Luotettava ja turvallinen myyjä, tuotteiden laatu ensiluokkaista! Toimitus nopeaa. Olen tilannut muutaman kerran useamman tuotteen. Olen ollut erittäin tyytyväinen materiaalin laatuun, kestävyyteen... Näytä lisää
Tilasimme laukun, joka saapui kolmessa päivässä luvatun 1-2 päivän sijaan. Laukku oli hyvänoloinen, mutta liian pieni meidän tarpeeseen. Päätimme tilata pikatoimituksella samasta laukusta isomman koon... Näytä lisää
Olemme täysin hullaantuneita Organizer 30 reppuun. Jo kolmas tuli hankittua ja kylkeen vielä Weekend laukku. Varsinaisia tilaihmeitä kaikki ja äärettömän mukavat kantaa mukana. Laukun ja repun kanssa... Näytä lisää
Ostaminen oli helppoa ja toimitus saapui melko nopeasti ja ongelmitta. Tämä on minulla jo toinen reppu kyseiseltä firmalta ja olen ollut ensimmäiseen tyytyväinen. Niinpä päätin tilata toisen, vähän is... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
ZEEKSACK™ is a brand driven by functionality. We create the travel gear & accessories you need for a more functional & organized journey. Designed in Sweden.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Olen tosi tyytyväinen laukkuun !
Olen tosi tyytyväinen laukkuun !
Todella tukevan tuntuinen ja juuri niin monta taskua ,kun tarvitsen, helppo pitää kaikki järjestyksessä ja löytyy nopeasti. Todella helppo kantaa selässä. Innoissaan odottelen jo seuraavaa matkaani.
Nopea kotiin kuljetus !
Toinen reppu jo tilattuna
Toinen reppu jo tilattuna. Ensimmäistä testattu jo yli vuosi päivittäisessä käytössä ja kestänyt todella hyvin. Voin suositella!
Tyytyväinen
Tein aika viime tipassa tilauksen reissua varten, mutta kerkesin saada lähtöaamuna terminaalista haettuna paketin. Yllättävän pieneen tilaan reput menevät, kun pelästyin ensin, että tuliko väärä paketin koon vuoksi. Ihan oikeat reput tuli ja todella hyvin toimi jo heti ensimmäisen reissun. Koko kyllä hämää, koska näyttää pieneltä ja silti mahtui todella paljon tavaraa. Ehdoton lisävaruste on pehmustetut "vyötäröklipsit", auttaa tukemaan ja keventämään. Vaikuttanut tähän asti ainakin todella hyvältä laadulta ja kokokin tosiaan semmoinen, että sujahtaa hyvin lentokoneen ylähyllylle. Pitkään tuli tätä harkittua, mutta viimeinen houkutin oli video, missä kameran jalustankin sai sivutaskuun. 5 päivän reissu meni hyvin pelkästään tällä laukulla.
Mahtava tuote
Mahtava tuote, toinen reppu tulossa ennen seuraava matka tammikuussa
Käytännöllinen ja helppo kuljettaa…
Käytännöllinen ja helppo kuljettaa paikasta toiseen. Tavarat/vaatteet pysyy hyvässä järjestyksessä.
Tuote oli sellainen kun luvattiin
Tuote oli sellainen kun luvattiin. Hieman raskas laittaa selkään, jos on täyttänyt sen täyteen.
Junan hattuhyllylle ei mahtunut.
Nopea toimitus
Reppu toimitettiin nopeasti ja se oli hyvä laatuisen oloinen. Tulee käyttöön myöhemmin tänä vuonna.
Erinomainen
Tilasin 27l repun ja sain sinne mahdutettua viikon etelän reissun tarvikkeet, halusin nimittäin matkustaa vain käsimatkatavaroin.
Olen todella tyytyväinen reppuun ja toimintoihin, kaikelle oli paikkansa ja reppu tuntui mukavalta selässä.
Toimitus oli nopeampi kuin kuvittelin, oli kahdessa päivässä perillä.
The organizer 30L
Laadukas ja käytännön reppu. Nopea toimitus!
27 l reppu
Tilasin 27litraisen repun lisäsosilla ja sehän tuli aika nopeastikin perille. Tuotteesta tuli laadukas vaikutelma jo lähetystä purkaessa. Vaikuttaa tilavalla ja tuntuu tukevalta. Olen myös lyhyt alle 160cm, mutta tämä on mielestäni ihan ok reissureppu minullekin. Koekäyttöön tämä pääsee ensin viikonloppureissuun junalla ja myöhemmin lentokoneeseen, mutta tosiaan vielä en ole reppua pakannut joten sen käytettävyydestä en osaa sanoa.
