ZEEKSACK Arvostelua

1 780
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Luotettava ja turvallinen myyjä, tuotteiden laatu ensiluokkaista! Toimitus nopeaa. Olen tilannut muutaman kerran useamman tuotteen. Olen ollut erittäin tyytyväinen materiaalin laatuun, kestävyyteen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Tilasimme laukun, joka saapui kolmessa päivässä luvatun 1-2 päivän sijaan. Laukku oli hyvänoloinen, mutta liian pieni meidän tarpeeseen. Päätimme tilata pikatoimituksella samasta laukusta isomman koon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Olemme täysin hullaantuneita Organizer 30 reppuun. Jo kolmas tuli hankittua ja kylkeen vielä Weekend laukku. Varsinaisia tilaihmeitä kaikki ja äärettömän mukavat kantaa mukana. Laukun ja repun kanssa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ostaminen oli helppoa ja toimitus saapui melko nopeasti ja ongelmitta. Tämä on minulla jo toinen reppu kyseiseltä firmalta ja olen ollut ensimmäiseen tyytyväinen. Niinpä päätin tilata toisen, vähän is... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Laukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

ZEEKSACK™ is a brand driven by functionality. We create the travel gear & accessories you need for a more functional & organized journey. Designed in Sweden.

Erinomainen

(1 780)

1 380 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeekssackin mainos lunasti lupaukset

Nähtyäni mainoksen Zeeksackistä päätin hankkia 30 l:n kokoisen, koska se mahtuu lentokoneessa ylähyllylokeroon. Tähän reppumalliin mahtuu todella paljon. Lantiovyöt auttavat keventämään taakan painon jakautumista hartioilta pois.

1. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Todella hyvä ja monipuolinen reppu

Todella hyvä ja monipuolinen reppu, harmittaa kun en ole aiemmin jo ostanut. Nyt olen ostanut kaksi eri kokoa, 27 l ja 17 l. Tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät repusta. Reppu todella laadukas. 27 l reppuun sopii hyvin tavaraa muutaman päivän reissua varten.

8. syyskuuta 2025

Rolltop 21

Toimitus oli nopea ja sisälsi kaikki mitä piti.
Reppu pääsi heti reissuun ja Rolltop meni näin 150cm pituisella hyvin ja mahtui kaikki tarvittava 4 pvän ulkomaanmatkalle. Reppu mahtui hyvin low fare-lipun edellyttämälle paikalle istuimen alle.

5. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Laadukkaat tuotteet

Tuotteet ovat erinomaisesti suunniteltu. Asiakaspalvelu vastasi ystävällisesti, palveluhaluisesti ja melko nopeasti viesteihin. Alkuperäisestä paketista puuttui yksi tuote, mutta sekin pyrittiin toimittamaan mahdollisimman nopeasti.

5. syyskuuta 2025

Rolltop

Tilasin Rolltop-mallin työmatkoille ja lyhyille työreissuille, menee (muilla kuin Finnairilla) penkin alle laitettavana käsimatkatavarana. Kaikki tarpeellinen mahtui ja käsilaukku kätevä sulloa vielä kentällä ylhäältä päin reppuun. Kesti hyvin sateenkin. Painoi paluumatkalla 8kg ja silti hyvä kantaa.

22. elokuuta 2025

Ihan mielettömän hyvät reput

Ihan mielettömän hyvät reput. Itselleni paras vaihtoehto oli 30l, kun on paljon terveystuotteita. Aikuiselle pojalleni 27l reppu riittää viikonloppureissuihin ja minilomiin.
Reppu on myös erittäin kätevä, kun sen saa matkalaukun vetokahvaan täydellisesti. Reppu on pakattu tiiviisti, joten käyttöön otto kannattaa ottaa reilusti ennen matkaa, että Reppu asettuu oikeisiin mittoihin/ asentoon. Laatu erinomainen. Pikkasen taistelin hyllyjen laiton kanssa, mutta kun älysin oikean tekniikan, niin sen jälkeen oli helppo siirrellä välihyllyjä. Tilasin Lisäksi 2 ylimääräistä hyllyä, koska halusin paljon pieniä välejä esim. Meikkipusseille ym.. Lisäksi kaupan päälle valitin toiseen sadesuojat ja vatsan eteen vyöt. Toiseen valitsin eteen laitettava remmit ( käy 30l reppuun) koska niihin voi kiinnittää tarvittaessa jotain. Lisäksi sadesuojat, koska liikun kyynärsauvojen varassa, niin olen hidas. Reppu kestää kyllä vähän sadetta, mut mikään ei mun tahdilla 😅 Lisäksi parempi aina suojata, niin kestää pidempään hyvänä. Itse valitsin 30l sinisen repun. Jos olisi ollut pinkkinä, niin se ehkä olis voittanut 😁 mut olen erittäin tyytyväinen ja niin oli myös poikani, kenelle ostin sen valmistujaislahjaksi. Tuleekin heti reissun takia käyttöön..

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Väri meni pieleen

Väri meni pieleen, tilasin mustan repun (myös tilausvahvistuksen mukaan) mutta sain sinisen. Palautin ja tilasin uuden, jälleen mustana, katsotaan minkä värinen tulee tällä kertaa. Repun päällä olevassa muovipussissa väitettiin repun olevan musta vaikka pussin sisällä oleva reppu oli sininen. Vaikea löytää nopeasti yhteystietoja, johon ilmoittaa tälläisestä virheestä.

7. elokuuta 2025

Perfect

Perfect! I got what I ordered, the quality of the product was great and the delivery was fast. Reliable!

15. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (1 780 arvostelua)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin