De Yogaschool Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bij welke docent je de les ook volgt, je bent altijd welkom. De lessen zijn van hoge kwaliteit! Het niveau maakt niet uit, de uitdaging ligt bij je zelf. je wordt in alle gevallen goed geholpen/onders... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De Yogaschool brengt je terug naar jezelf. Geen zweverig gedoe, maar authentiek met kundige docenten. Ik volg zowel de Hatha Yoga als de Raja Yoga, beiden zijn enorm aan te raden! Raja Yoga geeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

in deze yogaweek(2 blokken) heb ik weer de rust in mijzelf ervaren en heb weer een deel van mijzelf ontmoet.de rust en toewijding van de professionele docenten hebben me heel veel positiviteit gebrac... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voordat ik me opgaf voor zwangerschapsyoga had ik nog nooit aan yoga gedaan. Gelukkig zijn de lessen heel toegankelijk. Er wordt geoefend met houdingen en ademhalingsoefeningen die fijn zijn tijdens d... Näytä lisää

1. Joogastudio

Yrityksen kirjoittama

De Yogaschool geeft al 26 jaar de gerenommeerde opleiding Raja Yoga en is de grootste yogaschool van Oost-Nederland. Raja Yoga, of koninklijke yoga is de meest oorspronkelijke en volledige vorm van yoga. Verder wordt er lesgegeven in Hatha Yoga en Zwangerschapsyoga.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De beste keus die ik gemaakt heb is het…

De beste keus die ik gemaakt heb is het volgen van Raja Yoga bij de Yogaschool Enschede.
Lessen voor het leven, inzicht in jezelf, door asanas soepeler geworden, geen rugpijn meer.....
Gegeven door wijze, inspirerende docenten die je liefdevol begeleiden.

Een zeer proffesionele , gedegen en vertrouwde Yogaschool

Een zeer proffesionele Yogaschool, gedegen en vertrouwd. Ik heb inmiddels 8 jaar les op de opleiding, en mijn leven is blijvend veranderd. Als je begrijpt hoe het werkt , en je maakt yogabeoefening als onderdeel van je leven dan ga je het proces van eenwording ervaren.
It is just like Magic!

Saanut 5/5 tähteä

Kundige en fijne yogaschool die de acht…

Kundige en fijne yogaschool die de acht stappen van yoga onderwijst. Lessen bestaan uit een goede verhouding van theorie en praktijk. De docenten hebben een heldere en praktische manier van lesgeven waardoor de theorie duidelijk wordt.

Saanut 5/5 tähteä

Patrick heeft mij erg veel inzicht…

Patrick heeft mij erg veel inzicht gegeven in waar het leven echt om draait. Vanuit de rust kan liefde pas stromen en (oude) pijn onder ogen durven te komen, zodat deze er mag zijn maar niet de overhand meer eist.
Een erg kundig man met veel humor en liefde!

30. lokakuuta 2021

Zeer gedegen opleiding Raja Yoga

De Raja Yoga opleiding van De Yogaschool is een allesbepalende factor in mijn leven. Spiritualiteit kan gedegen en wetenschappelijk zijn. Door beoefening en juiste kennis is meer eenheid ontstaan. Fysiek sterk, een stuk wijzer ben ik een goede vriend van mezelf geworden. Alles wat ik daar leer is dagelijks toepasbaar, zowel in beoefening als is het maken van keuzes. Het lesprogramma is opbouwend over een langere periode zodat er veel mogelijk is in verwerking en tot juiste kennis komen, fysiek steeds gezonder worden en steeds langer kunnen mediteren. De kennis waarmee dit mogelijk wordt gemaakt is zeer goed onderbouwd, wat ik erg fijn vind. De docenten hebben zelf allemaal de opleiding bij De Yogeschool gedaan wat bijdraagt aan de gedegenheid van de opleiding.

Saanut 5/5 tähteä

Lessen die je leven verrijken

Een fijne yogaschool met bekwame docenten en lessen die goed in elkaar zitten. Bij de yogaschool volg je lessen in levenskunst. Er is niet alleen aandacht voor de fysieke houdingen, maar voor alle 8 stappen die yoga maken. Ik heb al heel veel aan de lessen gehad en elke les weer is het fijn om bij de yogaschool met yoga bezig te zijn.

Saanut 5/5 tähteä

De Yogaschool is dé plek voor kwalitatief hoogstaande yogabeoefening

De Yogaschool is dé plek voor professionele en kwalitatief zeer goede yogalessen en -opleidingen. Onder begeleiding van deskundige en gekwalificeerde docenten leer je yoga op de juiste wijze te beoefenen en te integreren in je leven. Het heeft mij veel rust, kracht, zelfvertrouwen en diepgaande inzichten in mijzelf en het leven gebracht. Een waardevolle ervaring die ik iedereen gun en die er wat mij betreft al met de paplepel ingegoten mag worden :)

Geweldige Yogaschool

Geweldige Yogaschool. Warme en kundige leerkrachten die met toewijding en ervaring les geven. Voor iedereen van beginnende Hatha Yoga liefhebbers tot zeer ver gevorderde Raja Yoga beoefenaars.

Een echte aanrader!

Bij de yogaschool kwam ik er pas echt achter wat yoga is. Hoe het van oorsprong bedoeld is. Zeer tevreden over de lessen. Een echte aanrader!

27. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Fijne yogaschool met zeer complete lessen

Ik kom altijd met hernieuwde energie en inspiratie uit een les waardoor ik het moeiteloos volhoud om door te gaan! De lesruimtes zijn aangenaam, de docenten liefdevol en deskundig.
Op De Yogaschool wordt ieder aspect van yoga in elke les beoefend en dat is uniek. Zo heeft een yogales het meeste effect en zie ik steeds verbeteringen op ieder gebied van mijn leven. Dat gun ik iedereen!

27. lokakuuta 2021

Raja Yoga als wetenschap

Wetenschap, liefde en vrijheid, kernwoorden in de wijze waarop (Raja) Yoga op de Yogaschool wordt doorgegeven. Een wetenschappelijke benadering van Yoga, met liefde gegeven en de weg naar vrijheid.

26. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijne lessen bij de Yogaschool

De Yogaschool voelt altijd als een thuiskomen, een plek waar je weer in balans komt en deze zelf leert te behouden. Waar je jezelf kan ontwikkelen onder begeleiding van zeer ervaren leerkrachten die je weten
te motiveren en inspireren.

26. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin