YourWatches Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Unglaublich schlechte Kommunikation über den Lieferstatus ( Uhr über Kreditkarte bezahlt, danach Funkstille....) Telefonische Nachfrage war ohne Ergebnis, 3 !!! weitere Telefonate hatten immer das gle... Näytä lisää

The store filed for bankruptcy on 13.02.2024. However, the store was open at least until today. So I assume they deceived lots of customers. The danish shop and their subsidiaries are all organised as... Näytä lisää

Fantastisk køber oplevelse. Har netop købt mit Breitling Navigater igennem dem. 12.000 under retail pris. Uret leveret på under 2 uger og god kommunikation med Nicolai igennem hele processen. Meg... Näytä lisää

Artikel Ende Dezember bestellt, angegebene Lieferzeit wurde nicht eingehalten. Nach Widerruf in die "Rückerstattungsliste" der Buchhaltung aufgenommen. Nach weiteren 2 Wochen noch immer keine Erstat... Näytä lisää

1. Kelloliike
  2. Koruliike

YourWatches is an established international online retailer with offices across Europe. You can explore our wide range of more than 10,000 watches from 80 different brands. 100% secure payments, safe & insured delivery and option to pick-up in person from one of our many locations.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse.uret kom som lovet og…

God oplevelse.uret kom som lovet og aftalt.

27. heinäkuuta 2022

Hej John,
Tak for din tid til at give os en anmeldselse, vi er glade for dine 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Tillykke med uret og rigtig god sommer.
Teak YourWatches 🌸

Perfekt handel og kundeservice.

Ubeklagelig, fin handel samt kundeservice.

26. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä YourWatches

Mange tak for din anmeldelse den sætter vi stor pris på. 🤩
Vi takker for dine 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Team YourWatches 🌸

En super god oplevelse at handle…

En super god oplevelse at handle Yourwatches. Hurtig levering, pengene før hævet ved levering og flinke servicemindede folk til at besvare spørgsmål var klar. Varen var original og i original indpakning. Tilpasning blev fikset uden beregning af flere gange. Så tak for en god oplevelse.

21. heinäkuuta 2022

Hej Ole,
Tusind tusind tak for din søde 5 stjernet anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på! 🤩
Vi er glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os og sætter pris på at kunne hjælpe. 😁
Tillykke med dit nye fine ur! 🎉
De bedste hilsner
Team YourWatches ⭐⭐⭐⭐⭐

Troværdig on-line urforhandler

God pris, rigtig fin leveringstid, super service, men først og fremmest en troværdig on-line urforhandler, der holder det de lover, både på website og i kommunikationen med deres support.
Jeg har købt et automatisk ur, som blev leveret uden problemer på en uge. Jeg har forsøgt i mere end et halvt år at få fat på netop denne model hos andre, endda hos de normalt velrenommerede forhandlere af high-end ure, men uden held. YourWatches leverede helt som lovet, hvilket er mere end man kan sige om andre i branchen, desværre. Formentlig ikke sidste gang jeg køber et ur hér.

14. heinäkuuta 2022

Fin service

Fin service - og uret kom kun 1 uge efter bestilling

4. heinäkuuta 2022

Kære Palle,

1000 tak for dine pæne ord, det betyder meget for os, at du er tilfreds😃⌚
Du ønskes en dejlig sommer☀️

Super Abwicklung

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung. Kauf über ebay. Zahlung mit Paypal.
Uhr war nach 10 Tagen da (deutlich schneller als anfangs angegeben) und einwandfrei. Alles super!

1. heinäkuuta 2022

Die Lieferung kam schneller als…

Die Lieferung kam schneller als angegeben, die Uhr wurde gut verpackt und ist einwandfrei. Ich hatte per Banküberweisung gezahlt, da wäre eine Bestätigung über den Zahlungseingang gut, aber sonst alles prima gelaufen, gerne wieder.

25. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä YourWatches

Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrer Uhr zufrieden sind und danken Ihnen für die Mitteilung Ihrer Erfahrungen. Wir haben Ihre Anregungen berücksichtigt und bestätigen nun alle Überweisungen.

Jeg købte et super fint Tag Heuer ur og…

Jeg købte et super fint Tag Heuer ur og har fået en super service af Anne-Louise
Kan varmt anbefales 👌

24. kesäkuuta 2022

Kære Tonny,
Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds, med både dit fine nye Tag Heuer ur, samt servicen du har fået😃⌚
Vi ønsker dig en FANTASTISK SOMMER☀️☀️☀️
De Varmeste Hilsner
Team YourWatches

I'm very pleased with my purchase from…

I'm very pleased with my purchase from Yourwatches. The shippment arrived really fast, and it was packaged pretty well, and the watch is exactly what I was looking for. I will consider buying from them again, as they do have good prices on lots of watches.

23. kesäkuuta 2022

Dear Francisc
Thank you so much for your sweet rewiev, we are very happy that you took the time to make such a good one. ⭐
We will love to help you out next time you are in a need of a watch. 🌸
All the best ☀️
Sophia

Online Händler mit sehr großer Auswahl…

Online Händler mit sehr großer Auswahl an ungetragenen Uhren diverser Marken. Mit Ladengeschäft in Kopenhagen und Büro in Frankfurt.
Eine Lieferung in das Büro war problemlos möglich und innerhalb von 3 Wochen war meine Wunschuhr dort. Bezahlung erfolgte sicher, über Paypal, vorab. Eine Unklarheit bezüglich der Garantie konnte schnell geklärt werden und ich konnte die Uhr persönlich bei einem 2. Termin mitnehmen. Würde hier wieder kaufen.

23. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä YourWatches

vielen Dank, dass Sie uns Ihre Erfahrungen mitgeteilt haben. Wir freuen uns, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind. Wir versuchen unser Bestes, um unseren Service zu verbessern und haben Ihre Anregungen berücksichtigt. Und wir hoffen, Sie bald wiederzusehen.

Fremragende service!

Fremragende service!
Uret ankom efter få dage, og alt var som det skulle være.
Kan klart anbefales.

20. kesäkuuta 2022

Kære Alex,
Tusinde tak for din anmeldelse hos os den sætter vi pris på! 🙏🏼⭐🤩
Vi håber på, at kunne være til hjælp en anden god gang igen.
Rigtig god sommer. ☀️🌸
Team YourWatches.dk

Meget professional service !

15. kesäkuuta 2022

Kære Ole,

Mange tak for dine venlige ord, det er vi super glade for at høre😃⌚☀️
Vi håber, at du allerede nyder dit fine nye Omega ur ⌚
Du ønskes en DEJLIG SOMMER☀️

YourWatches.dk

Jeg har den 9/10-22 før middag bestilt…

Jeg har den 9/10-22 før middag bestilt et ur hos Yourwatch de skriver:
"Ved bestillinger efter kl. 17.00 vil ordren blive behandlet den følgende hverdag. Når du har bestilt din vare, behandler og pakker vi din ordre så hurtigt som muligt indenfor 1-2 uger"

Så min ordre burde være sendt idag men jeg har intet hørt, men det gør jeg måske om 2 uger...

Varen er på lager, hvor lang tid kan det tage at pakke og sende et ur

Jeg bestilte levering med PostNord som kan levere til et postindleveringssted, men YourWatch har valgt at bruge DHL det betyder jeg må gå tidlig hjem fra arbejde og holde en halv fridag, det er ikke særlig hensigtsmæssig

10. kesäkuuta 2022

Hej Igen,
Jeg ser du efter mit svar herinde, har ændret og tilføjet lidt mere.

Selfølgelig sender vi med DHL i denne situation da der er højere erstatning samt mere sikkerhed i leveringen. Vi sender skam også med postnord, men det afhænger af prisen på den varer som vi skal levere.
Vi er ikke interessreret i, at lade en dyr pakke stå hverken ude foran dit hjem og ej heller hos en pakkeshop.
Du var dog ved bestilling også velkommen til, at henvene dig til os hvis du ønsker en specifik leveringsmetode end den som er mest forsikret. Det er der også andre der gør.
Det var da en skam, at du ikke ringede til leveringen for, at bede dem om at aflevere din pakke når du kom hjem fra arbejde. Det må du huske til næste gang at man jo også kan så man slipper for at tage hjem før tid. øv bøv.
Rigtig god weekend.

Hej.
Det ser ud til, at du har misfortolket den sætning. 😁
Som du skriver behandler og pakker vi din ordre så hurtigt som muligt indenfor ((1-2 uger)) Din ordre bliver derfor allerede sat igang (behandlet) dagen efter, men vi skriver ikke, at vi (sender) den afsted dagen efter. Da vi sælger ure i hele verdenen har vi også forskellige lagre i hele verdenen hvilket er derfor vi oplyser at vores levering er 1-2 uger både på hjemmesiden samt i din ordrebekræftigelse. Du får derfor et tracking nummer (1-2 dage) før du modtager din ordre inde for disse 1-2 uger som oplyst. Det betyder ikke at din vare ikke er på lager. 😁✈️
For yderligere specifikationer er du altid velkommen til, at ringe herind.
Derudover, kan jeg se at vi modtager din ordre fra vores hovedlager på fredag hvorefter du modtager det på mandag/tirsdag i næste uge. 🎉
Husk, at weekender ikke tæller med i leveringen og du modtager derfor din vare inde for din oplyste tid, skønt!🤩
Til dit sidste spørgsmål, pakker og sender vi heldigvis ikke kun ét ur om dagen og derfor tager det dog ikke 2 minutter, at pakke men som nævnt er det processen fra start til slut der kan tage op til 1-2 uger alt efter hvilket lager den bestilte vare er placeret på.
Du er også velkommen til, at afhente uret hos os i butikken.😁

Du ønskes en rigtig god sommer.☀️🌸🎈
YourWatches.com

Fantastisk samarbejde om købet af et…

Fantastisk samarbejde om købet af et flot omega seamaster planet ocean 600m fra nyt. Anne-Louise var en stjerne med fantastisk rådgivning og assistance. Uret kom præcis 1 uge efter købet var gennemført. Jeg har været flittig bruger af andre større online urforhandlere, men denne personlige betjening med kvalitet i høj klasse fra Anne-Louise er uvurderlig. Det er ikke sidste gang jeg handler her!

8. kesäkuuta 2022

Kære Patrick,
1000 tak for din søde personlige anmeldelse.
Den betyder rigtig meget for en virksomhed som os!
Vi håber, at du går den BEDSTE sommer i møde, med dette fantastiske smukke Omega Planet Ocean på armen😃⌚☀️

Forhåbentlig på gensyn en anden god gang😃🙏🏼

ENJOY THE SUMMER🤩⌚☀️