Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Näytä lisää
Yieldo Amsterdam
Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Näytä lisää
Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Näytä lisää
NIGDY NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!!! TO OSZUSCI! Zakupiłam w tym sklepie 3 rzeczy które okazały się być zwykłymi śmieciami! Materiał to dokładnie ten sam jaki wykorzystuje się w szyciu n... Näytä lisää
Alles is slecht aan dit bedrijf …
Alles is slecht aan dit bedrijf heb 49.95 betaald voor een pyama tis vreselijk had een super leuk pak besteld op de foto en kreeg een lelijk pyama pak binnen en dan wil ik t terugsturen krijg ik elke keer dezelfde mail terug zonder retour formulier waar ik om vraag gewoon 50 euro door de wc gespoeld wat een slecht bedrijf is dit zeg met hun Chineze troep! Gewoon geld terug storten dat moeten ze!
Trustpilot heeft hierdoor een bezoeker bij…
Toen ik de bevestiging van bestelling ontving kwam ik er achter misleid te zijn.
Men stelt dat het een Amsterdams bedrijf is maar alles gaat via China.
Ik heb niets tegen China maar op deze manier krijg ik dat wel, dit was niet mijn keuze.
Het XL product bleek een M.
Onderzocht hoe te ruilen maar dit heb ik binnen een uur opgegeven daar de tegenstrijdige mail’s niet bepaalt iets opleverde.
Gelukkig kon ik iemand blij maken met een maatje M.
Wat heeft dit opgeleverd ?….grote achterdocht…..,dus heb nu de trustpilot app gedownload om reviews te lezen.
Eigenlijk is het niet eens een ster…
Eigenlijk is het niet eens een ster waard.
Ben verbaasd dat je qua naam, foto’s en verkeerde en misleidende beloftes zomaar consumenten mag en kan blijven misleiden.
Had ik maar eerst de reviews gelezen( wat ik meestal wel doe maar helaas) Bestelling meteen cancelen kon al niet. Inmiddels wacht ik al tijden op kleding uit China ipv Amsterdam.nl ;-) Laat staan of retourneren en geld terug ooit gaat lukken.
Zeer slechte kwaliteit en service
Zeer slechte kwaliteit, zeer dunne stof. Past van geen kant! Geen service bij retour enkel 10% van het bedrag zal terug worden gestort.
We zijn zeer teleurgesteld! Ben gewoon bedrogen.
Artikel lijkt ook helemaal niet op het artikel op hun website.
GEEN STER WAARD
GEEN STER WAARD, alles is in de overige reviews al benoemd; OPLICHTERS zijn het!!!!!🤬🤬🤬🤬
Ik ben er ingetuind.
Dit bedrijf suggereert gevestigd te zijn in Nederland en misbruikt mijns inziens de KVK , Alles gaat via China . De service tijdens aftersale is beneden peil. Alles op eigen kosten terugsturen loont nauwelijks.
Dit bedrijf zou verboden moeten worden
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. En terugsturen is mij nog niet gelukt. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Stelletje oplichters zijn het... Makkelijk geld verdienen zo
Slechte afwerking, lang wachten
Lange levertermijn 17 dagen, niet meer van deze tijd. Slechte afwerking en dunne stof. Nergens een label in met wasvoorschriften? Eerste en meteen laatste keer, veel vragen bij deze site!! Dom van mij om inderdaad reviews niet te lezen.
Besteld en nog niets ontvangen.
Besteld en nog niets ontvangen.
Gewoon oplichters zijn het.
Kan dat in Nederland ja dat kan,
we hebben koning klant slapen die ?
Waardeloos
Wij ontvingen ontvingen na een lange leveringstijd de 'bestelde kledij'. De teleurstelling was groot toen bleek dat we niet de juiste maat ontvingen. Poging gewaagd om dit te retourneren, tot tweemaal toe het antwoord sorry voor het ongemak en de link naar hun retourbeleid. Zelf instaan voor de retourkosten en dan nog eens slechts 10% van uw aankoopwaarde terugkrijgen. Stelletje afzetters. Deze website dient offline gehaald te worden.
Wat een slechte winkel!
Wat een slechte winkel!! Echt niks bij bestellen is nog geen ster waard !! Je kan je product niet retourneren, terwijl ze op de site anders aangeven het binnen 14 dagen terug te kunnen sturen.
Ze geven aan een retouradres in China en komen met een excuus over eco-klimaat en bieden dan 10% korting.
Dus NIKS daar bestellen.
Correct afgehandeld na herroepen aankoop
Normaliter check ik ALTIJD Trustpilot. Ik zocht eindeloos naar een bepaalde blouse maar bestel om menswaardige overwegingen niet bij chineze giganten. Sinds zaterdag weet ik pas hoe ik via google hierop kan checken en kwam uit op dit NL bedrijf. Moe van het zoeken en enthousiast dé blouse gwn bij een NL zaak te kunnen kopen en nog nooit van dropshoppers te hebben gehoord, vergat ik Trustpilot vòòr de betaling te checken. Zo boos op mezelf toen ik de recensies las. Direct gemaild en een beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. Adequaat en steeds tijdig per mail op de hoogte gehouden en binnen 4 werkdagen mijn geld weer retour. Uit respect voor de lage reviews geef ik er 3 ipv 5 en verwacht dat als dit bedrijf transparant en eerlijk zaken gaat doen, ze op eigen kracht hoger uit zullen komen.
They are fraud
They are fraud! They use a website that does not show any signes of China! They send you Chinese items of horrible quality and if you want to send them back you have to pay return costs to China!! Stay away!
1 ster is nog teveel!!!
1 ster is nog teveel!!!
XL is een kindermaatje
retourformulier aanvragen en je krijgt deze mail terug:
" Ruilen en of retourneren van producten is natuurlijk geen probleem, dit kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je artikel(en). Let op, zoals aangegeven op onze website bieden wij geen gratis retourservice, wij hebben ook geen warenhuis in Europa, wij werken alleen met ons warenhuis in China. We hechten waarde aan ons eco-proces, zoals aangegeven op onze website, daarom hebben we gekozen voor 1 centraal warenhuis in de buurt van onze stof).
Terugsturen naar een ander adres kan je pakket vernietigen en is niet voldoende voor terugbetaling van je bestelling.
Als dat geen optie voor je is, bieden we ook het volgende aan: Omdat we liever geen retourzendingen willen gezien de uitstoot van het ecologische proces (CO2), kun je je artikelen dan gewoon houden en hoef je niets terug te sturen. (Voor elke 3 bestellingen planten we een boom in de wereld).
Hier kunnen we dan (10%) van je totale orderwaarde nemen en dit bijschrijven op je betaalmethode. Dan kun je het artikel bijvoorbeeld aan vrienden of familie geven. We hopen op je begrip en ik hoop dit snel samen met je op te lossen. "
Vreselijk bedrijf!
Wat een vreselijke winkel!
Wat een vreselijke winkel!! Zeker niks bestellen. Je kan niks retourneren, ondanks dat ze op de site anders aangeven.
Ze geven aan dat het retouradres in China is en komen met een excuus over eco-klimaat en bieden dan 10% korting.
Tot op heden geen retourformulier ontvangen. Echt NIET daar iets kopen!!!
Yieldo is waardeloos.
VANDAAG BESTELD MORGEN VERZONDEN. Dat staat er wel vanuit CHINA PER BOOT.
Beste lezers, TRAP ER NIET IN Yieldo Amsterdam.
Niet dus, China. Grote prul bestel dan maar beter bij TEMU THE BEST EVER UIT CHINA. OOK BIJ RETOURNEREN.
Bijna 4 weken gewacht op schoenen voor mijn moeder.
Wat een verschrikking!
Wat een verschrikking!! Waarom mgen dit soort bedrijven zaken doen op internet?? Ondr het mom van een Nederlnds bedrijf te zijn?! Dat is zooo misleiding. Waarom wordt hier niet tegen op getreden? Consumentenbond??
De kleding is goedkoop en totaal niet zoals op de foto. Nog erger dan de €100 kwijt zijn vind ik dat dit gewoon kan in Nederland. Misschin kunnen we als gedupeerden samen optrekken? Zaak aanspannen?
Pure misleiding
Pure misleiding. afbeelding leren tas op de site komt niet overeen met het geleverde product. Komt rechtstreeks uit China en duurt 3 @ 4 weken voordat je het in huis hebt.
Retourneren heeft ook geen zin omdat j3 meer dan 2/3 van je geld kwijt bent om het te posten.
Stel grote afleggers
Stel grote afleggers, na 3 weken een bestelling wel ontvangen ( het verkeerde ) maar dan begint de ellende retour aan vragen ( kan op de site niet ) krijg je tig mailtjes die nergens op slaan maar geen retour form.
er bestaat ook geen Manager klantenservice.Lisa.
Yieldo-Amsterdam, dit is een wassen neus evenals
het adres Grote Berg 62 F, 5611KL IN Eindhoven staat bij KVK-nummer: 89360451.
Heb na 2 weken eindelijk een adres in China gehad voor retour, na veel gemail, blijkt dat een pakje van 56 euro, 31euro verzendkosten zijn.
KvK moet dit nummer: 89360451. verweideren.
Krijg net een mail of ik gratis een artikel wil uit zoeken van de zelfde prijs, NEE ik wil mijn geld terug.
Verschrikkelijk oplichters
Verschrikkelijk oplichters
Nooit iets bestellen bij hun. Je krijgt troep en retourneren is naar China. Ze misbruiken de naam van Amsterdam. Ze zitten in China.