Jeg modtog en beskadiget pakke fra Zalando, hvor størstedelen af min ordre manglede. Jeg modtog kun én kjole, mens der desuden lå en tom skotøjsæske i pakken – skoene var altså ikke med. Resten af... Näytä lisää

Sjældent skriver jeg positive anmeldelser på trustpilot, men må sige jeg har, som førstegangskøber på zalando, haft en rigtig god oplevelse. Nem, hurtig og billig! er min hvad jeg har erfaret indti... Näytä lisää

Forsinket levering og ingen service at hente fra deres kundeserviceafdeling. Så dårligt at de forpligter sig til en leveringstid, og så kommer ens ordre ikke til tiden. Hvis jeg havde vidst det, så ha... Näytä lisää

2 gang jeg bestiller et par bukser må jeg sende dem retur. Da de sender en forkert størrelse. De har ikke en nem oversigts guide over deres størrelser. Derfor bliver det svære end det er nødve... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. ja myös
  3. Kenkäkauppa
  4. Miestenvaateliike
  5. Naistenvaateliike
  6. Streetwear-kauppa
  7. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk

• Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Saksa

• zalondo.dk

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,7

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har brugt Zalando mange gange og aldrig…

Har brugt Zalando mange gange og aldrig oplevet problemer med levering.

Systemet er lidt trægt omkring at komme frem & tilbage i din søgning... men ellers har det kun været positivt.

Har både købt og returneret. Det kan tage nogle dage at få pengene retur, men de er altid kommet og uden ballade.

1. toukokuuta 2024

PostNord har afleveret min pakke fra…

PostNord har afleveret min pakke fra Zalando forkert. Zalando vil ikke gøre noget for at jeg kan få min pakke. De vil ikke aflyse min ordre, selvom det tydeligt fremgår, at den ikke er afleveret korrekt.
Det er under al kritik.

23. huhtikuuta 2024

Zalando leverede mit Mosh Mos jakkesæt…

Zalando leverede mit Mosh Mos jakkesæt som forventet. Desværre var bukserne i dårlig materiale og måtte returneres. Jeg modtog besked fra Zalando at de havde modtaget bukserne, og at de selvfølgelig ville refundere. Jeg skulle dog være opmærksom på, afhængig af hvilken bank jeg havde, kunne der gå op til 5 hverdage. Det er dog den dårligste undskyldning jeg nogensinde har hørt😡 alt foregår elektronisk, og det er faktisk muligt, at lave straksoverførsel - hvis ikke man kan vente én bankdag!
Efter Zalando, egen og meget fleksible forklaring, skulle jeg have modtaget min refusion for 5 hverdage siden! Og de har stadig ikke svaret på min mail, omkring status😡 MEGA dårlig kundeservice!!!🤬

12. huhtikuuta 2024

Inkompetent og utroværdig virksomhed

Jeg bestilte en række varer på Zalando. På ordren stod bl.a. en regnjakke til min datter i str. 134.
Da jeg modtager pakken med varer, er den beskadiget og fugtig. Indeni kassen finder jeg ikke den bestilte og betalte regnjakke, men derimod et par gummistøvler i str. 24. Til trods for, at der i den vedlagte ordreskrivelse og returlabel sort på hvidt står, at jeg har bestilt og betalt for en regnjakke i str 134.

Jeg gør få dage efter Zalandos kundeservice opmærksomme på problemet og får at vide, at jeg straks skal sende den forkerte vare retur, bestille min (allerede bestilte og betalte vare) igen. I så fald kan senere modtage refundering for forsendelsen og den nye ordre.

Jeg er målløs over, at jeg som kunde skal besværes med at sende en vare retur, før jeg kan refunderes, og at jeg ydermere skal have et økonomisk udestående med en så inkompetent og utroværdig virksomhed, der forveksler en regnjakke med et par gummistøvler.

Jeg handler ALDRIG her igen!

11. huhtikuuta 2024

Det var så sidste gang jeg forsøgte at…

Det var så sidste gang jeg forsøgte at handle ved jer Zalando. Eller nærmere det var det.

For nu har jeg fået en email med at jeg skal huske at lave en bankoverførsel så mine varer kan blive sendt.
Tja det gjorde jeg så samme dag jeg lagde ordre, selvom jeg var meget imod det med bankoverførsel.
Men var den eneste mulighed jeg havde og fik.
Sidst jeg lagde en ordre var den eneste mulighed en regning.
Så det er jo kort og godt umuligt at ligge en ordre ved jer, når det er den eneste betalingsmulighed man får er bankoverførsel og den så ikke går igennem.

Har skrevet og spurgt hvorfor jeg ikke kan få lov at betale med kort som førhen og
fik det her svar svar, som ikke rigtig kan bruge til så meget:

Jeg er ked af at høre, at din foretrukne betalingsmetode DANKORT ikke er tilgængelig for dig.

Der er forskellige faktorer, der har indflydelse på, hvilke betalingsmetoder der bliver tilbudt, så vi beder om forståelse for, at de ikke altid kan være tilgængelige.

