Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.
Yritys on vastannut
Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay
Yritys on vastannut
Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.
Yritys on vastannut
Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.
Wester Ven 62, 1131RC, Volendam, Hollanti
Mooi verpakt met gedroogde bloemetje, maar het belangrijkste...topproducten!

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Er ging iets fout met de bestelling maar nadat ik hierover een berichtje had gestuurd werd alles heel snel en correct afgehandeld. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Er was even iets niet duidelijk,er kwam direct een mailtje om het op te lossen. Daarna had ik het zo binnen.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Mega fijn dat de bestelling zo snel binnen kwam. Goed verpakt en heel blij met mijn product :)

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Snelle levering. Overige was ik niet helemaal tevreden over het stokje van het potje voor kohl. Het is van hout, niet gepolijst wel glad. Ben een beetje bang voor splinters, misschien ongegrond.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Snelle reactie op mijn vraag, geen belachelijk hoge verzendkosten en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Snelle bezorging, schattig verpakt en een goed product. Ook zijn de verzendkosten erg goedkoop

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
De bestelling heb ik snel ontvangen en ik ben ook heel tevreden over het product en de prijs.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Ik had zo'n houding niet van je verwacht (((. Ze hebben niet de hele bestelling verzonden, er zat een gebroken veer in een van de poedercontainers. Ze hebben helemaal geen 3 poeders gestuurd. Ze hebben mijn nieuwjaarscadeau verpest cadeau voor mijn gezin. Ik wacht op een reactie op mijn verzoek en een terugbetaling. Ik zal niet meer bij dit bedrijf bestellen.
Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, ze reageren niet op mijn sms. Het voelt alsof ze helemaal niet werken.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Bien que j'ai payé, je n'ai jamais reçu commande en point d'enlevement.
Service clientele déplorable car ne répond pas au mail.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Ik was t adres vergeten. Daarover stuurde zij een aardige mail! We hadden de producten daarna snel binnen met nog een leuk gratis product.

Vastaus yritykseltä Zenay Cosmetics®
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.