SmileWhite™ Teeth Whitening Arvostelua 320

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Saanut 1/5 tähteä

They were awful!!! The customer service agent who sold me the package was great but everything after that- horrendous. Dentist unprofessional. I only had a mild overbite and little gap and they couldn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Total disaster . Assigned a dentist who doesn't care about the needs of the patients. Was told I had to file my teeth.After explaining I preferred the extraction of one tooth they insisted saying it's... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een bestelling al geruime tijd geleden geplaatst en betaald. Nog niks mogen ontvangen, en geen enkele reactie via mail of Chat. Bij bellen kan je een voicemail inspreken, ook daar geen reactie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

1. Hampaidenvalkaisupalvelu

Yrityksen kirjoittama

SmileWhite™ is a professional Teeth Whitening company dedicated to sell safe and effective oral care products. We sell FDA and CE licensed products without the use of peroxide.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

SmileWhite cadeau gegeven aan mijn vrouw

Cadeau gegeven aan mijn vrouw. Die heeft alle dagen volgens de handleiding alle stappen netjes doorlopen. Maar we zien geen verschil. Getwijfeld om nog refills bij te bestellen. Maar hebben we toch maar niet gedaan. Weinig vertrouwen dat het dan wel werkt.

5. kesäkuuta 2022

Beste Robert,

Wat vervelend te lezen dat je vrouw geen resultaat heeft behaald met het gebruik van onze kit. Wist je dat we een niet goed, geld terug garantie hanteren? Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@yoursmilewhite.com Zij helpen je graag verder!

Werkt niet

Doe jezelf een lol en ga gewoon lekker direct naar een professionele praktijk, dan weet je zeker dat het echt werkt. Ik heb zeer gele tanden, en een klein beetje verschil zou ik al merken maar het is echt niet beter geworden helaas. Jammer, zou een fijn alternatief zijn geweest voor een tandenbleekpraktijk.

31. toukokuuta 2022

Hi Michelle,

Wat vervelend te lezen dat je geen resultaat hebt behaald met het gebruik van onze kit. Wist je dat we een niet goed, geld terug garantie hanteren?

Saanut 1/5 tähteä

Koop het niet! Product werkt totaal niet!

Ik heb 4 dagen gebruikt en ik merk helemaal geen verschil. Het zou na eerste behandeling al een beetje witter zijn. Wat een teleurstelling. Ik kan beter meer betalen en na een professioneel laten bleken. Dit is geen eerlijk product. Geen een een tintje lichter. Ik kan foto’s laten zien maar ze willen op de foto ook met een datum hebben. Ik gebruik gewoon iPhone en er is geen datum zichtbaar met de foto. Ze maken het gewoon moeilijk zodat je niets terug krijgt. Ik had aangeboden om de laatste refiller terug te verzenden want na 4 behandeling was helemaal geen verschil te zien. Ze willen foto van dag 1-6 hebben met kleurpallet en datum. Stelletjes oplichters. Als het minder kost zou ik nog zeggen ok. 50euro voor China kwaliteit.

16. toukokuuta 2022

Beste Alice,

Ons product is bewezen effectief en we hebben een grote schare aan tevreden klanten.
Mocht het eens zo zijn dat er een minder resultaat behaald wordt, dan bieden wij een niet goed, geld terug garantie.
Voorwaarde is dan onder andere dat je het product gebruikt zoals voorgeschreven; 6 dagen op rij.
Er staat nergens beschreven dat je tanden na een enkele behandeling al witter zouden zijn.
We geven specifiek aan dat het beste resultaat behaald wordt door het product 6 dagen opeenvolgend te gebruiken.
Tevens zien we dan graag een voor- en na foto, inderdaad met datum. Dit kun je heel simpel bewerkstelligen door een screenshot te maken van je filmrol (ook 'gewoon' met iPhone, de stappen worden duidelijk uitgelegd).
Gezien je aan beide voorwaarden niet hebt voldaan (product maar 4 dagen gebruikt en geen foto's gemaakt van voor- en na) kunnen we je helaas niet tegemoet komen.

Saanut 2/5 tähteä

Snelle levering maar spijtig genoeg…

Snelle levering maar spijtig genoeg geen verschill. Jammer

3. toukokuuta 2022

Hi,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Het spijt ons te lezen dat je geen verschil in kleur hebt ervaren na het gebruik van onze bleekset. Wist je dat we een niet goed, geld terug garantie hanteren?
Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via

Saanut 2/5 tähteä

Na behandeling voelt mijn gebit erg…

Na behandeling voelt mijn gebit erg schoon. Helaas geen effect gehad.

27. maaliskuuta 2022

Beste Rens,

Dank dat je de tijd hebt genomen een review achter te laten. We vinden het vervelend te lezen dat je naast een fris gebit geen verbetering hebt opgemerkt na het gebruik van ons product.

We zien dat je een mail hebt gestuurd om te vragen wanneer de refills weer beschikbaar zijn. Wil je de kuur desondanks nogmaals herhalen?

En wist je dat we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie bieden?
Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Klantenservice:

We horen je graag!

fantastische service

Jammer genoeg gaf het product bij mij niet het gewenste resultaat, maar de service was super: zeer snelle feedback, en gratis refills gekregen, die reeds de volgende dag na aanvraag in de brievenbus zaten. Werkelijk TOPservice ! Hopelijk werken die extra dosissen nu wel ! Maar de 5 sterren zijn dus voor de service, maar niet voor het product.

15. helmikuuta 2022

Laat je niet verleiden!!

Laat je niet verleiden! Het werkt NIET!!!
Echt zonde van je geld, spaar even en ga naar een tandarts ipv dat je je geld hieraan uitgeeft. Niet doen!!

14. joulukuuta 2021

Hi Lysanne,

Dank dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten.
We vinden het vervelend te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze bleekkit. Heeft u contact gehad met onze support afdeling?
Wellicht kunnen we u helpen met het gebruik; het komt namelijk niet vaak voor dat er totaal niks te zien is.
En mocht dit wel het geval zijn, kunt u uiteraard uw geld van ons terug krijgen.
Wij hanteren een 'niet goed, geld terug garantie'.
Kunt u misschien contact met ons opnemen zodat we dit met u kunnen afstemmen?

Hartelijk dank.
Vriendelijke groet, SmileWhite Team

Saanut 3/5 tähteä

Geen effect bij mij

Een goede en snelle levering. Helaas zelf helemaal geen verschil gezien ondanks de opgevolgde stappen, misschien doordat het bitje bij mij niet aansluit/goed passend is.

15. syyskuuta 2021

Hi Yaela,
Dank dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten.
Vervelend om te lezen dat de kit voor jou niet veel verschil heeft gemaakt. Wist je dat we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie bieden?
Je kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice via info@yoursmilewhite.nl

Absoluut niet tevreden

Niet tevreden. Heeft echt niks gedaan voor mijn tanden. Heb het door de tandarts laten beoordelen. - Aanpassing. Ik kreeg geen reactie op mijn mailtjes, maar blijkt dat dit 2 werkdagen kan duren. Heb uiteindelijk een mail terug gehad dat ik het kan terugsturen. Dus mijn eerdere recensie dat ze niet reageerden klopt niet. Voor mensen die al vrij witte tanden hebben moet ik wel zeggen, mij heeft het niets gedaan dus ik raad je aan het dan niet te kopen.

6. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk product en fijne service

De set besteld, erg makkelijk in gebruik en heldere uitleg. Pakketje was ook snel binnen.

Helaas voor mijn gebit geen effect gehad (ik heb al vrij witte tanden qua natuurlijke tint). Ik heb na mailcontact de set mogen retourneren en mijn geld terug gehad. Super service en ik raad SmileWhite zeker aan!

25. kesäkuuta 2021

Komt afspraak niet na

Komt afspraak niet na: voor 22:00 besteld, morgen in huis. Een set besteld en daarna niets meer gehoord, ook geen reactie vanuit de klantenservice. Jammer dit

16. kesäkuuta 2021

Eerlijke service

Eerlijke service. Heb direct refills mee laten leveren en nu al 2 maanden erg blij met het resultaat. Kost je maar een paar minuten per dag en werkt perfect

25. huhtikuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Verzending liep niet zo soepel, goed product!!

Verzending liep niet zo soepel, maar eenmaal binnen was het product precies zoals voorgesteld. Goede prijs, fijn product en werkt perfect. Heb inmiddels de refills ook al besteld voor een tweede sessie begin volgende maand. Zie wel degelijk verschil. Helaas niet de 8 tinten die ze aangeven maar meer 6 of 7. Al met al wel tevreden

19. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin