Saanut 1/5 tähteä

De skriver att de har snabba leveranser. Beställde ett räcke för 3 v sedan. Ingen info om leverans och svarar varken på mejl eller i telefon som de så fint skriver har ”öppet mellan 8-16..” BLUFF FÖRE... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med allt. Villahome löste ett växthus till absolut bästa pris ca 2000kr billigare än andra kända näthandlare. Dessutom har dom i särklass den bästa kundtjänsten där man får prata med männ... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag beställde en elkamin som fungerar bra men glasskärmen är skev och sticker ut i ena hörnet. Jag tycker också det borde ha framgått tydligt att bara ett av de tre "utblåsen" längst upp på elkamninen... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rakennustarvikeliike
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Lattiaurakoitsija
  4. Puutarhamyymälä
  5. Remonttitarvikeliike
  6. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Villahome.se är ett familjeägt e-handelsföretag och har sedan 2021 levererat varor till hemmafixare och proffs. I vår bygghandel kan du beställa byggvaror och byggmaterial online tryggt och bekvämt hemifrån med smidig leverans. Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg att produkterna håller i ur och skur, väder, vind och tidens tand, dessutom till schyssta priser.

3,1

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bluff!

De skriver att de har snabba leveranser. Beställde ett räcke för 3 v sedan. Ingen info om leverans och svarar varken på mejl eller i telefon som de så fint skriver har ”öppet mellan 8-16..” BLUFF FÖRETAG

2. huhtikuuta 2026

Beställde en gunga

Beställde en gunga. Fick bekräftelsemail direkt. Fick inget mail om att det skickats. Skickade mail till kundtjänst. Inga svar. Efter fjärde eller femte mailet får jag ett mail om att min order annullerats. Inga svar angående något.
Sämsta!!

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Villahome.se

Vi beklagar verkligen att din beställning inte hanterades som den borde och att du inte fick svar från oss i tid. Jag kommer att prata med den som ansvarar för kundtjänsten så att vi kan förbättra oss framöver.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre.

Jonas
Villahome.se – Kundservice

Saanut 1/5 tähteä

Tar betalt för varor de inte har och vägrar återbetala

Högst opålitligt websida; jag har beställt en elbil till mitt barn och även lovat till honom det. Enligt websidan skulle de ha haft tillräckligt många (4 stycken). Villahome.se har tagit pengarna för bilen och sedan blev tysta. Efter en vecka JAG krävde återkoppling angående min beställning och DÅ fick jag reda att de egentligen INTE HAR DEN VARAN DE TOG BETALT FÖR. Efter jag har krävt makulering av ordern och återbetalning har de igen blivit tysta. Nu är mitt barn ledsen och jag måste bestrida Klarna fakturan. Undvik det här företaget som pest!

22. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Rekommenderar ej denna sida!

Min beställning från Villahome som rörde ett bastuaggregat är den absolut sämsta upplevelsen jag varit med om!

Började med att jag gjorde beställningen, fick att ordern är mottagen och än så länge bra. Kom ingen orderbekräftelse!

Ringde dom efter 2 veckor (kom några gånger till röstbrevlåda) och frågade vad som hände och de skulle återkomma under dagen! Det gick ytterligare 2 veckor och ingen ringde tillbaka! Så ringer då ingen och frågar om samma sak, då svarar personen i telefonen ”just ja” (de hade alltså inte kolla något!)

De ringer upp efter någon dag och säger att aggregatet är beställt. Det är väntetid på aggregatet (inget konstigt med det) fast de kunde inte få fram något datum.

Så ringer igen efter ca 3 veckor (kommer fram till ett mobil meddelande att personen ej är anträffbar) och frågar hur det går? Svaret är att det ska komma på fredag samma veckan, fast kommer torsdag nästa vecka utan någon förvarning alls!

Så tog alltså just över 2 månader att få min beställning med katastrof dålig upplevelse, kommunikation och behandling!

När jag sedan ringer för att få en kompensation (vilket jag inte alls tycker är orimligt) så är svaret att jag kan få 10% på mitt nästa köp…

Dom 10% kan dom kasta rakt ner i papperskorgen! För jag tänker ALDRIG beställa från denna sida och det rekommenderar jag verkligen ingen att göra i framtiden!

/Lars

10. maaliskuuta 2025

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – även om det gör ont att läsa hur besviken du blivit. Det är uppenbart att vi brustit i både kommunikation och hantering av din beställning, och vi vill be om ursäkt för det.

Vi förstår fullt ut din frustration över den långa väntetiden och bristen på återkoppling. Så ska det självklart inte gå till – oavsett om en produkt är restnoterad eller inte. Vi jobbar nu aktivt med att se över våra rutiner för att säkerställa att andra kunder inte drabbas på samma sätt.

