ZeroFit.dkArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Evaluering af sæson 1 med Ultimate Trøje samt Zerofit Ultimate buks. Det helt perfekte valg til flere forskellige aktiviteter. Oprindeligt blev sættet købt til MC kørsel, i de kolde forårs og efterå... Näytä lisää

Fantastisk!! Jeg har både en move og Ultimate trøje. Ultimate er så dejlig blød og varm. Den er perfekt i haven og på gåtur ved Vesterhavet om vinteren. Jeg plejer at fryse hele vinteren, m... Näytä lisää

Jeg har købt heat rub serien.. meget positiv oplevelse 👍 det holder på mange områder hvad det lover og samtidig rigtig god ventilation.. kan anbefale denne serie. Ved 0 grader og ned kan strømperne... Näytä lisää

Jeg er en rigtig frossenpind, men efter jeg fik mit Zerofit baselayer har kulden bare kunne komme an. Både udenfor i frostgrader hvor jeg normalt gik rundt pakket ind i 17 lag eller hjemme hvor jeg vi... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike

Zerofit blev grundlagt af Koji Higashi i hans hjemland Japan i 2005. Brandet blev lanceret i Europa og Storbritannien i 2018, hvorefter Zerofit markedet blev yderligere udvidet til USA i 2020 og til Australien i 2021. Senest i 2023 blev Zerofit udvidet med en skandinavisk afdeling med hovedkontor i Danmark. Zerofit producerer baselayer tøj, som i flere omgange er kåret, som verdens vameste baselayer tøj. Udover det varme undertøj, producerer de også et koldt baselayer, som holder din krop kølig i de varme sommerdage.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vandvittig komfort og varme!!

Jeg fryser altid når jeg kører Motorcykel, og har altid kørt med 2 lag skiundertøj. Så så jeg at Zerofit skulle være “Verdens varmeste baselayer”. Jeg bestilte én, og har kun gode ord; komforten og varmen er vandvittig 🔥. Med Zerofit er kun ét lag nødvendigt. Det er fantastisk til motorcykelture, hvor kulden normalt bider, men nu kan jeg nyde mine ture uden at fryse. Zerofit har virkelig leveret på sit løfte om varme, og jeg kan kun anbefale det til alle, der søger komfort og varme i koldt vejr. Det har gjort en kæmpe forskel for mig 👍

22. syyskuuta 2023

Zerofit.dk lever op til kvaliteten

Jeg har købt Zerofit vinter bluse med høj hals. Jeg kan kun sige at produktet lever op til kvaliteten.
Jeg bestilte online uden problemer. Pakken kom hurtigt frem og jeg er ovenud tilfreds med produktet.
Istedet for flere lag tøj under min MC jakke i de kolde måneder, kan jeg nøjes med zerofit vinter blusen under MC jakken.
Jeg kan kun varmt anbefale zerofit.dk

8. huhtikuuta 2023

Zerofit har vist sig at være det bedste…

Zerofit har vist sig at være det bedste jeg hidtil har investeret i. Det slår de andre termosæt og det lange undertøj, jeg nu har i overskud, med længder og behageligheder.

En meget fin pris for et ultimativt super godt sæt baselayer til de kølige morgener og aftener på motorcyklen, eller når man bare skal være ude i de køligere luftlag.

Vinterkørsel på motorcyklen bliver en hyggelig og varm fornøjelse!

Trustpilot er ikke et sted jeg normal benytter, men her må jeg varmt(!!!!) anbefale produkterne.

18. huhtikuuta 2023

Bedste baselayer til dato!

Efter at have prøvet andre baselayer-produkter tidligere, havde jeg mine tvivl om Zerofit, indtil jeg gav det en chance! Wow, Heatrub Ultimate Baselayer er simpelthen fantastisk! Jeg kunne straks mærke, hvor effektiv den var. Denne baselayer er virkelig en game-changer for dem, der er tilbøjelige til at fryse let, som jeg selv er. Jeg er utroligt tilfreds med at have opdaget dette produkt, da det virkelig har ændret min holdning til at køre motorcykel i koldt vejr.

Jeg giver det en 10 ud af 10! Jeg vil bestemt anbefale Zerofit til mine venner og familie!

18. syyskuuta 2023

DET ABSOLUT BEDSTE VALG!!

Fantastisk kvalitet til ekstremt god pris med super vejledning!

Jeg købte Zerofit Heatrub Ultimate baselayer til skiferie, hvilket var helt perfekt.
Jeg havde planer om at købe en tykkere (og dyre) model, men det frarådet de mig ved zerofit og endte derfor på skiferien med heatrub.

- Sættet holdte min krop i perfekt temperatur også om aftenen på telttur i Danmark (sen forår)
- Ingen dårlig lugt (plejer at bruge 2-3 sæt på skiferie)
- Super pris - min. 25 % billigere end de fleste konkurrenters “tilsvarende” modeller (Dog ikke mødt en kvalitet der matcher denne)
- Perfekt pasform
- Rigtig god service

Sjælden jeg bruger tid på anmeldelser, men KÆMPE anbefaling herfra - HELT SIKKERT ikke sidste gang jeg køber Zerofit.

2. huhtikuuta 2023

Kan kun give mine varmeste anbefalinger…

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Heatrub
Ultimate tøjet er blødt og lækkert at have på. Uanset om jeg køre i 6 grader eller 17 grader føles det hverken for koldt eller varmt lige tilpas. Nem bestilling og hurtig levering alt er helt i top.

20. huhtikuuta 2023

Hej, René.

Zerofit Scandinavia

Har købt heatrub ultimate leggings og…

Har købt heatrub ultimate leggings og trøje da jeg kører mc hele året og kan kun anbefale produktet. Jeg har sparet to lag tøj i forhold til før, når graderne kommer under 5. Selve købsoplevelse er også i top. Hurtig ekspedition og levering. Bare husk at bestille et nummer større end normalt da det er småt i størrelsen. I alle fald på ultimate.

19. huhtikuuta 2023

Hej, Danny.

Fantastisk!!!

Fantastisk!!!
Var på første mc tur i 8 gr og frøs slet ikke. Kan klart anbefales, også til alle andre kolde situationer :)))
Hilsen frossenpinden.

26. maaliskuuta 2023