Kiitokset kysymyksestä.
Kiitokset kysymyksestä.
Tuote loistava eli 27 l reppu.Toimii hyvin.Harkinnassa myöskin 30 l repun osto.
Mukavaa Syksyä
Tyytyväinen
Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, tavarat on helppo saada repusta pois kun ne saa helposti järjestykseen sine. Reppu on erittäin laadukas. Toimitus oli erittäin nopea ja asiakaspalvelun erinomaista😊
Ei ehkä pienikokoisille
Pienenä naisena (160cm) kyllä huomaa, että tämä on unisex reppu joten se tuntuu heti erilaiselta selässä, kun vanha reppuni, joka on naisten malli. Olkahihnat ovat melko leveät ja pitkät, ja lantiovyö on juuri ja juuri sopivan kokoinen eikä liian iso, vaikka en ole kuitenkaan laiha, lähinnä vain hoikka. Toivottavasti reppua on kuitenkin mukava kantaa myös pidemmillä matkoilla, en ole pääsyt vielä kokeilemaan. Muuten se vaikuttaa hyvältä, laadukkaalta ja kätevältä!
Sujuvaa asiakaspalvelua ja hyvät tuotteet!
Minulla on jo suurempi 30l vetoinen Zeeksack-reppu, jota olen käyttänyt paljon, mutta halusin hankkia pienemmän samanlaisen päiväretkiä ja viikonloppureissuja varten. Daypacker-reppu on kuin sama malli minikoossa, olen käyttänyt sitä vasta kerran, mutta olen todella tyytyväinen. Reppu asettuu hyvin ylle ja vetää yllättävän paljon tavaraa. Pidän sivusta aukeavasta mallista ja vetoketjullisista pikkutaskuista tavaroille. Reissussa ovat olleet erityisen käytännölliset. Itse käytän useimmin vain yhtä tilanjakajaa, mutta ne ovat kyllä fiksu keksintö, ja kätevää, että niitä voi halutessaan siirrellä.
Tilaukseni mukana sain myös vapaavalintaiset lisävarusteet, joista hyödyllisimpänä pidän lantiovyötä, jolla suuren repun saa tuettua vielä nykyistä paremmin ylle. Olen pieni nainen, mutta jaksan kantaa selässä paljonkin painoa, kun Zeeksack-repun kanssa paino jakautuu niin hyvin. Reppu on ollut ajoittain niin painava, että hädin tuskin jaksan käsillä nostaa, mutta selässä kuitenkin kulkenut sujuvasti.
Tuote vastasi täysin odotuksia
Tuote vastasi täysin odotuksia, oli lupausten mukainen ja toimitus oli nopea. Reissuun en ole vielä päässyt laukun kanssa, mutta koepakkaus vastasi kuvitelmaani laukun toimivuudesta.
Ei sovellu työntekoon ja tietokoneen kuljetukseen.
Reppu on muuten hyvä, mutta tietokoneosio on todella huono. Osastoon mahtuu juuri ja juuri MacBook pro 16, tosin tällöin reppu on niin pingottunut, että ensimmäinen osa mikä ottaa kiinni reppua laittaessa maahan, on Macbook pro. Ja kyllä, rikkoi näyttöni.
Ostin repun lahjaksi
Ostin repun lahjaksi. Reppu vaikuttaa erittäin laadukkaalta! Vielä ei ole reppu päässyt koekäyttöön, mutta uskon, että se toimii erittäin hyvin ja tavarat säilyvät siististi omissa osastoissaan ja ovat helposti saatavilla.
Reppu on jämäkkä ja todella kestävän…
Reppu on jämäkkä ja todella kestävän oloinen. Plussaa rintakehän alueen vyöstä ja mahdollisuudesta ostaa erillinen, leveä lantiovyö sekä joustava matkatavararemmi repun etupuolelle. Toimitus oli nopea.
Tilaaminen Ahvenanmaalle?
Olisin antanut täyspisteet jos olisin voinut tilata Ahvenanmaalle. Nyt tilasin sen Turkuun.
Positiivinen asiakaskokemus
Tuotteet vastaavat kuvauksia ja laatukriteerejä. Asiakaspalvelu on todella hyvä ja palveleva. Kaikkinensa positiivinen asiakaskokemus, ja uskallan suositella Zeezackin tuotteita, kuten myös Zeezackia yrityksenä kaikille.