Vi tar till oss av din kritik och kommer att använda din feedback för att bli bättre. Även om du valt att inte handla hos oss igen hoppas vi innerligt att vi i framtiden kan vinna tillbaka ditt förtroende.

Med vänlig hälsning,
Jonas / Villahome

Oseriöst företag…

Har betalat order från dem som aldrig levererats till mig. Ordern är betald och jag har mejlat ftg fyra ggr för att få tillbaka mina pengar. De vägrar svara, går inte att ringa dem. Uppfattar att det är ett blufföretag.
Upptäckte att de har koppling till Poolexperten, har försökt att nå dem den vägen också men utan framgång. Har anmält dem till Klarna så får se hur det går.

30. huhtikuuta 2024

Hej Kristina!
Tråkigt att höra om er dåliga upplevelse, vi nås på info@villahome.se kan inte hitta mer än ett mail där om en annullering av er order från den 30/4, er order är annullerad och återbetald efter det, har ni inte fått era pengar åter så gör vi en koll hos betalnings mottagaren och ser vad som hänt, självfallet ska ni få era pengar åter när ordern är annullerad.

Saanut 1/5 tähteä

Vad jag har förstått så ha ju detta…

Vad jag har förstått så ha ju detta företag gått i konkurs men har sin hemsida öppen och kvar. Väntar fortfarande på en del av ett pooltak som dom levererade fel och som Thomas hade fixat. Svarar inte på mail eller i telefon längre nä det är ett gäng luffare som blåst folk på pengar
Mvh Anders K

30. kesäkuuta 2023

Hej Anders!
Du har fått detta om bakfoten så blir ledsen över din kommentar som skadar vårt varumärke!
Villahome Sverige AB och Thomas kan du vara arg på om du vill, Villahome Sverige AB gick i konkurs i september och det stämmer att de inte skötte sina kunder snyggt eller konkursen för den delen, vi på JCB trading har köpt upp plattformen och driver den i dag, vi har inget med Villahome Sverige AB eller Thomas att göra. Tidigare order som är lagd till Villahome Sverige AB som är i konkurs kan vi tyvärr inte påverka.
Förstår din ilska och frustration men din ilska bör vara riktad mot Thomas och inte dagens villahome.se som drivs i ny regim.
Vi svarar i telefon och har telefonnummer 0171-58100 ringer du på deras gamla nummer så kommer de nog med all säkerhet inte svara då bolaget är i konkurs.

Bra service

29. elokuuta 2023

Hej Pia,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!

Vi är glada att höra att du upplevde vår kundservice som bra. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Önskar dig fortsatt fin dag!

Hej Palle,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!

Vi är glada att höra att du upplevde vår kundservice som bra och att din leverans var snabb. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Önskar dig fortsatt fin dag!

Servicen är w o w

Jag är så nöjd med min köpupplevelse. För det första så råkade jag beställa fel färg på bordet, mailade och de rättade direkt till mitt misstag och jag fick dessutom bordet till det billigare priset. Efter några dagar gick olyckligtvis bordet sönder, det blev flisor på flera ställen. Jag ringde och direkt svarade en kille och det var inga problem alls, jag behövde bara registrera min reklamation på deras sida. Några dagar senare hade jag fått en ny bordskiva. Bordet är SÅ fint och jag hoppas att det första var ett måndagsexemplar. ER SERVICE ÄR WOW!

9. elokuuta 2023

Hej Emma,

Tack så mycket för att du delade din fantastiska köpupplevelse med oss! Det gläder oss mycket att höra att du är så nöjd med vår service.

Vårt mål är alltid att göra våra kunders upplevelse så smidig som möjligt, och det är glädjande att höra att vi kunde korrigera detta misstag snabbt och till och med erbjuda dig bordet till ett lägre pris.

Vi ber om ursäkt för besväret med den ursprungliga bordskivan, men det är fantastiskt att höra att vår support kunde hjälpa dig så snabbt och att du nu har fått en ny bordskiva. Vi hoppas att detta nya bord kommer att vara perfekt och att den tidigare incidenten var en olycklig avvikelse.

Tack för ditt positiva omdöme och för att du valde oss. Önskar dig många härliga stunder med ditt vackra bord!

Mailade ingen svarade

Mailade ingen svarade. Jag väntade i 2 veckor på att något skulle få veta att det var slut i lager.

28. elokuuta 2023

Hej Shipeng,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Vi beklagar djupt den upplevelse du haft med vår kundtjänst och den långa väntetiden på svar. Din feedback är mycket värdefull för oss, och vi kommer att ta detta ärende på allvar genom att granska och förbättra våra interna rutiner för att försäkra oss om att sådana förseningar inte inträffar igen.

