Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group Arvostelua

1 191
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mycket akryl o liknande material. (ok, det finns även bomull) skulle önska mer miljövänliga alternativ. Hur kontrolleras tillverkningen i Bangladesh mek justa arbetsvillkor och god miljö? Detta gäll... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En mycket BRA nätbutik med utmärkt kvalitet på sina produkter. Finns fantastiska kläder till kvinnor & män, till hemmet, till fötter, till köket osv. Rekommenderar Hjärtligt.

Yrityksen tiedot

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Hyvä

Bra kläder snabb leverans

Bra kläder snabb leverans

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Elsie! Vad härligt att du är nöjd med oss! Tack så mycket för dina 5 stjärnor!

Saanut 4/5 tähteä

Effektivt utan krångel och varor med…

Effektivt utan krångel och varor med "skandinaviska storlekar "

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Lilian, tack för din recension! Hur kan vi få 5 stjärnor av dig? Vänligen låt oss veta hur vi kan förbättra oss. Det skulle vi verkligen uppskatta!

Väldigt fina kläder

Väldigt fina kläder. Kvalitet. Bra priser. Snabb och smidig leverans.

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Sabine, vad roligt att höra att du är nöjd med vårat utbud. Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Alltid hög och bra kvalitet.

Alltid hög och bra kvalitet.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Rona! Tack för din recension. Om du har några förslag på hur vi kan förbättra oss, är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Saanut 1/5 tähteä

Geen service als levering niet goed gaat

Wel een factuur ontvangen, geen bericht van de pakketdienst om het pakket op te halen. De klantenservice van Your Look For Less Nederland is van mening dat de klant dan zelf maar moet informeren bij de pakketdienst. Het pakket was inmiddels retour gestuurd, een van de artikelen niet meer leverbaar.
In mijn ogen gratis levering gelogen.

27. tammikuuta 2026

Hello,
Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden). For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).
Kind regards, Your Look... for less!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra kvalite på…

Snabb leverans och bra kvalite på kläderna

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Barbro, tack för dina fina ord! Vi är stolta över våra produkter och våra miljövänliga leveranser.

Your look for less

Är nöjd med kvalité och färger på kläder jag köpt hittills. Toppen att de inväntar alla produkter innan de sänds. Sparar transporter och miljö

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Elisa, tack så mycket för din ärliga recension!
Vad härligt att du är nöjda med våra produkter samt våra leveranser.
Your Look... for Less!

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Gunn! Tack för din recension, vi hoppas att du fortsätter vara nöjd med oss!

Your Look... for Less!

Saanut 5/5 tähteä

Det är lätt att hitta i katalogen o på…

Det är lätt att hitta i katalogen o på nätet. Bra kläder till skapliga priser, bra kvalitet.

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Carita! Tack så mycklet för dina fina ord, det gläder oss mycket!
David

Saanut 5/5 tähteä

Alltid bra utval och kvalité på…

Alltid bra utval och kvalité på kläderna och rätta storlekar

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Barbro och tack för din recension! Vi arbetar nära våra producenter för att bibehålla den fina kvaliteten med bra passformer.

Saanut 5/5 tähteä

Utmärkt kvalitet på kläderna!

Utmärkt kvalitet på klädernas material och form, med många fina modeller att välja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lätt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik på vad man tidigare har beställt. Webbsidan är jättebra med trevliga bilder och mycket produktinformation.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Louise! Tack för din utförliga recension. Det är jätteroligt att höra att du är nöjd med oss! Om du har några förslag på förbättringar är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

Bra stolekar

Bra stolekar, man behöver nästan aldrig skicka i retur.Snabb leverans.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Valborg! Vad roligt att du är nöjd med passformen på våra storlekar. Om du har några fler synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig.

Stort utbud

Stort utbud, vettiga priser

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Anders! Vi tackar dig för din recension. Hur kan vi förbättra oss och få fem stjärnor av dig? Vi söker alltid efter nya sätt att förbättra vårat sortiment och vår service.

Saanut 5/5 tähteä

Bra service o h bra sköna tröjor

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Mona! Tack för din recension! Vi vill även göra dig nöjd i framtiden så du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några förslag för hur vi kan förbättra oss.

Your look for less.se

Your look for less.se
Jag gillar att handla kläder där för att jag är 70+ och gillar inte dagens mode alltid ganska ofta. YLFL har
Korta storlekar och jag hittar där ofta passande byxor och stora storlekar som också passar till mig.

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ulla! Tack för omdömet. Vi är glada att du värdesätter vårat utbud.

Bra varor

Bra varor, snabb och bra service!

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ingvar! Tack för din recension. Om du har några förslag på hur vi kan göra det ännu bättre i framtiden får du gärna höra av dig till oss.

Bra storlekar

Bra storlekar, bra utbud även för oss äldre! Tack 🥰

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ulla, och tack själv för att du är en trogen kund hos oss!

Vi hoppas att du i framtiden fortsätter vara nöjd, och skulle det mot förmodan vara något så finns vi alltid nära dig via chatt, telefon eller mejl för att hjälpa dig.

Saanut 5/5 tähteä

De är fantastiskt tillmötesgående när…

De är fantastiskt tillmötesgående när man behöver skicka tillbaka och byta en vara som varit fel i storlek..

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Irene! Tack för dina fem stjärnor. Vi är glada att du är nöjd med våran service!

Snabbt

Snabbt, trevlig personal

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för din fina recension! Vi delar gärna med oss av dina ord till personalen. Vi hörs snart igen!

Saanut 5/5 tähteä

Har handlat hos er under många år och…

Har handlat hos er under många år och alltid varit nöjd.
Mycket att välja på både vad avser storlekar och material.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack, Gerty, för din fina recension! Vi är glada för din tillit och lovar att fortsätta leverera bra och varierat utbud till bra priser!

Your Look... for less!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin