Min mand og jeg har lige hentet 5 skønne Billeder Og 3 rammer hos Monochorme Copenhagen idag. Jeg havde set forretningen på Facebook, og havde så skrevet med forretningen derover, der bliver svaret... Näytä lisää
Sælger bruger fb marketplace til salg og promovering af sin forretning. Sælger rammer, som ikke stemmer overens med billederne på annoncen - da vi står midt i flytning ser vi det først efter 14 da... Näytä lisää
Sindssygt fede plakater til billige penge! Plakaterne er i god kvalitet, du modtager dem i en forsvarlig indpakning og ovn i købet bliver de hurtigt leveret. Er man ikke 100% tilfreds, så k... Näytä lisää
Posters of Tomorrow® er startet af Kristian Ploug og har hovedkontor på Rådhuspladsen i hjertet af København. Posters of Tomorrow® er resultatet af en re-branding og har tidligere været kendt som Monochrome Copenhagen. Vi printer vores plakater på 200 g/m² satin fotopapir med et flot mat finish. Denne kvalitet er perfekt til plakater og giver et flot og elegant udtryk - perfekt til hjemmet, børneværelset og arbejdspladsen. Vi printer først plakaten når du bestiller den for at undgå unødvendig spild af ressourcer. Plakaterne er selvfølgelig både designet og printet i Danmark. Alle vores plakater gennemgår en omfattende kvalitetskontrol, så vi sikrer at du modtager en perfekt plakat hver gang. Vi anvender PEFC™-certificeret papir til alle flyers samt FSC®- og/eller Svanemærket papir til alle plakater. Alle plakater bliver desuden ansvarligt afsendt i bæredygtige og robuste papkasser af dobbeltlagsbølgepap.
Rådhuspladsen 55, 1550, København V, Tanska
- kp@postersoftomorrow.com
- postersoftomorrow.com
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Jeg er SÅ glad for min plakat fra…
Jeg er SÅ glad for min plakat fra Posters of Tomorrow! Kvaliteten er virkelig høj, printet er skarpt, og farverne er helt perfekte. Leveringen var hurtig, og pakken var flot indpakket. Det er tydeligt, at de går op i både design og kundetilfredshed. Kan varmt anbefale dem til alle
Jeg vil klart anbefale firmaet
Jeg vil klart anbefale firmaet, plakaterne jeg bestilte kom hurtigt og de er i den fineste kvalitet. De var pakket forsvarligt og alt gik glat . Jeg har nu handlet der 3 gange og jeg gør det gerne igen. Fantastisk kundeservice .
god kvalitet og god service
Meget flotte plakater og rigtig god service - meget tilfreds med mit køb :-)
Sublim oplevelse
Jeg har netop modtaget mine plakater og er virkelig tilfreds! Hele oplevelsen – fra bestilling til levering – har været helt i top. Plakaterne er trykt på tykt, lækkert papir, og farverne er præcise og flotte. De ser endda bedre ud i virkeligheden end på hjemmesiden. Leveringen var hurtig, og min ordre ankom før forventet. Derudover var kundeservicen fantastisk – jeg havde et spørgsmål og fik hurtigt et venligt og hjælpsomt svar. Kan varmt anbefale at handle her og gør det gerne igen!
Flotte plakater, hurtig levering og god kvalitet. Jeg køber helt sikkert herfra igen 🙌🏼
Uærlig og træls måde at drive sin forretning på..
Sælger bruger fb marketplace til salg og promovering af sin forretning.
Sælger rammer, som ikke stemmer overens med billederne på annoncen - da vi står midt i flytning ser vi det først efter 14 dage, og vil derfor ikke hjælpe.
På trods af jeg forklare ham, at vi gerne vil gøre brug af reklamationsretten, bliver han ved med at snakke udenom, og blokerer mig derefter.
Vi har nu fundet ud af, at han har solgt os de billigste rammer fra Jysk, som er sat ned - for at han så tager flere penge for dem, samt har klippet Jysk ud af filmen rundt om.