Vår primära målsättning är att erbjuda en enastående kundtjänstupplevelse, och vi är ledsna att vi inte har motsvarat dina förväntningar hittills.

Tack igen för din tid och ditt tålamod. Vi hoppas på att kunna återvinna din tillit och erbjuda en bättre service i framtiden.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

enkelt och lättförståligt

enkelt och lättförståligt. Enkelt att komma till kassan

12. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Villahome.se

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är så glada att höra att du upplevde vår kundtjänst som vänlig och informativ. Det är vårt mål att göra din shoppingupplevelse så smidig och trevlig som möjligt.

Det är bra att höra att du också tyckte det var enkelt att komma till kassan. Vi strävar efter att göra vår kassa- och betalningsprocess så enkel och lättförståelig som möjligt, så att du kan avsluta din beställning snabbt och bekvämt.

Tack igen för din feedback, och om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Toppenhjälp

Toppenhjälp
Beställt fel. Erhöll återlämningspapper o sände tillbaka
Snabbt pengarna på kontot så inget att tvivla på

28. elokuuta 2023

Hej Eva,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du har uppskattat vår hjälp. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv service till våra kunder. Om du skulle behöva ytterligare assistans i framtiden är du välkommen att kontakta oss igen. Tack för att du valde att handla din nya spisfläkt hos oss!

Tack

Tack
Alt gick snabbt och enkelt

21. elokuuta 2023

Hej Patricia,

Tack så mycket för din feedback! Det gläder oss att höra att din upplevelse med vår kundtjänst var smidig och effektiv. Vi strävar alltid efter att erbjuda en snabb och enkel service till våra kunder. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du välkommen att kontakta oss igen. Vi finns här för att assistera dig. Ha en fantastisk dag!

Saanut 3/5 tähteä

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris! Det enda negativa var att det kom ca 2st utvärderingar/DAG INNAN jag ens hade fått varan. De mailen var bara irriterande!

16. elokuuta 2023

Hej Amelie,

Tack för din feedback och för att du delade din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och det bra priset på din vara.

Vi ber om ursäkt för de utvärderingsmailen som du fick. Din åsikt är värdefull för oss, och vi strävar alltid efter att förbättra vår service.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att assistera dig. Tack för att du valde oss, och vi hoppas att du kommer att fortsätta vara nöjd med våra produkter och tjänster. Ha en bra dag!

Jättenöjd

Jättenöjd, snabb leverans.

20. elokuuta 2023

Hej Rose-Marie,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du är jättenöjd med din upplevelse hos oss och att du uppskattade den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Om du har några fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi finns här för att assistera dig. Tack igen för ditt förtroende och hoppas att du kommer att fortsätta vara nöjd med våra produkter och tjänster. Ha en underbar dag!

Vastaus yritykseltä Villahome.se

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och leveranstiden. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp med något annat är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig!

Fin matta

18. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Villahome.se

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det är glädjande att höra att du är nöjd med din matta och att du uppskattade den snabba leveransen. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp med något annat är du välkommen att kontakta vår kundtjänst när som helst. Vi står gärna till tjänst!

Hej Kristina,

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten, priset och leveranstiden. Det är vårt mål att erbjuda högkvalitativa produkter till förmånliga priser och att säkerställa snabba leveranser till våra kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra shoppingupplevelse. Ha en fantastisk dag!

Saanut 4/5 tähteä

Ganska snabb leverans

Ganska snabb leverans. Bänkskivorna dock inte så hög kvalitet som förväntat.

11. elokuuta 2023

Hej Anders,

Tack för att du delade din åsikt med oss. Vi är glada över att du upplevde att leveransen var relativt snabb. Samtidigt beklagar vi verkligen att bänkskivornas kvalitet inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och vi tar din feedback på allvar.

Om du skulle vilja diskutera kvaliteten närmare eller om det är något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse, vänligen tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi vill gärna lösa eventuella problem och se till att du är nöjd med ditt köp hos oss. Tack för din förståelse och din feedback.

Bra pris, snapp leverans

Bra pris, snabb leverans, enkel betalning

14. elokuuta 2023

Hej Janos,

Vi är glada över att höra att du är nöjd med våra priser, snabba leveranser och enkla betalningsprocess. Att erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser är viktigt för oss för att säkerställa en bra shoppingupplevelse för våra kunder. Vi strävar också efter att göra betalningsprocessen så smidig och enkel som möjligt.

Din feedback är värdefull för oss och vi ser fram emot att fortsätta att leverera kvalitetsservice. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Tack igen för att du valde oss!

Anton på Villahome.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin