenservice vriendelijk en snel reageert, en dat de kwaliteit en maten precies goed zijn.

Overall alles goed

Goede updates over bestelling en duidelijke voorwaarden.

9. syyskuuta 2026

Hi Mh,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! We zijn enorm blij om te horen dat je tevreden bent met de updates over je bestelling en dat je onze voorwaarden duidelijk vindt.

Saanut 4/5 tähteä

Laatste bestelling was mooie kwaliteit

Laatste bestelling was mooie kwaliteit! Broek iets aan de lange kant. Maar eerder t-shirts gehad waar na 1x wassen op 30 graden gaatjes in kwamen. Jammer! Bezorging prima.

9. syyskuuta 2026

Hi Ellen,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van je laatste bestilling en dat de bezorging prima verliep. Het spijt ons te horen over de t-shirts die gaatjes kregen na het wassen - dat is zeker niet de kwaliteit die we nastreven. Mocht je deze items nog hebben, dan helpt ons klantenserviceteam je graag verder via klantenservice@zizzi.nl.

Prima duidelijke site

Prima duidelijke site. Goede kwaliteit en vlotte afhandeling van eventuele klachten.

12. syyskuuta 2026

Hi Petal,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! We zijn enorm blij om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze afhandeling van eventuele klachten.

Saanut 4/5 tähteä

Sportbroek valt erg ruim, geen ruil optie, overzichtelijke website net goede zoekfuncties

Fijne website waar je in principe goed uit kunt zoeken welke maat he nodig hebt. Bij de sportbroek bleek dit echter zeer ruim te vallen, dus die moest retour. Jammer ook dat je dan niet in 1 moeite een andere maat kunt bestellen, oftewel ruilen.

2. syyskuuta 2026

Hi,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! Wat fijn om te horen dat je de webshop overzichtelijk vindt en dat de zoekfuncties goed werken.

We begrijpen dat het jammer is wanneer een product anders uitvalt dan verwacht, zoals bij de sportbroek die te ruim viel. Helaas hebben we geen directe ruiloptie in de webshop – artikelen moeten worden geretourneerd, waarna je een nieuwe bestelling met de gewenste maat apart kunt plaatsen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen!

Saanut 1/5 tähteä

Very DISAPPOINTING Experience

I received a top that was clearly defective. Although it was labelled XS, its actual measurements were closer to an XXL, making it completely unwearable.

I immediately contacted customer service and provided detailed photos and measurements comparing the defective item with another top, clearly demonstrating the issue which they acknowledged.
Despite the defect originating from their side, Zizzi refused to reimburse me because they claim they did not receive the returned item and I was not able to give a receipt because I was not given one by DHL.

The problem is not the €20 involved, but the principle. When a company sends a faulty product, it should take responsibility and treat its customers fairly.
What disappoints me most is the waste of time involved and the lack of common sense.

Rather than acknowledging an obvious manufacturing or labelling error and resolving the issue by refunding me immediatly, they chose to hide behind their procedures.

As a result, I do not recommend this company. I have closed my account and will not be ordering from Zizzi ever again.

Vastaus yritykseltä Zizzi

For anyone reading this review, we would like to add some important context.

This same complaint has been posted on three of our Trustpilot pages in three different languages - Danish, Dutch and French - so we feel it is important that the full circumstances are also represented.

The issue here is not that Zizzi refused to acknowledge the concern raised about the item. The difficulty is that there is no documentation showing that the return parcel was ever handed over to DHL.

We always advise customers to obtain and keep a return receipt when handing over a parcel. In this case, no receipt or other proof of handover could be provided, while DHL has no record of having received the parcel. A return receipt is particularly important in situations like this. Had there been proof that DHL had accepted the parcel, we would have been able to raise the matter with the carrier as a lost return and refund the customer accordingly. Without any evidence that the parcel entered DHL’s network, unfortunately there is nothing we can provide to the carrier to document that the parcel was lost after handover.

We absolutely understand how frustrating such a situation is, and we would have preferred to resolve it differently. However, without proof that the return was actually handed over, we are placed in a very difficult position.

For anyone returning an order to us: please always ask for and keep your return receipt until your return has been processed. It is your proof that the carrier received the parcel and enables us to help immediately if anything goes wrong during transportation.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen
De kleding ziet er net zo uit als op de foto’s
De kwaliteit is erg goed.

2. syyskuuta 2026

Hi Hartog,

Hartelijk dank voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de kleding er precies zo uitziet als op de foto's. We zijn ook blij dat je tevreden bent met de kwaliteit.

Goede levering en retour

Goede levering en retour, jammer datvde winkels er niet meer zijn, qua kleding is de maat erg goed passend , ik vind wel dat er veel wijdere tops zijn tegenwoordig, curvy dames hebben ook een taille en vaak willen we dat juist benadrukken, verder tevreden

7. syyskuuta 2026

Hi Mirjam,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en het retourproces, en dat de maatvoering goed bij je past!

We begrijpen je punt over de wijdere tops helemaal. We weten dat curvy dames ook een taille hebben en dat velen dat juist willen benadrukken. Stijlvoorkeuren verschillen, en jouw feedback helpt ons om te begrijpen waar onze klanten naar op zoek zijn.

Fijn dat je verder tevreden bent, en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Team Zizzi

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin