Recent begonnen met het gebruiken van de diensten van Zibber en moet nu al zeggen dat ik fan ben. Dieter heeft mij vlot overtuigd, nam zijn tijd om mij te begeleiden in de werking van Zibber en goede... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zibber is intussen onmisbaar geworden voor onze werking. Snelle service, goeie kwaliteit van foto's en correcte communicatie. Voortdurend vernieuwend bedrijf en nieuw aanbod. Scherpe prijzen (die ze... Näytä lisää
Tevreden van de samenwerking. Vlot contact. Afspraken worden snel ingepland. Als er problemen zijn, is het enkel een seintje aan de klantendienst en wordt het direct rechtgezet.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Zibber is er speciaal voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen altijd beter kan, maar zeker ook alert zijn op hun kosten. Zibber biedt het complete pakket, ontzorgt met snelheid en service en verrast met kwaliteit en prijs.
Rijnkaai 37, 2000, Antwerpen, Belgia
- +32 3 303 71 66
- support@zibber.be
- zibber.be
Tevreden met de afhandeling en opvolging van Dieter
Recent begonnen met het gebruiken van de diensten van Zibber en moet nu al zeggen dat ik fan ben. Dieter heeft mij vlot overtuigd, nam zijn tijd om mij te begeleiden in de werking van Zibber en goede follow-up.
1 woord: Top!
Noam top fotografie en behulpzaam
Noam, zeer goede fotografie en aardige fotograaf. Zeer behulpzaam. Iemand die zijn handen uit de mouwen steekt!!
Super vriendelijke fotograaf Noam
Super vriendelijke fotograaf Noam! Heel efficiënt en oog voor detail ! Het was een fijne samenwerking !!!!
Annick en Romy Dom
Vriendelijk en efficiënt
Vriendelijk en efficiënt. Fijne samenwerking. Een aanrader! Merci Noam!
Aanrader!
Super tevreden van Broes! Zeer flexibel en klantgericht. Tevreden met het resulaat. Aanrader!
Top foto's
Soms is het lang wachten op een afspraak, maar het wachten waard! Wij zijn altijd zeer tevreden over de foto's. Onlangs nog een prachtige reportage gekregen van Thierry!
Zeer snelle en perfecte service
Zeer snelle en perfecte service. Binnen de 3 dagen na aanvraag stonden mijn foto’s reeds online. Kwaliteit van de foto’s was super, de fotograaf weet duidelijk waar hij mee bezig is. Een echte aanrader, waar ik zeker vaker mee ga samenwerken!
Zibber werkt efficiënt en…
Zibber werkt efficiënt en kwaliteitsvol. De laatste fotoreportage gehad met Robin (NL). Super hoe deze man van aanpak weet en hoe goed hij met de klanten, die eveneens aanwezig waren, omgaat. Prachtige fotoreportages over heel de lijn. Top!
Grtjs, Team Momentum Vastgoed

Vastaus yritykseltä Zibber | België
Zeker een aanrader!
Vriendelijke en snelle service, prachtige beelden aan een correcte prijs.
Geweldige service en professionaliteit.
Geweldige service en professionaliteit.
Alleen maar lof.
Bedankt Sebastian!
Correcte afspraken en zeer professioneel.
Heel tevreden van de foto reportage van zibber.
De foto's zijn zeer mooi en werden professioneel genomen, door een zeer vriendelijke persoon.
Snelle en correcte opvolging
Snelle en correcte opvolging. Tevreden over prijs/kwaliteit. Kwalitatief resultaat.
Aangename samenwerking
Aangename samenwerking, zeer professioneel.
Hele goede service
Hele goede service! De foto's zijn altijd goed, het plannen van de afspraken gaat vlot en de fotografen zijn zeer vriendelijk en aangenaam.
TOP!
Stipt, vlot, bereikbaar en prachtige foto's in alle omstandigheden. Kortom: een topservice!
artist impression
Ik had een eigendom die nog in opbouw was. Dankzij Zibber kon ik van een foto van de werf een heel mooie artist impression krijgen hoe de ruimte er zou uitzien. Na nog geen 3 dagen heb ik het resultaat gekregen, en dit voor een schappelijke prijs. Ik ben heel tevreden en zou het zeker aanraden.
top service
Heel tevreden over de service in het algemeen, mooie foto's en professioneel team. Een aanrader
De Max!
Prachtige foto's, spot-on bewerkingen en prijs/kwaliteit veruit de beste!!
Positief
Stipt op tijd, snelle service, breed gamma aan mogelijkheden.
Professioneel tot en met
Professionele ingesteldheid fotograaf : stipt, discreet, vriendelijk, correct, georganiseerd, tijdsbewust, afspraken na komend en bovenal zeer mooie presentatiefoto's van onze woning.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.