For hver enkelt ordre blive de forskellige kriterier, der er nødvendige for en transaktion, tjekket igen, og det påvirker hvilke betalingsmetoder, der bliver tilbudt. Det er derfor muligt at DANKORT bliver tilgængelig igen ved en af dine næste ordrer.

Det er desværre ikke muligt for os at påvirker hvilke betalingsmetoder, der bliver tilbudt, så jeg vil bede dig om at vælge en af dem, der bliver tilbudt for ordren.

Tak for din forståelse

Jeg ønsker dig en god dag. Med venlig hilsen Ulrich Munk

Så det var så bare det. Desværre! for jeg har brugt jer rigtig meget samt været utrolig glad for at handle ved jer de sidste MANGE år, indtil nu!!

14/1 - 25

HAR ÆNDRER MIN ANMELDELSE FRA 1 STJERNE TIL 4 STJERNER

DE HAR FORBEDRET SIG OG ALT FUNGERE IGEN, SOM FØRHEN.

26. maaliskuuta 2024

Kender ikke andre firmaer der er så umulige at komme i kontakt med

Jeg har bestilt en pakke, via mit login, mit login var sat op til min gamle adresse, så jeg ændrer adressen, tror jeg, det viser sig den kun gør det på faktureringsadressen. og nu kan jeg ikke skrive til nogen eller ringe til nogen ang. ændring af leveringsadressen. Får en mail retur med man ikke kan skrive til info mailen mere. Så lige nu er jeg lost i ingenmandsland og kan ikke få min pakke leveret

14. maaliskuuta 2024

Har aldrig haft problemer med Zalando…

Har aldrig haft problemer med Zalando før, men har fået en pakke derfra her til aften og fået en hel anden skjorte end hvad det er jeg har bestilt!? Det er sku lidt irriterende, så skal man nok ikke bestille over der igen

7. maaliskuuta 2024

Chatpersonale uhøflige

Chatpersonale uhøflige, og lukker bare chat når de synes de er færdige.
Irriterende jeg er nød til at ringe for at få betalt ordre med et gavekort, fordi chatpersonalet ikke har styr på hvad der er muligt eller ikke ved hvordan man gør.

23. helmikuuta 2024

En enkelt stjerne er måske i…

En enkelt stjerne er måske i overkanten...
Efter en fejl fra Zalandos side tilbageholder de stadig mine penge. Hvis man ringer til "kundeservice" bliver de ved med at fortælle at pengene er på vej og lover at de er på kontoen indenfor 2-5 hverdage, som jeg nu har ventet på næsten 2 måneder. Det er åbenbart regnskabsafdelingen der skal hjælpe, men de kan ikke fortælle hvornår de afvikler sagen.

20. helmikuuta 2024

Betalingsmulighed :(

Kan pludselig ikke betale med kort på deres app/hjemmeside. Jeg kan kun vælge bankoverførsel eller regning. Kundeservice kan/vil ikke forklare mig hvorfor. Fik en anden til at lægge samme varer i kurv og hun fik mulighed for kort og senere betaling mm. Dette kunne/ville kundeservice heller ikke svare på. Hvorfor je mg er blevet “blacklistet”. Har handlet som dem mange år. Kan læse mange andre faste brugere har samme problem!
Masser af lækkert tøj, men at jeg ikke kan betale med kort er helt skørt! Dårlig service !!!!!

26. tammikuuta 2024

Det bliver ikke værre

Det bliver ikke værre!

Zalando laver fejl på fejl, men hvis det betyder at de skal betale penge tilbage så får du dem ikke!
Zalando har i snart 3 måneder skyldt mig penge for tøj som har returneret. Jeg har skam fået en mail hvor de bekræfter at pengene bliver overført, men det er 2,5 måned siden nu…

Pas på! De er formentlig i noget betalingsstandsning der gør at man som kunde hverken får varer eller sine penge retur.

Tarvelig, tarvelig uhøflig kundeservice.

22. tammikuuta 2024

Betalingsbetingelser som ikke giver nogen mening

Har igennem mange år handlet hos Zalando uden problemer, har altid brugt kort eller mobilepay ved betaling så har ALTID betaling når varerne blev afsendt.
Nu skal jeg pludselig lave en bankoverførsel og afvente at de får registreret min betaling før de vil sende varerne. Deres kundeservice kan ikke fortælle mig hvorfor, kun at det skal jeg gøre i et stykke tid før jeg kan få de andre betalingsmåder tilbage igen. Jeg kan ikke få at vide hvor mange ordre eller penge jeg skal smide hos dem før ændringen sker.

5. tammikuuta 2024

Hvis man kunne give 0 stjerne var det…

Hvis man kunne give 0 stjerne var det mere berettiget. Har over 2 gange bestilt sko som aldrig blev sendt! Herunder en julegave. Ingen besked/mail eller noget som helst, blot annullering af min ordre. Handler aldrig på zalando igen.

12. joulukuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili