SmileWhite™ Teeth Whitening Arvostelua 320

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Saanut 1/5 tähteä

They were awful!!! The customer service agent who sold me the package was great but everything after that- horrendous. Dentist unprofessional. I only had a mild overbite and little gap and they couldn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Total disaster . Assigned a dentist who doesn't care about the needs of the patients. Was told I had to file my teeth.After explaining I preferred the extraction of one tooth they insisted saying it's... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een bestelling al geruime tijd geleden geplaatst en betaald. Nog niks mogen ontvangen, en geen enkele reactie via mail of Chat. Bij bellen kan je een voicemail inspreken, ook daar geen reactie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Doe jezelf een lol en ga gewoon lekker direct naar een professionele praktijk, dan weet je zeker dat het echt werkt. Ik heb zeer gele tanden, en een klein beetje verschil zou ik al merken maar het is... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hampaidenvalkaisupalvelu

Yrityksen kirjoittama

SmileWhite™ is a professional Teeth Whitening company dedicated to sell safe and effective oral care products. We sell FDA and CE licensed products without the use of peroxide.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Mijn tanden zijn duidelijk witter

Mijn tanden zijn duidelijk witter, het meetkaartje is extreem handing om je resultaat te meten. Na dag 4 was ik er namelijk al een beetje aangewend. Maar tov dag 1 ben ik 3 Tinten vooruit gegaa

14. joulukuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

De bezorging was vertraagd een beetje…

De bezorging was vertraagd een beetje een tegenvaller wanneer je het graag wilt gebruiken voordat je jarig bent.... maar ik zag na 4 dagen al duidelijk verschil uiteindelijk na de behandeling tussen dag 4 en 6 zat niet mega veel verschil maar tussen dag 1 en 4 wel 3 kleuren vanaf het meetkaartje gemeten. Product ben ik nu dus tevreden over

10. joulukuuta 2020

Snel en makkelijk!

Snel en makkelijk!! Precies zoals op de afbeeldingen, mijn eerste keer dat ik zoiets gebruik en ben helemaal happy toch spannend om iets op je tanden te gaan smeren maar de uitleg is top en wanneer je het een keer hebt gedaan doe je de andere 5 behandelingen op automatische piloot. Ik was eerst een beetje sceptisch maar het heeft mij echt geholpen. Ik heb ook nooit gerookt en eet best gezond misschien heeft dat er ook mee te maken.

8. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Prima kitje zou het nog een keer…

Prima kitje zou het nog een keer bestellen maar kan vanaf nu gewoon die pennen alleen bestellen daardoor is het voor de portomonnee ook nog interessant. Prins kwaliteit verhouding vind ik dus prima

3. joulukuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Prima resultaat

Prima kitje ook leuk met die oktober korting om een keer te proberen. Verschil was niet verbijsterend maar zag wel dat ik wittere tanden heb na het gebruik

1. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 2x refills gebruikt inmiddels en…

Ik heb 2x refills gebruikt inmiddels en ben tevreden over de structuur van de gel van SmileHite. Mijn vriend en ik doen het voortaan standaard om de twee weken om ons gebit wit te houden en dat werkt goed. Goed verdelen is echt belangrijk wanneer je een whitening kit gebruikt dus dat zou ik ook iedereen aanraden mocht je zo product willen bestellen

1. joulukuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Gevoelige tanden maar super service

Aantal weken geleden de kit gekocht om eens uit te proberen. Na 4 avonden te hebben gebruikt, merkte ik toch wat last van gevoelige tanden. Hierop SmileWhite een email gestuurd en de situatie uitgelegd. Ze bleken dit niet vaker mee te maken en hebben daarom overlegd voor een passende oplossing. Uiteindelijk de kit terug gestuurd en mijn geld terug gekregen.
Kortom, jammer dat de kit bij mij niet werkte, maar een super service! Snel en vriendelijk.

30. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Het duurde drie dagen voordat ik…

Het duurde drie dagen voordat ik verschil zag maar uiteindelijk ben ik verrast en blij dat er duidelijk verschil is en ik ga nu dit een paar keer per jaar doen om het te proberen zo te houden

24. marraskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb duidelijk verschil qua tint na…

Ik heb duidelijk verschil qua tint na het gebruiken van Smilewhite!! Ik ben er dan ook tevreden over, het gebruik is makkelijk en niet schadelijk wat een fijn gevoel geeft. er werd snel gereageerd op mijn mails daardoor had ik ook meer vertrouwen in deze organisatie dan in andere organisaties

23. marraskuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Geen resultaat

Ik twijfelde over een goede set. De site ziet er veelbelovend uit. Een track & trace wilt verzender niet meegeven (gaat om een pakket van 50 euro) waardoor ik mijn pakket miste. Spul zit goed verpakt alleen het werkt simpelweg niet. Verder zijn de instructies en alles duidelijk geen pijn aan de tanden. Ik heb redelijk witte tanden dus dit zou goed moeten werken maar dat deed het helaas niet bij mij. Wel koste het een hoop moeite mijn geld terug te krijgen. Je moet namelijk een foto nemen van je gebit voor je gaat bleken. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen.

21. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Wittere tanden met namen mijn…

Wittere tanden met namen mijn voortanden ik heb het idee dat ik de gel daar beter verspreid heb ik zou wel aanraden de gel goed te verdelen over het gehele bitje!!! Verder heel tevreden over deze aankoop, ben benieuwd hoelang mijn witte tanden zoo wit blijven!

16. marraskuuta 2020

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin