Zeneli bygg en nytt kök hos oss som…
Zeneli bygg en nytt kök hos oss som blev superbra. Elton är en mycket bra professionell snickare och mycket noggrann med detaljer. Vi ska absolut anlita Zeneli bygg igen och varmt rekommenderas.
Zeneli Bygg Uppsala: Din partner för inomhus & utemiljö. Vi är experter i Uppsala på renovering av lägenheter och attefallshus invändigt – från kök och badrum till kompletta ombyggnationer. Utomhus skapar och renoverar vi trivsamma miljöer med fokus på altaner, träterrasser, stilrena jacuzziområden, funktionella trädgårdshus och välkomnande gästhus, fritidshus. Kvalitet, personligt engagemang och lyhördhet är våra ledord. Vi har många goda referenser från tidigare nöjda kunder i Uppsala med omnejd. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation och offert för ditt nästa projekt! Husrenovering Våra husrenoveringstjänster omfattar en komplett översyn och modernisering av din fastighet för att låta den stråla i ny glans. Våra husrenoveringar kännetecknas av högkvalitativt arbete och pålitlighet. Lita på vår erfarenhet och expertis Omfattande modernisering Individuell utformning" och "Individuell konceptualisering" Kvalitetsarbete Byggnation av Tiny House Med vår expertis inom Tiny House-byggnation förvandlar vi små utrymmen till unika och funktionella bostäder som möter dina behov. Vid byggnation av Tiny Houses satsar vi på innovativa designer och funktionella lösningar. Upptäck fördelarna med ett individuellt boendekoncept." Skräddarsydd planering Platsbesparande lösningar Hållbara material Invändig inredning Invändig inredning hos Zeneli Bygg fokuserar på att designa och optimera dina interiöra utrymmen för att skapa en mysig och stilfull atmosfär. Den invändiga inredningen hos Zeneli Bygg garanterar ett professionellt förverkligande av dina bostadsdrömmar. Låt dig inspireras av våra kreativa idéer. Kreativ rumsdesign Kreativ rumsgestaltning Stilfull inredning Fackmannarådgivning" och "Expert rådgivning
Artillerigatan 18, 75237, Uppsala , Ruotsi