Forstår simpelt ikke, hvorfor man vil være sådan overfor andre, og så ikke vil tage ansvaret for det efterfølgende.

Vastaus yritykseltä Posters of Tomorrow
Har lige købt den fineste plakat med…
Har lige købt den fineste plakat med tilhørende ramme. Virkelig fair priser! Køber helt sikkert igen! :)
Super god service
Super god service og oplevelse fra nem bestilling på nettet til hurtig forsendelse af plakater, som fuldt ud levede op til forventningerne. Kan kun anbefales.
Super og hurtig service - til 7 stjerner
Bestilling af plakater og rammer forløb nemt, og der var hurtig levering.
Ved ophængning fandt jeg ud af, at den ene plakat, var bestilt i forkert størrelse 🙈
Skrev til firmaet en søndag, og fik både svar og blev ekspederet på en søndag 👍
Fik tilsendt en ny plakat i rigtig størrelse, og blev kun opkrævet portoen 😀 Det er kundeservice.
intet kontakt fra hjemmesiden omkring min returnering
Jeg var ikke helt tilfreds med produktet, jeg købte. Jeg ønskede derfor at returnere varen. Jeg har forsøgt mig at returnere min pakke i langt tid og har intet kontakt fået fra hjemmesiden, på trods af, at GLS har bekræftet at de har modtaget min pakke for 2.5 uge siden. Rigtig dårlig service, og har ikke nogle fornemmelse på om min returnering bliver bekræftet i femtiden.

Vastaus yritykseltä Posters of Tomorrow
Super service
Købte tre flotte plakater over DBA billigt, og skulle inklusiv ikke betale fragt efter jeg havde glemt at sende for det.
Har ikke modtaget dem endnu men super god service og flotte plakater
Mange lækre plakater
Mange lækre plakater, hurtig levering og super kontakt med virksomheden, svarer meget hurtigt på spørgsmål.
Jeg har handlet der flere
Gange nu, aldrig
Nogen problemer👍
Bedste kundeservice jeg nogensinde har…
Bedste kundeservice jeg nogensinde har prøvet. Vil til hver en tid bruge dem igen.
Absolutely love my custom poster from Monochrome
I ordered custom poster size 70*100 cm for my apartment. The process went smooth and very quick.
Kristian sent it within a week and I absolutely love it! The colour and quality of the print is very good and sharp. The price is also reasonable, too as it is also include the frame. I will use Monochrome again in the future.
Kundeservice i top
Kundeservice i top. Modtog 3 rammer hvoraf der var skader på 2 (muligvis fragtskader?). Skrev en mail til Monochrome, og fik svar samme dag - at de naturligvis sendte mig 2 nye rammer hurtigst. Modtog kort efter nye rammer uden skader, en fornøjelse når kundeservice er iorden 👍🏻
Bestilte 6 plakater i 50x70 og modtog 2…
Bestilte 6 plakater i 50x70 og modtog 2 dage efter jeg bestilte. Super flotte billeder og meget billigere end jeg har set andre steder. Kan kun anbefale at købe derfra! Der var desværre en af plakaterne der havde fået en del mærker . Men det krævede kun en enkelt besked til firmaet over Facebook og så var de klar til at sende et nyt afsted med det samme! Fik lov at beholde det billede med mærker og kunne derefter vælge et nyt. Super og hurtig service bestiller helt sikkert derfra igen👌
Super tilfreds med mit køb hos dem
Super tilfreds med mit køb hos dem. Har handlet der 2 gange nu, og servicen er i top.
Super fede plakater
Super fede plakater, med god service!
Kanon service
Super oplevelse med at handle her.
Modtog min pakke hurtigt efter bestilling. Dog havde gls klemt pakken. Så der var skade på samtlige 5 plakater.
Skrev til monochrome på messenger og han sendte nye kort tid efter. Helt perfekt.