Saanut 1/5 tähteä

Deze van zikst mode is een oplichter. PAS OP MENSEN ALSJEBLIEFT BESTEL NOOIT EN NOOIT BIJ DEZE WINKEL. PRODUCTEN KOMEN UIT CHINA. RETOURNEREN IS EEN GROOT PROBLEEM.

Saanut 1/5 tähteä

Ook 1 paar besteld, wel een mailtje terug gehad dat de schoenen eraan komen wat natuurlijk niet klopt.. DE17202208000000020234 is VALID Resultaat verbeteren Account Number check di... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb helaas ook niet verder gekeken dan de positieve reviews die op de site stonden. Ook ik ben opgelicht, nooit de schoenen gekregen die op de afbeelding stonden, wel twee paar Chinese schoenen die... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beter helemaal geen sterren geven. Adidas schoenen besteld. 22dagen geleden. Al na 1 week mail contact gehad waar ze bleven. Kreeg toen antwoord terug dat ze onderweg waren. Nog steeds niet gekome... Näytä lisää

1,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

In een woord Een top winkel…

Mijn vriendin en ik hebben gewinkeld bij van Zuilen.
Wij zijn zo geweldige behandeld en zo mooi geslaagd.
Hele leuke spontane verkoopsters, deden allemaal mee.
Kregen volop koffie, sap/ mijn man wijn
En een lunch.
Nog nooit zo gezellig gewinkeld

11. syyskuuta 2024

123voetbalshirt.com oplichters

Pas op mensen! Rekeningnummer is nu actief bij 123voetbalshirt.com Waarschijnlijk zelfde soort prijzen als bij de schoenen. Hier zal waarschijnlijk ook niets geleverd gaan worden. Niet bestellen dus

15. elokuuta 2024

Oplichters

Geen ster waard. Ook opgelicht, site uit de lucht. Vertaalcomputer geeft 1x antwoord op vraag, daarna niet meer. Online aangifte gedaan.

6. heinäkuuta 2024

Zijn grote oplichters

Zijn grote oplichters,
Schoenen besteld maar nooit gekregen.
Diverse keren contact gezocht de mail
Maar daar reageren ze niet..

Koop en/of bestel hier niets!

Oplichters zijn het!!!
Aangifte gedaan...

7. heinäkuuta 2024

Schoenen nooit gekregen

Schoenen nooit gekregen, niks meer gehoord. Link in bevestigingsmail werkt niet. Nu meer dan een maand geleden. Wanneer weet je dat je opgelicht bent?

5. elokuuta 2024

OPLICHTING!.

Zelfde verhaal als andere reviews.
Weken geleden schoenen besteld en betaald😩Meerdere keren per mail benaderd. 1 x (standaard) antwoord daarna niets meer…OPLICHTING dus!!

1. elokuuta 2024

Niks geleverd

Ook nike air max besteld. Na een week mail gestuurd werd netjes beantwoord. 4 dagen later weer mail gestuurd. Kreeg mail terug dat ze onderweg waren. Nu week verder de mailtjes worden niet meer beantwoord. Kan dus fluiten naar de schoenen.

24. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Beter helemaal geen sterren geven.

Beter helemaal geen sterren geven.
Adidas schoenen besteld. 22dagen geleden.
Al na 1 week mail contact gehad waar ze bleven.
Kreeg toen antwoord terug dat ze onderweg waren.
Nog steeds niet gekomen. Na nog meer mailtjes terug gestuurd te hebben geen antwoord meer gekregen.

24. heinäkuuta 2024

Oplichters

Oplichters en tot nog toe niets ontvangen. 3 weken geleden besteld. Via helpdesk sporadisch bericht.

21. heinäkuuta 2024

Smeerlappen adverteren met Nike

Smeerlappen adverteren met Nikes, je krijgt nep schoenen. Op de factuur staat overigens geen Nike, maar dan is het al te laat. Heel dom dat ik niet wat beter heb gezocht, dit is de eerste keer dat ik er in trap, ik let altijd op en bestel nooit zomaar iets. Deze lui hadden het slim aangepakt via een instagram advertentie en het waren precies de schoenen die ik bij andere winkels al een keer in m'n mandje had gehad. De website leek op het eerste oog oké en ik had haast dus bestelde te snel. Toen ik de factuur in de mail kreeg wist ik het al.

17. heinäkuuta 2024

Totaal ander product

Totaal ander product. Geen New Balance schoenen, maar een nep merk dat niet eens lijkt op wat er was besteld. Niet doen!!! Helaas zelf te reviews gecheckt.

18. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin